- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #5.501
Bende artık evde durmak ve sdce pijama eşofman takılmak istiyorum kiii.Ama daha bırakmama eğer sıkıntı olmazsa ikibuçuk ay var.Hamilelik boyunca bende eşofman modundayımbir tanecik hamile pantalonu aldım onu da sayılı giydim yaşasın eşofmanlar pijamalar
Kızlar bu sbh işe gelirken kıyafetlerimin hiçbirinin içine giremedimAllahtan bol bir elbise buldumda onu giydim utanmasam en rahat ettiğim kıyafetle btn haftayı geçirmek istiyorum
Bende aynı canım.Hamile pantolonu çok erken aldım.Evde eşimin eşofmanlarının beli ancak oluyor.tsörtler zaten mecbur ondan:)))ama bu hızla sanırım onlarında beli olmayacak eşimde zayıf çünkü.ben mecbur alş vrş e çıkmak zorundayım daha işte de iki ayım olduğunu düşünürsekben 12. haftadan veri hamile pantolonlarından giyiyorum. Üzerine zaten hiçbirşeyim olmadığından gördükçe bol birşeyler alıyorum. Enden olsa boydan olmuyor hiçbirşeyim. Göbek okadar büyüdükü kaldırıyor önlerini bluzların :) Kendi pijamalarımda olmuyor artık ben eşimin pijama ve tişörtlerini giyiyorum evde. Ortak çıktım :) Oda dalga geçiyor yazın kendi dolabını hiç hazırlama benimkileri ortak giyeriz diyor :)
Bende inanamadm AMA acik bisekilde erkegin seyi ortadaydi gosterdi dusecek degil ya Bu haftadan sonra da degismez %100erkek biride %100kiz dediHayırlı cumalar canım.Haydi gözün aydın sağlıkla kucağımıza alırız inş bebişlerimizi.Buarada çok yüksek bir yüzdeyle benim dediğim çıkıyor bizim haftalarda olan herkez bir kız bir erkek duyuyor şuanda :)))ama ben 20.hafta olmadan sanırım inanıp hiç birşey almayacağım :)
hayırlı cumalar canım eşinin seninle gelmesine sevindim bebişleri görünce ne yaptı eşin merak ettim.Hayırlı cumalar arkadaşlar şükür bebısler iyi :) 10+6 olmusuz 2 hafta sonra ense kalınlığına bakicaz dedi doktorum. İkili test olmayacakmış. Sizlerin nasıl oldu?
valla canı benim doktorumda 16 haftaya kadar bir kız bir erkek dedi 16 haftada %90 kız biride kesin erkek dedi 17 haftada ikiside erkek dedi :) çevremde erkek denilip kızı olanları çok duyuyorum bende ayrıntılıdan sonra bişeyler almaya başlayacağım ağlıkla gelsin kuzularımız kız erkek hiç farketmez :))Hayırlı cumalar canım.Haydi gözün aydın sağlıkla kucağımıza alırız inş bebişlerimizi.Buarada çok yüksek bir yüzdeyle benim dediğim çıkıyor bizim haftalarda olan herkez bir kız bir erkek duyuyor şuanda :)))ama ben 20.hafta olmadan sanırım inanıp hiç birşey almayacağım :)
Teşekkürler canım. Eşim ne yaptı... tam komedi bana inandırıcı gelmiyor kizginligimdan dolayı onun hareketleri.hayırlı cumalar canım eşinin seninle gelmesine sevindim bebişleri görünce ne yaptı eşin merak ettim.
benim doktordumda 12. haftada sadece ense kalınlığı ölçümü yaptı canım kan değerleri yanıltıcı oluyor diye
:)) sorsaydınya bu değişimin sebebi ne?Teşekkürler canım. Eşim ne yaptı... tam komedi bana inandırıcı gelmiyor kizginligimdan dolayı onun hareketleri.
