- 23 Aralık 2015
- 1.968
- 1.371
- 133
- 37
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #5.361
Dualarimdasin canim Rabbim hayirli haberler aldirsin insaAllah hadi guzel haberlerini bekliyoruz ☺Teyzoskolar gelirmi gelmezmi derken büyük gün geldi.... Bugün yavrucaklarimiz ense burun ölçümü yapılacak inşallah sağ salim haberlerini sağlıklı sevinçli haberleri alır paylasirim. Ben size duaciyim sizde bana olun
Teyzoskolar gelirmi gelmezmi derken büyük gün geldi.... Bugün yavrucaklarimiz ense burun ölçümü yapılacak inşallah sağ salim haberlerini sağlıklı sevinçli haberleri alır paylasirim. Ben size duaciyim sizde bana olun
Canım hayırlı haberlerini bekliyoruz.Gelince yazarsın ve tabikiside dualarımızdasın.Teyzoskolar gelirmi gelmezmi derken büyük gün geldi.... Bugün yavrucaklarimiz ense burun ölçümü yapılacak inşallah sağ salim haberlerini sağlıklı sevinçli haberleri alır paylasirim. Ben size duaciyim sizde bana olun
Canım hayırlı haberlerle gel inşallah dualarım seninleTeyzoskolar gelirmi gelmezmi derken büyük gün geldi.... Bugün yavrucaklarimiz ense burun ölçümü yapılacak inşallah sağ salim haberlerini sağlıklı sevinçli haberleri alır paylasirim. Ben size duaciyim sizde bana olun
Yakından gordun mu hangı magazada var artık arastırmalara basladım ama mağazalarda hep baston tipi varprego diye geçiyor canım internettn bakabilirsin çok kullanışlı gerçekten
Bir hafta tansiyonuma baktıracağım sbh akşam.Galiba kahvaltılarda çok zeytin yediğimden de oluyor olabilir.daha dikkat edeceğim inş.geçer.belli bir saatten sonra pofuduk pofuduk oluyor ellerim ayaklarım
Hayırlı haberlerle dön inşallah canımTeyzoskolar gelirmi gelmezmi derken büyük gün geldi.... Bugün yavrucaklarimiz ense burun ölçümü yapılacak inşallah sağ salim haberlerini sağlıklı sevinçli haberleri alır paylasirim. Ben size duaciyim sizde bana olun
Canım benim çok aşırı mide bulantım olmadı ama ayva yemeyi dene istersen.beni rahatlatmıştıKızlar mide bulantıları çok fena akşamları hele sâdece havuçla salatalık yiyebiliyorum.zencefil çayı iyi gelir diyolar ama bikaç yerde sakıncalı diye okudum deneyen varmı ?çubuk kraker leblebi Vs anlık bastırıyor ama sonra gene aynı açım yiyemiyorum yemedikce de daha kötü oluyor
Yakından gordun mu hangı magazada var artık arastırmalara basladım ama mağazalarda hep baston tipi var
Deneyim canım çok sağolKızlar mide bulantıları çok fena akşamları hele sâdece havuçla salatalık yiyebiliyorum.zencefil çayı iyi gelir diyolar ama bikaç yerde sakıncalı diye okudum deneyen varmı ?çubuk kraker leblebi Vs anlık bastırıyor ama sonra gene aynı açım yiyemiyorum yemedikce de daha kötü oluyor
Canm ben 16. Haftalarda klişe olan kelebek kanat çırpması şeklinde hissettim18.haftadayız ama ben hala hissedemedim hareketlerini çok sabırsızlanıyorum ikizlerde daha erken hissedilir mi acaba diyordm hala bi gelişme yok.. bizim haftadakii kızlar siz ne alemdesiniz? ya da hissedenler ne zaman hissetmeye başladı ilk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?