2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

slm analar ve kuzuları ne zamandır giremiyordum. bizde iyice zorlanmaya başladık. ayakta iki dakika kalamıyorum. zaten yatak istirahatim var. ayın 21.de de kontrolüm var. o zaman herşey netleşir gibime geliyor. gerçi doktorum epidural sezeryan yapacağını söyledi. ve bir sorun olmazsa 37 de bebekleri alırım dedi. ama tansiyon sorunum nüksetti. bu zamana kadar iyi geldim. artık tansiyon ilacı kullanıyorum ve inşallah kontrol altına alınabilir. yoksa erken doğum kaçınılmazdı ve sanırım çok beklenmeyecek. inşallah sizler iyisinizdir.

Slm kızlar nasılsınız bende de kabızlık problemi var biraz biraz gezinince yada çok oturuncada alt karnimda müthiş baskı oluyor korkuyorum normal artık bunlar dimi

aaa ben burayı neden görmemişim ki acaba.:)) merhaba ikiz anneleri iki erkekle şafak sayıyoruz.:)
Benimde iki oğluşum olucak insallah bi de 3 yasinda abicikleri var 3 oğlan anasi olucam insallah bakalim bizi neler bekliyor ♥♥♥

Allah tamamina erdirsin insallah canim guzel gunler gorelim bebeklerimiz içinde bizim içinde en iyi zaman da kavuşalim inşallah

Kızlar ben Hipotiroidim için levotron haricinde hiç bir ilaç kullanmiyorum ha bi de bazen gece yatarken çok rahatsız edici reflü olunca renni miydioöyle bi çiğneme tableti aliyorum demir ilacimi çok aksatiyorum sıkıntılarimda yok değil ama böyle işte sizin yaptığınız aldığınız özel bir ilaç var mı

Benimde iki oğluşum olucak insallah bi de 3 yasinda abicikleri var 3 oğlan anasi olucam insallah bakalim bizi neler bekliyor ♥♥♥

Rabbim yardımcın olsun canım..ben uykusuz geceler, oturup kalkarken zorlanmalar, ara ara da kasıklarımda batmalar hissediyorum..bir de başından beri endişe korku hiç geçmiyor..36-37.haftaya bir ulaşabilseydik Allah ın izniyle..

Bana reflü için sabahları aç karına nexium verdi. Reflü derdim bitti o günden beri.

Ben de gaviscon kullanıyorum..demir hapı, magnezyum, elevit bir de iki güne bir omega 3 ..

merhaba arkadaslar bende bikac gundur adet agrisi gibi hazin agrilar var,normalmi acaba?rahimmi buyuyor ne?transferden simdiye kadar hic agrim olmadi o yuzden telas etdim bide bu haftalarda artik bebekleri hiss etmelimiyim?lutfen cevaplayin

Allah yardimciniz olsun,az kaldi biraz daha sabir insAllah sag salim kavusursunuz onlara...uyumak sorunu ben basindan beri yasiyorum cok zor hic uyuyamiyorum doktor sakinlesdiricide verdi birazda qicik oldumsimdiden cok erken uyku problemi ama bence

Allah yardimciniz olsun,az kaldi biraz daha sabir insAllah sag salim kavusursunuz onlara...uyumak sorunu ben basindan beri yasiyorum cok zor hic uyuyamiyorum doktor sakinlesdiricide verdi birazda qicik oldumsimdiden cok erken uyku problemi ama bence
Teşekkür ederim yanıtınız için..Bende aynı sorun devam ediyor,inanın gece olsun hiç istemiyorum;yatamayacağımı biliyorum çünkü.Oysa ki gözümden uyku akıyor.Bu gece toplasanız 2 saat ancak yatmışımdır.Sık sık pozisyon değiştirdim,bir ara soluma yatayım dedim yastık ve alta yazlık yumuşak yorgan desteği ile.Sadece 5 dakika dayanabildim,tahminim çocuklar üst üste bindi,yumru gibi sertleştiler.Sırt üstü döndüğümde kasık ağrısı-sancı benzeri bir ağrı yaşadım.Resmen erken doğum gibi çok korktum.Biraz yürüyeyim dedim,geçmeyince yine oturur pozisyonda uyuklamışım.6;30 gibi bu sefer kalça ağrısıyla uyandım,yanık benzeri bir ağrı...Ağladım biraz,dayanılmaz bir ağrıydı çünkü.Ve hala uyumuş değilim.Bilmiyorum gün içinde şansım varsa belki biraz uyuma şansım olur.Çok yazdım, vaktinizi aldım kusura bakmayın.Allah yardımcımız olsun

