2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

G goztepe canım soruyu bana mı sordun bilmiyorum ama benim kontrolüm bu cuma 12+5 olacağım. Doktorum İkili test yapacağız dedi diye hatırlıyorım. Kesin bilgiyi anca cuma verebilirim. Ama kimi doktorun yaptığını kiminin yapmadığını duymuştum. İçin rahat olsun..

Canım aynı şey bana da olmuştu mantar enfeksiyonu geçiriyormuşum bence ihmal etmeden Dr a git bebekler için bir zararı yok ama ilerletme derim ben geçmiş olsun

Cnm merhaba bisi soracagim.benimde cok sukur ense kalinligi vs iyi cikti ama ikili test icin kan verdim ijizlere yapiliyirmu sen yaprirdinmi ikiki test
canım dr bizden istemedi ikili test. Her ay gidişimizde ayrıntılı ultrason bakıcaz dedi.. çok şükür ki bi sorunumuzda çıkmadı.. Dr dan dr a değişiyor demekki..

Kızlar birşey danışmak istiyorum fikrinizi yazarsanız çok sevinirim..
4ayımızı bu hafta bitiriyoruz.. Fakat ben 68le hamile kalıp 64e düştüm daha yeni yeni 66lara geri geldim karnımda ikizlerim olmasına rağmen 4aylık gibi çıkmadı sanki sizinde böylemi ve verdiğim kiloların zararı dokunmaz inşallah değilmi? ?

Doktorum bana 5 kiloya kadar verebilirsin bile normal demisti. Bende bugun 18 oldum gecen haftaya kadar bisey yiyemedigimden kilo vermistim simdi birden bire yiyebiliyorum hem bulantilarim hafifledi hem istahim artti. İlerleyen haftalarda degisir merak etme

Cevabın için teşekkürler canım ilk 3 ay çok zordu bulantı ve istifra yüzünden şimdi öyle değil çok şükür

Dün çok zor bi gün be gece geçirdim Demir ilacından sonra midem bağırsakların çok kötüydü gece ateş ve titreme sonunda kusma... Allah'ım bebeklerimi korumuştur inşallah

Ben 12 haftalıktı öğrendim canım ya dediğin gibide zor ama merak ediyor insan ve dr yanında da rahat olabilmek önemli bence . Sen sor yinede inatla
Merhaba canım bu hafta kontrolüm var umarım öğrenicem. İnatla sorucam senin bebeklerin cinsiyeti ne?

canım bende 15.haftama girdim benim en başından beri var öyle akıntım, normalde de oluyodu, doktoruma söyledim yeşile dönük ve kokulu değilse korkmana gerek yok olabilir dedi
biz 7.haftada duymuştuk canım
Kizlar ikili tarama yaptirdinizmi? Ben yapilmuyor die bikiyordum ama dr um yaptirdi.ebse kalinliklari cok sukur normal.cikti
yaptırmadım canım doğru sonuç vermediğini söyledi doktorum sadece ense kalınlığı burun kemiği beyin lobları ve organlarına baktı doktorum çok şükür normal her şey
canım ben 4 kilo verdim en başından bu yana şimdi yavaş yavaş alıyorum ama doktorum çok memnun kilomdan ki çok zayıf olmama rağmen, bi zararı olcağını düşünmüyorum bence endişe etme

Merhabalar ben de ikiz bebek hamilesiyim 13 haftalık hamileyim kanamam oluyor iğne ve serum verdiler ama devam ediyor az da olsa bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

Cevabın için teşekkürler canım ilk 3 ay çok zordu bulantı ve istifra yüzünden şimdi öyle değil çok şükür
Benim bulantim birden bire basladi birden bire kesildi. İnsallah senin de bu gunlerde kesilir. Ben senden 2 hafta ilerdeyim bulantimda gecen hafta baya azaldi ve 4 5 gundur tikunmeden biseylerr yiyebiliyorum cok sukur

Dün çok zor bi gün be gece geçirdim Demir ilacından sonra midem bağırsakların çok kötüydü gece ateş ve titreme sonunda kusma... Allah'ım bebeklerimi korumuştur inşallah
Tansiyonunu olcturdun mu tansiyon olabilir.bu gunrrde ben de benzer seyleri duyk tansiyondan dolayi yasadim. Air hekimi bu siayetrrin enfeksiyina da bagli oldugunu soyledi ama bnd sadece tansiyon cikti. Surekli olcuyoum kendim.hakkaten tansiyon dusunce fenalasiyorum

Kizlar bende sisli etfale gidiyorum perinatolog benden ikili test istemedi ense kalinliklarini olcu risk girunmuyo iyi dedi ama ayrintili ulturosonla bakmadi sizin doktorunuz istedimi ikili test yada ayrintili usg . Bide bu peribatolog cok aksi herseyi soramiyorum offf

Selam kızlar nasılsınız. Ben bugün bebişlerimin ilk alışverişini yaptım çok heyecanlandım. Halbuki 7. aya kadar hiç bişey almayacaktım ama dayanamadım :) ikiz hamile yastığı, bire çıtçıtlı badi, birer çorap ve şapkalarını aldım :)
dün bi tanesinin cinsiyeti belli oldu erkekmiş. Diğeri göstermedi bir ay sonra kontrolüm var o zamana kadar bekliycem...
Siz ne alemdesiniz, kendine hakim olamayıp benim gibi erkenden alışveriş yapan var mı

canım bende dayanamayıp geçen üçgen fulan önlüklerden almıştım, kardeşimde eldiven ve çorap aldı, bi arkadaşta iki zıbın almış çook tatlılar yahu ikiz hamile yastığı nasıl bişi canım foto atabilirmisin?

Benim de aynı biri erkek diğeri göstermiyor ben de çok heyecanlıyım daha alışveriş yapmadım cuma kontrolden sonra yapıcaz azar azar inşallah

http://www.kitubi.com/content/binar...eri_catlak_yastik_sutyen_vitamin_pantalon.jpg bu resimdeki gibi. İki bebek yatmış olan resim bulamadım.İkiz emzirme yastığı yazacağıma ikiz hamile yastığı yazmışım :) tek emzirme yastığının iki katı büyüklükte bişey. 2015 ikiz anneleri forumunda duymuştum. Bugün de denk gelince aldım. Bu yastığı hamilelik döneminde fotodaki gibi yatarken de kullanabiliyormuşsun. Deniycez bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…