İlk baktı ekrana güldü buyumusler bebeğe benziyorlar artık dedi. Doktor gösterdi ilk bebeği kalp atışlarını dinletti hep gülüyor heyecanlıydı. 2. Bebek çok hareketliydi hatta el salliyordu dr dedi merhaba diyor size diye. Eşim de diyor oynuyor bu ya.. gülüyor falan doktora soru soruyor. Dr iyi her şey yolunda dedi. Eşim de masallah cok sukur dedi. Ama surat hep gülüyor. Ben drla konuştum ilaç yazdı progestan iğne vs. Çıkışta çok farklı bir duygu ya dedi. Tekrar kan verdim. Bayılmazsin dimi ben de geleyim mi diyo. Sanki hep onunla geliyorum doktora. Yani iyi bir baba adayı gibi karşıdan bakınca. Ama dışı milleti içi beni yakıyor.
İnan gerekmedikçe konuşmuyorum cnm. Ultrason kağıdını eline almış bakıyor. İçimden yine mi yırtacaksin deyip elinden almak geldi ama cuma saati Allah a havale ettim.:)) sorsaydınya bu değişimin sebebi ne?
Sorma canım ya benim ki gereksiz bekleyiş aslında.çok şükür Rabbime ikisininde sevincini tattırdı.Dediğin gibi hayırlısı ile sağlıkla sıhhatle gelsinlerde başka bişey istemiyorum bende :)valla canı benim doktorumda 16 haftaya kadar bir kız bir erkek dedi 16 haftada %90 kız biride kesin erkek dedi 17 haftada ikiside erkek dedi :) çevremde erkek denilip kızı olanları çok duyuyorum bende ayrıntılıdan sonra bişeyler almaya başlayacağım ağlıkla gelsin kuzularımız kız erkek hiç farketmez :))
senin doktorun mesleği bile bırakırım dedi sen niye hala tereddütdesin ki canım
Hayırlı cumalar canım.Bebekler için çok sevindim hep iyi haberler alırsın inşaAllah.Yanlış anlamazsan naçizane bir tavsiyem var sana.Evet eşin ve ailesinin sana son yaptıkları yenilir yutulur değil çok sıkıntılı bir durum helede hamileyken.Ama Rabbim herkeze her yaptığının hesabını soracak zaten kimsenin ahı kimsede kalmaz için rahat olsun.Fakat şu durumda geçmişi didikleyip eşine surat yapman ve yaptıklarını temcit pilavı gibi her fırsatta yüzüne çarpman yada sessiz kalıp duvar gibi trip atman ilişkinizde hiçbir şeyi düzeltmez.onu pozitif destekle ve problemlerinizi sinirler yatıştıkdan sonra oturup normal normal konuşma fırsatı bulduğunda konuş.yani susarak yada sürekli ah ederek bir yere varamazsın.onunla aranı düzeltmemek sdce sana zarar verir kv de bayram olur.sonuç olarak boşanmayı düşünmüyorsan severek evlendiğin adamın hala aynı adam olduğunu düşün belki oda psikolojik olarak ciddi bir baskıdadır doğruyu bulmaya çalışıyordur.öyle değilse bile bu şekilde davrandıkca sen ve bebeklerin zarar görürsünüz bu şekilde stres altında sağlıklı bir hamilelik geçirmen mümkün değil.Ne güzel gelişmeler yaşıyorsun ama bunları eski yaptıklarıyla yıkarsan sonuçları kötü olduğunda unutma hata tek tarflı olmamış olacak bunda seninde payın olmuş olacak.Bence çok iyi düşün ve yaşadıklarının üzüntüsü ile değil zekice hareket et sizi mutsuz etmelerine fırsat verme.Teşekkürler canım. Eşim ne yaptı... tam komedi bana inandırıcı gelmiyor kizginligimdan dolayı onun hareketleri.
