2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Cok sukur☺☺ Yarinda biz gidiyoruz ense olcumu icin.. Rabbim hayirli haberler almayi nasip eder insaAllah.. stres ravan yapti yine..

hadi hayırlısı olsun canım benim banada birine %100 erkek diğerine %90 kız dedi 17+1 ikisinede erkek dedi :)
bakalım birdaha ki kontrolde ne diyecek sağlıklı gelsin bebişlerimiz inş.

Kizlar merhaba klomenle hamis kaldim 12 subat son regl gunum ayin 7 sinde dun degil evelsi gun kan degerim 17.60 cikti bugun yapilanda 77.5 cikti 2 kati olsa 52 olmasi lazim 3 kat olsa 70 olmasi lazim 3 kattan fazla artmis 48 saat bile olmadan sizce cogul olabilirmi

Cinsiyeti belli olan arkadaşlar bebısler ilk haftalarda kesede sağda mi solda miydi?
Solda olunca erkek sağda olunca kız dıyorlarda :) tutuyor mu sizde acaba?

Ben sanci seklinde hareketlerini hissediyorum ozellikle daha onden giden bebegimin..16.haftada biri 175 digeri 152 gr idi..

Hadi gozunaydin canim ne guzel cinsiyetelrinde ogrenmissin rabbim hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin insallah. Darisi bize insallahbir stres daha bitmiş

Cinsiyeti belli olan arkadaşlar bebısler ilk haftalarda kesede sağda mi solda miydi?
Solda olunca erkek sağda olunca kız dıyorlarda :) tutuyor mu sizde acaba?
Canim seninkine gore benimde biri kiz biri erkek oluyor nasip bakalim saglikli olsunlarda ben ikiside erkek hissediyorum esim bir kiz bir erkek diyor

Canim seninkine gore benimde biri kiz biri erkek oluyor nasip bakalim saglikli olsunlarda ben ikiside erkek hissediyorum esim bir kiz bir erkek diyor
Hayırlısı cnm sağlıklı olsunlar da ben sıkıntıdan kendimi mutlu edecek oyalamak için güzel şeyler arıyorum cinsiyetleri merak ediyorum şimdi :) ben de bir kız bir erkek diyorum ama kısmet tabi. Teori tutuyor mu diye merak ediyorum.

Benimde goblumden gecen oyle canim ama nasip saglikli olsunlarda herseyden onemlisi o tabiki. Siz ne yaptiniz canim yazmadin tekrar baban gorustu mu esinle?yada siz iletisim kurdunuz mu?

Benimde goblumden gecen oyle canim ama nasip saglikli olsunlarda herseyden onemlisi o tabiki. Siz ne yaptiniz canim yazmadin tekrar baban gorustu mu esinle?yada siz iletisim kurdunuz mu?
Babamla konuştular cnm o gün yazdım birdaha konuşmadilar. Ben de gerekmedikçe konuşmuyorum cuma kontrol var biliyordu geçen haftadan. Dün bende gelicem dedi. Sen bilirsin dedim. Hala kırgınım.

Babamla konuştular cnm o gün yazdım birdaha konuşmadilar. Ben de gerekmedikçe konuşmuyorum cuma kontrol var biliyordu geçen haftadan. Dün bende gelicem dedi. Sen bilirsin dedim. Hala kırgınım.

O guzel gelismeler bunlar.. hadi insaAllah hem esinden hem bebislerinden yana gonlun feraha ciksin canim

Amin cnm saolasin ama kırgınlık geçmiyor. Gelmesede umrumda olmaz yeter ki bebeklerim iyi olsun. Kendime yeni uğraşlar buluyorum :)
Boylede olmaz ama senin moralin iyi olacakki bebeklerin iyi olsun.. esinle tamam hersey bianda eskisi olmaz elbet zamanla insaAllah canim .. sonucta senin esin ayni evde yasiyosunuz ve cocuklarinin babasi olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…