2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Günaydın güzel anne adayları gece uyuyamamaları başladı sanırım dün gece kabustu

Canım çok sevindim maşallah bebişlere darısı başımıza inş :)

Günaydın tüm güzel annelere... =)

Anladım canım Rabbim sabır versin arkadaşınada((
amin canım, biraz geç evlendi ve hemen hamilelik oldu, bizde sevindik ama nasipte ne varsa o yaşanıyor. Rabbim tez zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla evlatları olsun

amin canım, biraz geç evlendi ve hemen hamilelik oldu, bizde sevindik ama nasipte ne varsa o yaşanıyor. Rabbim tez zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla evlatları olsun
Amin canım Rabbim isteyen herkeze sağlıklı sıhhatli ve hayırlı evlatlar nasib etsin.Evlat acısı hasreti başka hiçbir acıyla eşdeğer değil ((

Bu arada bişey sorayım sana benim iki gündür akşamları ellerim ve ayaklarım balon gibi fıs fıs şişiyor sende de oldumu oluyormu yada ???
Canm bende ödem oluşmadı şükür şu ana kadar şişlik oluyorsa tuzu bırak az kullanıyorsan onu da bırak benim hamilelikten önce de düşük seyreden tansiyonum vardı 5lerde 4lerde gezen doktor tuzlu bişeyler ye derdi hep bana vücut istiyo haliyle hamileliktete o yüzden sorun olmadı

anladım canım daha dikkat edeyim.sağolasın.

Karin büyüklüğün nasil? Sanirim beni en cok bu konu endiselendiriyo. 7den sonra yürümeyecekmisim gibi geliyo
Göbeğimi görenler ikiz olduğuna inanmıyorlar benim karnım 6. Ayda belirdi tek gebeliklere göre ağırlığın erken oluyo hemen yoruluyorum mesela kendini ağır hissediyorsun bu sadece 7. Aya girdim bunların olması da normal tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…