- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #5.341
Anladım canım Rabbim sabır versin arkadaşınadaidrardan bakılıyor, hamilelikde mutlaka biraz oluyormuş ama onda zehirledi.
Slm kızlar.benim ayrıntılı ultrasonumu drum kendi yapacagini soyledi ve bugün başladık.bebislerimin kalp hariç her bir yerlerine baktık.çok şükür haftaları ile uyumlu gidiyorlar.bir kız bir erkek hala bi değişme yok:)))3 hafta sonra ki randevuda da kalplerine bakılacak.benden haberler böyle bu arada eşimle asker arkadaşı gibi yaşamayı birakabilirmisim:)))haydi sıra @kremal
Güzel anne adayı sanada kocaman günaydın.Allah kolaylık versin canım ama ha gayret ne kaldı şurda 37.haftayaa:)))Günaydın güzel anne adayları gece uyuyamamaları başladı sanırım dün gece kabustu
Amin canım inş hep güzel haberler alır bütün anne adayları.ve burda hep birlikte seviniriz.Canım çok sevindim maşallah bebişlere darısı başımıza inş :)
Günaydın tüm güzel annelere... =)
Son 11 hafta geri sayım yapıyoruz artık düşünmemeye çalışıyorum ağrılarımıGüzel anne adayı sanada kocaman günaydın.Allah kolaylık versin canım ama ha gayret ne kaldı şurda 37.haftayaa:)))
Rabbim hayırlısı ile kolaycık atlatmanı nasib etsin bizede göstersin o günleri inşaAllahhhSon 11 hafta geri sayım yapıyoruz artık düşünmemeye çalışıyorum ağrılarımı
Bu arada bişey sorayım sana benim iki gündür akşamları ellerim ve ayaklarım balon gibi fıs fıs şişiyor sende de oldumu oluyormu yada ???Son 11 hafta geri sayım yapıyoruz artık düşünmemeye çalışıyorum ağrılarımı
amin canım, biraz geç evlendi ve hemen hamilelik oldu, bizde sevindik ama nasipte ne varsa o yaşanıyor. Rabbim tez zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla evlatları olsunAnladım canım Rabbim sabır versin arkadaşınada((
Amin canım size inşallah ağrısız sıkıntısız göstersinRabbim hayırlısı ile kolaycık atlatmanı nasib etsin bizede göstersin o günleri inşaAllahhh
Amin canım Rabbim isteyen herkeze sağlıklı sıhhatli ve hayırlı evlatlar nasib etsin.Evlat acısı hasreti başka hiçbir acıyla eşdeğer değilamin canım, biraz geç evlendi ve hemen hamilelik oldu, bizde sevindik ama nasipte ne varsa o yaşanıyor. Rabbim tez zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla evlatları olsun
Canm bende ödem oluşmadı şükür şu ana kadar şişlik oluyorsa tuzu bırak az kullanıyorsan onu da bırak benim hamilelikten önce de düşük seyreden tansiyonum vardı 5lerde 4lerde gezen doktor tuzlu bişeyler ye derdi hep bana vücut istiyo haliyle hamileliktete o yüzden sorun olmadıBu arada bişey sorayım sana benim iki gündür akşamları ellerim ve ayaklarım balon gibi fıs fıs şişiyor sende de oldumu oluyormu yada ???
Karin büyüklüğün nasil? Sanirim beni en cok bu konu endiselendiriyo. 7den sonra yürümeyecekmisim gibi geliyoSon 11 hafta geri sayım yapıyoruz artık düşünmemeye çalışıyorum ağrılarımı
Kuzum bütün kız anneleri sivilceleri ile belli olur .. Bende bi kız bi erkek olsun istediğimden herhalde öyle düşünüyorum galiba eşim kız babası olsun çok istiyorum bana HIV farketmezSaglikla gelsin kuzularimm☺☺
Peki pekiii sen ne hissediyosun dr bisry dedimi☺☺
anladım canım daha dikkat edeyim.sağolasın.Canm bende ödem oluşmadı şükür şu ana kadar şişlik oluyorsa tuzu bırak az kullanıyorsan onu da bırak benim hamilelikten önce de düşük seyreden tansiyonum vardı 5lerde 4lerde gezen doktor tuzlu bişeyler ye derdi hep bana vücut istiyo haliyle hamileliktete o yüzden sorun olmadı
Kuzum bütün kız anneleri sivilceleri ile belli olur .. Bende bi kız bi erkek olsun istediğimden herhalde öyle düşünüyorum galiba eşim kız babası olsun çok istiyorum bana HIV farketmez
Göbeğimi görenler ikiz olduğuna inanmıyorlarKarin büyüklüğün nasil? Sanirim beni en cok bu konu endiselendiriyo. 7den sonra yürümeyecekmisim gibi geliyo
Günaydın Canım bebişlerimiz sağlıklı dünyaya gelsinlerde varsın gece uyumayalım değilmiGünaydın güzel anne adayları gece uyuyamamaları başladı sanırım dün gece kabustu
amin canım amin hayırlısı olsun inş.benim ayrıntılı için de 580 lira istediler 21.haftaya randevu verdiler.. hepimizin hakkında hayırlısı inşallah..
Aynen Canm onlar için sabrediyoruzGünaydın Canım bebişlerimiz sağlıklı dünyaya gelsinlerde varsın gece uyumayalım değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?