İlk baktı ekrana güldü buyumusler bebeğe benziyorlar artık dedi. Doktor gösterdi ilk bebeği kalp atışlarını dinletti hep gülüyor heyecanlıydı. 2. Bebek çok hareketliydi hatta el salliyordu dr dedi merhaba diyor size diye. Eşim de diyor oynuyor bu ya.. gülüyor falan doktora soru soruyor. Dr iyi her şey yolunda dedi. Eşim de masallah cok sukur dedi. Ama surat hep gülüyor. Ben drla konuştum ilaç yazdı progestan iğne vs. Çıkışta çok farklı bir duygu ya dedi. Tekrar kan verdim. Bayılmazsin dimi ben de geleyim mi diyo. Sanki hep onunla geliyorum doktora. Yani iyi bir baba adayı gibi karşıdan bakınca. Ama dışı milleti içi beni yakıyor.
Bende de akinti oluyor doktora sordum normal sorun yok dediMrb kizlar sari akintisi olan varmi benim cok az sari akintim gelio wc den sonra onemli olabilirmi acaba daha bi hafta var kontrolume
Sari renktemi canim senindeBende de akinti oluyor doktora sordum normal sorun yok dedi
Canım gerçekten çok haklısın. Şuan ne yapacağımı bilmez durumdayım hala çok kırgınım eskisi gibi olmak zaman alacak sanırım. Hatasını anlasın istiyorum. Annesi her güne bir şey buluyor o telefonda bebekleri anlatıyor annesi kardeşin şöyle yaptı böyle yaptı diyor. doğmamış 2 bebek kıskanılıyor şuan.Hayırlı cumalar canım.Bebekler için çok sevindim hep iyi haberler alırsın inşaAllah.Yanlış anlamazsan naçizane bir tavsiyem var sana.Evet eşin ve ailesinin sana son yaptıkları yenilir yutulur değil çok sıkıntılı bir durum helede hamileyken.Ama Rabbim herkeze her yaptığının hesabını soracak zaten kimsenin ahı kimsede kalmaz için rahat olsun.Fakat şu durumda geçmişi didikleyip eşine surat yapman ve yaptıklarını temcit pilavı gibi her fırsatta yüzüne çarpman yada sessiz kalıp duvar gibi trip atman ilişkinizde hiçbir şeyi düzeltmez.onu pozitif destekle ve problemlerinizi sinirler yatıştıkdan sonra oturup normal normal konuşma fırsatı bulduğunda konuş.yani susarak yada sürekli ah ederek bir yere varamazsın.onunla aranı düzeltmemek sdce sana zarar verir kv de bayram olur.sonuç olarak boşanmayı düşünmüyorsan severek evlendiğin adamın hala aynı adam olduğunu düşün belki oda psikolojik olarak ciddi bir baskıdadır doğruyu bulmaya çalışıyordur.öyle değilse bile bu şekilde davrandıkca sen ve bebeklerin zarar görürsünüz bu şekilde stres altında sağlıklı bir hamilelik geçirmen mümkün değil.Ne güzel gelişmeler yaşıyorsun ama bunları eski yaptıklarıyla yıkarsan sonuçları kötü olduğunda unutma hata tek tarflı olmamış olacak bunda seninde payın olmuş olacak.Bence çok iyi düşün ve yaşadıklarının üzüntüsü ile değil zekice hareket et sizi mutsuz etmelerine fırsat verme.
bebişlerin iyi olmasına sevindim canım inş. herşey istediğin gibi olurTeşekkürler canım. Eşim ne yaptı... tam komedi bana inandırıcı gelmiyor kizginligimdan dolayı onun hareketleri.
Beyazmsi bazende sarimtirak gbi AMA hamile kaldigimi ogrendgmden beridr ARA ARA akintm oluyor bugunlerde ise daha fazlaSari renktemi canim seninde
amin canım amin inş. sağlıkla sıhatle alacağız bebişleri kucağımıza :)Sorma canım ya benim ki gereksiz bekleyiş aslında.çok şükür Rabbime ikisininde sevincini tattırdı.Dediğin gibi hayırlısı ile sağlıkla sıhhatle gelsinlerde başka bişey istemiyorum bende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?