2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Kizlarr cok yorgunum esnemekten bitap düştüm... Derste koysam kafami uyucam daha 4 ders var nasil bitecek bugun bilmiyorum

Kizlarr cok yorgunum esnemekten bitap düştüm... Derste koysam kafami uyucam daha 4 ders var nasil bitecek bugun bilmiyorum

Dualarimdasin canim Rabbim hayirli haberler aldirsin insaAllah hadi guzel haberlerini bekliyoruz ☺

Canım hayırlı haberlerini bekliyoruz.Gelince yazarsın ve tabikiside dualarımızdasın.

Canım hayırlı haberlerle gel inşallah dualarım seninle

Bir hafta tansiyonuma baktıracağım sbh akşam.Galiba kahvaltılarda çok zeytin yediğimden de oluyor olabilir.daha dikkat edeceğim inş.geçer.belli bir saatten sonra pofuduk pofuduk oluyor ellerim ayaklarım((

Kızlar mide bulantıları çok fena akşamları hele sâdece havuçla salatalık yiyebiliyorum.zencefil çayı iyi gelir diyolar ama bikaç yerde sakıncalı diye okudum deneyen varmı ?çubuk kraker leblebi Vs anlık bastırıyor ama sonra gene aynı açım yiyemiyorum yemedikce de daha kötü oluyor

Canım benim çok aşırı mide bulantım olmadı ama ayva yemeyi dene istersen.beni rahatlatmıştı

Deneyim canım çok sağol

Merhaba ikiz anneleri. Bugün bebislerimin ense kalinliklari ölçüldü çok sukur ki sagliklilar. Doktorum Cinsiyetlere de baktı biri %100 erkek diğeri %80 kız dediRabbim hepimizin gönlüne göre versin. Hayirlisiyla kavuştursun evlatlarimiza insaallah

18.haftadayız ama ben hala hissedemedim hareketlerini çok sabırsızlanıyorum ikizlerde daha erken hissedilir mi acaba diyordm hala bi gelişme yok.. bizim haftadakii kızlar siz ne alemdesiniz? ya da hissedenler ne zaman hissetmeye başladı ilk

Canm ben 16. Haftalarda klişe olan kelebek kanat çırpması şeklinde hissettim herkeste farklılık gösterebilir tabi herkes kelebek şeklinde hissetmeyebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…