- 29 Nisan 2015
- 600
- 491
- 53
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #2.961
Benimde iki oğluşum olucak insallah bi de 3 yasinda abicikleri varaaa ben burayı neden görmemişim ki acaba.:)) merhaba ikiz anneleri iki erkekle şafak sayıyoruz.:)
Allah tamamina erdirsin insallah canim guzel gunler gorelim bebeklerimiz içinde bizim içinde en iyi zaman da kavuşalim inşallahslm anabebeklerimizar zamandır giremiyordum. bizde iyice zorlanmaya başladık. ayakta iki dakika kalamıyorum. zaten yatak istirahatim var. ayın 21.de de kontrolüm var. o zaman herşey netleşir gibime geliyor. gerçi doktorum epidural sezeryan yapacağını söyledi. ve bir sorun olmazsa 37 de bebekleri alırım dedi. ama tansiyon sorunum nüksetti. bu zamana kadar iyi geldim. artık tansiyon ilacı kullanıyorum ve inşallah kontrol altına alınabilir. yoksa erken doğum kaçınılmazdı ve sanırım çok beklenmeyecek. inşallah sizler iyisinizdir.
Benimde iki oğluşum olucak insallah bi de 3 yasinda abicikleri var3 oğlan anasi olucam insallah bakalim bizi neler bekliyor ♥♥♥
Bana reflü için sabahları aç karına nexium verdi. Reflü derdim bitti o günden beri.Kızlar ben Hipotiroidim için levotron haricinde hiç bir ilaç kullanmiyorum ha bi de bazen gece yatarken çok rahatsız edici reflü olunca renni miydioöyle bi çiğneme tableti aliyorum demir ilacimi çok aksatiyorumsıkıntılarimda yok değil ama böyle işte sizin yaptığınız aldığınız özel bir ilaç var mı
Kızlar ben Hipotiroidim için levotron haricinde hiç bir ilaç kullanmiyorum ha bi de bazen gece yatarken çok rahatsız edici reflü olunca renni miydioöyle bi çiğneme tableti aliyorum demir ilacimi çok aksatiyorumsıkıntılarimda yok değil ama böyle işte sizin yaptığınız aldığınız özel bir ilaç var mı
Allah yardimciniz olsun,az kaldi biraz daha sabir insAllah sag salim kavusursunuz onlara...uyumak sorunu ben basindan beri yasiyorum cok zor hic uyuyamiyorum doktor sakinlesdiricide verdi birazda qicik oldumsimdiden cok erken uyku problemi ama benceMerhaba kızlar.Ben de bu ara geceleri uyumada sorun yaşıyorum.Yan yatamıyorum,rahatsız oluyorum.Sırt ustu yatıyordum ama artik onu da yapamıyorum çünkü bebekler büyüdüğünü için kaburgalarima baskı yapıyorlar.Oturur pozisyonda sırtımı yastıklara dayayarak yatiyordum,feci kuyruk sokumu ağrım var o yüzden birkaç gündür.Gece bana uyku yok malesef su an saat 4:38 ve hala ayaktayım.Ne yapacağım bilmiyorum,bir de bacak,ayak bilekleri ve diz kapaklarimda ödemden dolayı şişkinlikler oluyor.Yürüyemiyorum artik
Teşekkür ederim yanıtınız için..Bende aynı sorun devam ediyor,inanın gece olsun hiç istemiyorum;yatamayacağımı biliyorum çünkü.Oysa ki gözümden uyku akıyor.Bu gece toplasanız 2 saat ancak yatmışımdır.Sık sık pozisyon değiştirdim,bir ara soluma yatayım dedim yastık ve alta yazlık yumuşak yorgan desteği ile.Sadece 5 dakika dayanabildim,tahminim çocuklar üst üste bindi,yumru gibi sertleştiler.Sırt üstü döndüğümde kasık ağrısı-sancı benzeri bir ağrı yaşadım.Resmen erken doğum gibi çok korktum.Biraz yürüyeyim dedim,geçmeyince yine oturur pozisyonda uyuklamışım.6;30 gibi bu sefer kalça ağrısıyla uyandım,yanık benzeri bir ağrı...Ağladım biraz,dayanılmaz bir ağrıydı çünkü.Ve hala uyumuş değilim.Bilmiyorum gün içinde şansım varsa belki biraz uyuma şansım olur.Çok yazdım, vaktinizi aldım kusura bakmayın.Allah yardımcımız olsunAllah yardimciniz olsun,az kaldi biraz daha sabir insAllah sag salim kavusursunuz onlara...uyumak sorunu ben basindan beri yasiyorum cok zor hic uyuyamiyorum doktor sakinlesdiricide verdi birazda qicik oldumsimdiden cok erken uyku problemi ama bence
merhaba arkadaslar bende bikac gundur adet agrisi gibi hazin agrilar var,normalmi acaba?rahimmi buyuyor ne?transferden simdiye kadar hic agrim olmadi o yuzden telas etdim bide bu haftalarda artik bebekleri hiss etmelimiyim?lutfen cevaplayin
Seninle aynı haftadayız, benim de bugün kasık ağrım var. Bazı günler olmuyo. Ben de hiç hareket hissetmiyorum henüz. İnşaallah o günleri görmek nasip olur. Ayrıca ben de aslen Karslıyım, anne tarafımda azerilik var. Olsun ya da olmasın ben çok seviyorum dilinizi,asıl öz türkçe sizinkisi:) benim çoğu akrabam sizin gibi konuşuyor karsta. Azerbaycan'da mısın Türkiye'de mi?bu arada ben Azeriyim öyle konusunca sanki dilimiz birmis gibi geliyor ama yazinca zorlaniyorum cok yalnis birseyler yazdiysam affedersiniz
fark etdim haftamiz ayni,insAllah hiss ederiz,bugun agrim yok..ayy ne guzel ben Bakudeyim Turkiyede hic olmadimSeninle aynı haftadayız, benim de bugün kasık ağrım var. Bazı günler olmuyo. Ben de hiç hareket hissetmiyorum henüz. İnşaallah o günleri görmek nasip olur. Ayrıca ben de aslen Karslıyım, anne tarafımda azerilik var. Olsun ya da olmasın ben çok seviyorum dilinizi,asıl öz türkçe sizinkisi:) benim çoğu akrabam sizin gibi konuşuyor karsta. Azerbaycan'da mısın Türkiye'de mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?