- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #5.381
Benim kızım 215 gr oğluşum 202 gr mış.Kızlar ikizleriniz kaç gram şuan
Canım bende hissedemedim daha18.haftadayız ama ben hala hissedemedim hareketlerini çok sabırsızlanıyorum ikizlerde daha erken hissedilir mi acaba diyordm hala bi gelişme yok.. bizim haftadakii kızlar siz ne alemdesiniz? ya da hissedenler ne zaman hissetmeye başladı ilk
Kızlar ikizleriniz kaç gram şuan
Merhaba ikiz anneleri. Bugün bebislerimin ense kalinliklari ölçüldü çok sukur ki sagliklilar. Doktorum Cinsiyetlere de baktı biri %100 erkek diğeri %80 kız dediRabbim hepimizin gönlüne göre versin. Hayirlisiyla kavuştursun evlatlarimiza insaallah
hadi hayırlısı olsun canım benim banada birine %100 erkek diğerine %90 kız dedi 17+1 ikisinede erkek dedi :)Merhaba ikiz anneleri. Bugün bebislerimin ense kalinliklari ölçüldü çok sukur ki sagliklilar. Doktorum Cinsiyetlere de baktı biri %100 erkek diğeri %80 kız dediRabbim hepimizin gönlüne göre versin. Hayirlisiyla kavuştursun evlatlarimiza insaallah
22 haftalıkken biri 490 gr diğeri 475 gr dıKızlar ikizleriniz kaç gram şuan
Ben gram olarak hic sormadim iki doktora gidiyorum ikisida hic soylemedide masallah hepinizde biliyorsunz bebislerinizn kac grm kac cm oldugunu22 haftalıkken biri 490 gr diğeri 475 gr dı
Hadi gozunaydin canim ne guzel cinsiyetelrinde ogrenmissin rabbim hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin insallah. Darisi bize insallahbir stres daha bitmişMerhaba ikiz anneleri. Bugün bebislerimin ense kalinliklari ölçüldü çok sukur ki sagliklilar. Doktorum Cinsiyetlere de baktı biri %100 erkek diğeri %80 kız dediRabbim hepimizin gönlüne göre versin. Hayirlisiyla kavuştursun evlatlarimiza insaallah
Bebekler ilk haftalardan beri sagda ve solda duruyorlar..yerleri degismedi ikisi de erkekCinsiyeti belli olan arkadaşlar bebısler ilk haftalarda kesede sağda mi solda miydi?
Solda olunca erkek sağda olunca kız dıyorlarda :) tutuyor mu sizde acaba?
Canim seninkine gore benimde biri kiz biri erkek oluyor nasip bakalim saglikli olsunlarda ben ikiside erkek hissediyorum esim bir kiz bir erkek diyorCinsiyeti belli olan arkadaşlar bebısler ilk haftalarda kesede sağda mi solda miydi?
Solda olunca erkek sağda olunca kız dıyorlarda :) tutuyor mu sizde acaba?
Canım bunlar benim bebişler :) kesede sola yakınlar mesela. Kastettiğim bu :)Bebekler ilk haftalardan beri sagda ve solda duruyorlar..yerleri degismedi ikisi de erkek
Hayırlısı cnm sağlıklı olsunlar da ben sıkıntıdan kendimi mutlu edecek oyalamak için güzel şeyler arıyorum cinsiyetleri merak ediyorum şimdi :) ben de bir kız bir erkek diyorum ama kısmet tabi. Teori tutuyor mu diye merak ediyorum.Canim seninkine gore benimde biri kiz biri erkek oluyor nasip bakalim saglikli olsunlarda ben ikiside erkek hissediyorum esim bir kiz bir erkek diyor
Benimde goblumden gecen oyle canim ama nasip saglikli olsunlarda herseyden onemlisi o tabiki. Siz ne yaptiniz canim yazmadin tekrar baban gorustu mu esinle?yada siz iletisim kurdunuz mu?Hayırlısı cnm sağlıklı olsunlar da ben sıkıntıdan kendimi mutlu edecek oyalamak için güzel şeyler arıyorum cinsiyetleri merak ediyorum şimdi :) ben de bir kız bir erkek diyorum ama kısmet tabi. Teori tutuyor mu diye merak ediyorum.
Babamla konuştular cnm o gün yazdım birdaha konuşmadilar. Ben de gerekmedikçe konuşmuyorum cuma kontrol var biliyordu geçen haftadan. Dün bende gelicem dedi. Sen bilirsin dedim. Hala kırgınım.Benimde goblumden gecen oyle canim ama nasip saglikli olsunlarda herseyden onemlisi o tabiki. Siz ne yaptiniz canim yazmadin tekrar baban gorustu mu esinle?yada siz iletisim kurdunuz mu?
Babamla konuştular cnm o gün yazdım birdaha konuşmadilar. Ben de gerekmedikçe konuşmuyorum cuma kontrol var biliyordu geçen haftadan. Dün bende gelicem dedi. Sen bilirsin dedim. Hala kırgınım.
Amin cnm saolasin ama kırgınlık geçmiyor. Gelmesede umrumda olmaz yeter ki bebeklerim iyi olsun. Kendime yeni uğraşlar buluyorum :)O guzel gelismeler bunlar.. hadi insaAllah hem esinden hem bebislerinden yana gonlun feraha ciksin canim
Boylede olmaz ama senin moralin iyi olacakki bebeklerin iyi olsun.. esinle tamam hersey bianda eskisi olmaz elbet zamanla insaAllah canim .. sonucta senin esin ayni evde yasiyosunuz ve cocuklarinin babasi olacak..Amin cnm saolasin ama kırgınlık geçmiyor. Gelmesede umrumda olmaz yeter ki bebeklerim iyi olsun. Kendime yeni uğraşlar buluyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?