2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Benim de aynı biri erkek diğeri göstermiyor ben de çok heyecanlıyım daha alışveriş yapmadım cuma kontrolden sonra yapıcaz azar azar inşallah
İnşallah gösterir ikisi de. Öyle güzel şeyler var ki kızlar için. İnşallah kızdır diyorum ikincisi :) Sağlıklı olsunlar önemli değil cinsiyet diyorum ama gene de biri kız biri erkek olsun istiyorum elimde değil :)

Bak buldum : http://www.gulselim.com/wp-content/uploads/2009/11/emzirme-pozisyonlari-teknikleri7-ikiz-emzirme.jpg

yastık daha büyük olunca ikisini birden yatırıp emzirebiliyormuşsun :)

hmm bayaa büyük bişimiş

Aynen inşallah bi kız bi erkektir sağlıklı olsunlar da

Arkadaşlar ben ufak ufak bişeyler almaya başladım ancak doktorum 36.haftada alırız ikizleri dedi böylece prematüre giymek zorunda kalacaklar.bundan dolayı sadece e-bebek ve Civil de var ancak çeşitler sınırlı napacaz acaba ???

Canım alıştık biz kanamalara bende de oldu sabah hatta kahverengi lekelenme devam ediyor iğne verdi doktorum zaten kanama olduğunda kullanıyorum geçmiş olsun tekrar
Canım alıştık biz kanamalara bende de oldu sabah hatta kahverengi lekelenme devam ediyor iğne verdi doktorum zaten kanama olduğunda kullanıyorum geçmiş olsun tekrar

Canım prematüreler çok pahalı oluyor ve bebekler çok çabuk büyüdüğü için gereksiz oluyor diyorlar. Hastane çıkışlarının kimi markalarda bedenleri var en küçük boy hastane çıkışı alın diyorlar. Ama ben de kararsız kaldım..

Merhaba kızlar dün doktora gittim. Kese ve kalp atışını gördük. 5+6 Normal gününde bir kese vardı. Geriden gelen ufak bir kese var kaybolabilir yetişebilir dedi. 5+2 görünüyordu. Sizlerin de oyle miydi
Benim ilk kese görmede tek göründü 3 hafta sonra kalp atışı için gittiğimizde ikiz olduğunu gördük.

Ben hiç bir şey almadım henüz ama çok Sevdiğim bir battaniye Örneği vardı onu örüyorum rengarenk ama fazla ağırlaşmadan da alışveriş işini halletmek istiyorum temel ihtiyaçlarımın kimileri oğlumdan kaldı kıyamamıştım vermeye üzerine eklenecekler de yakın zamanda hallederim sanırım çünkü şimdiden oğlumdaki 5-6 ay karnına sahibim ilerlerde çok fazla hareket kabiliyetim kalmayacak gibi zaten ben hepsini İstanbul'da kapalı çarşı civarındaki hanlardan toplu olarak alıyorum bir günde tamamlanıyor

Ense ve burnuna bakılıyor genelde. Bizede isterseniz gelmişken yaptırın ikili test ama sonuç her zaman doğru Çıkmıyor dedi. Biz yaptık meraktan sonuç normal. Ama gereksiz bir test ikizler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…