[/QUOTE="Rana-Rana_1984, post: 44070490, member: 721081"]merhaba arkadaslar bende bikac gundur adet agrisi gibi hazin agrilar var,normalmi acaba?rahimmi buyuyor ne?transferden simdiye kadar hic agrim olmadi o yuzden telas etdim bide bu haftalarda artik bebekleri hiss etmelimiyim?lutfen cevaplayin[/QUOTE]
Canım arada benim de oluyordu böyle ağrılar ama nedenini bilmiyorum gitmedim hiç bu yüzden dr.a üşümemeye çalış ama bu ağrı düzenli ve şiddet i artarsa bi git dr.una istersen. . çocuklari hissetme konusuna gelince benim bu ikinci gebeliğim daha erken hissedebilirsin diyorlardi ama ben 17. Haftalarda ufak tefek bişeyler hissettim ama devamlı ve istikrarlı hareketler değildi 19. Haftadan sonra kesinlikle müthiş hissetmeye basladim hergün muhakkak onlar i dinliyor hissediyordum şimdi ise maşallah yatip göbeğimi izliyoruz içeri de yoğun çalışma var müthiş aktifler inşallah sen de hissedersin daha erken gibi yine herkese göre değişiyor bu durum yardimci olmusumdur inşallah

merhaba arkadaslar bende bikac gundur adet agrisi gibi hazin agrilar var,normalmi acaba?rahimmi buyuyor ne?transferden simdiye kadar hic agrim olmadi o yuzden telas etdim bide bu haftalarda artik bebekleri hiss etmelimiyim?lutfen cevaplayin

17 - 18 haftalarda ben hissetmeye başlamıştım ama tekme şeklinde değil.sanki içimde karıncalar yürüyor gibiydi, doktorum ikiz olduğu için erken hissedebilirsin demişti, tabi şimdi tekme tokat giç durmuyorlar maşaallah..:)

canlar cok tesekkur ederim yanitladiginiz icin masAllah sizlere.bizden buyuk haftalardisiniz sizlerle konusunca cok rahatliyorum birazdan hiss ederim onlari insAllah o kadar bekledimki simdi herseyden korkar oldum Allah hepimize guc versin dayanalim

Inan bana daha kisa bi süre önce yaninseni haftalarinda sorularima yanit veren ve benden büyük haftalarda yani 21-22 dahi olsa ayy ne güzel o günlere ulasirim inşallah derdim şimdi 23 bitti maşallah Allah ima şükürler olsun Allah im bu güzel heyecanlardan mahrum etmesin yinede herkes bu değeri vermiyor bebislerine emin ol

bu arada ben Azeriyim öyle konusunca sanki dilimiz birmis gibi geliyor ama yazinca zorlaniyorum cok yalnis birseyler yazdiysam affedersiniz
Seninle aynı haftadayız, benim de bugün kasık ağrım var. Bazı günler olmuyo. Ben de hiç hareket hissetmiyorum henüz. İnşaallah o günleri görmek nasip olur. Ayrıca ben de aslen Karslıyım, anne tarafımda azerilik var. Olsun ya da olmasın ben çok seviyorum dilinizi,asıl öz türkçe sizinkisi:) benim çoğu akrabam sizin gibi konuşuyor karsta. Azerbaycan'da mısın Türkiye'de mi?

fark etdim haftamiz ayni,insAllah hiss ederiz,bugun agrim yok..ayy ne guzel ben Bakudeyim Turkiyede hic olmadimAllah nasip ederse cok isterim orayi gormeyi insAllah.tv sizin kanallari izliyoruz daim cok iyide anliyorum sanki yazinca olmuyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…