- 16 Ağustos 2013
- 1.284
- 1.184
- 133
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
İnşallah gösterir ikisi de. Öyle güzel şeyler var ki kızlar için. İnşallah kızdır diyorum ikincisi :) Sağlıklı olsunlar önemli değil cinsiyet diyorum ama gene de biri kız biri erkek olsun istiyorum elimde değil :)Benim de aynı biri erkek diğeri göstermiyor ben de çok heyecanlıyım daha alışveriş yapmadım cuma kontrolden sonra yapıcaz azar azar inşallah
http://www.kitubi.com/content/binar...eri_catlak_yastik_sutyen_vitamin_pantalon.jpg bu resimdeki gibi. İki bebek yatmış olan resim bulamadım.İkiz emzirme yastığı yazacağıma ikiz hamile yastığı yazmışım :) tek emzirme yastığının iki katı büyüklükte bişey. 2015 ikiz anneleri forumunda duymuştum. Bugün de denk gelince aldım. Bu yastığı hamilelik döneminde fotodaki gibi yatarken de kullanabiliyormuşsun. Deniycez bakalım
hmm bayaa büyük bişimişhttp://www.kitubi.com/content/binar...eri_catlak_yastik_sutyen_vitamin_pantalon.jpg bu resimdeki gibi. İki bebek yatmış olan resim bulamadım.İkiz emzirme yastığı yazacağıma ikiz hamile yastığı yazmışım :) tek emzirme yastığının iki katı büyüklükte bişey. 2015 ikiz anneleri forumunda duymuştum. Bugün de denk gelince aldım. Bu yastığı hamilelik döneminde fotodaki gibi yatarken de kullanabiliyormuşsun. Deniycez bakalım
Aynen inşallah bi kız bi erkektir sağlıklı olsunlar daİnşallah gösterir ikisi de. Öyle güzel şeyler var ki kızlar için. İnşallah kızdır diyorum ikincisi :) Sağlıklı olsunlar önemli değil cinsiyet diyorum ama gene de biri kız biri erkek olsun istiyorum elimde değil :)
Canım alıştık biz kanamalara bende de oldu sabah hatta kahverengi lekelenme devam ediyor iğne verdi doktorum zaten kanama olduğunda kullanıyorum geçmiş olsun tekrarDün kanamam oluyor diye yazdım ilgilenmedi
Canım alıştık biz kanamalara bende de oldu sabah hatta kahverengi lekelenme devam ediyor iğne verdi doktorum zaten kanama olduğunda kullanıyorum geçmiş olsun tekrar
Canım alıştık biz kanamalara bende de oldu sabah hatta kahverengi lekelenme devam ediyor iğne verdi doktorum zaten kanama olduğunda kullanıyorum geçmiş olsun tekrar
Arkadaşlar ben ufak ufak bişeyler almaya başladım ancak doktorum 36.haftada alırız ikizleri dedi böylece prematüre giymek zorunda kalacaklar.bundan dolayı sadece e-bebek ve Civil de var ancak çeşitler sınırlı napacaz acaba ???
Hoş geldin canım sağlık sıhhatle gelirler inşallahHerkese merhaba, bizde Mart Ayında beklenen ama Şubat'ta doğacak ikizleriz. Aranıza katılabilir miyiz?
Benim ilk kese görmede tek göründü 3 hafta sonra kalp atışı için gittiğimizde ikiz olduğunu gördük.Merhaba kızlar dün doktora gittim. Kese ve kalp atışını gördük. 5+6 Normal gününde bir kese vardı. Geriden gelen ufak bir kese var kaybolabilir yetişebilir dedi. 5+2 görünüyordu. Sizlerin de oyle miydi
Ense ve burnuna bakılıyor genelde. Bizede isterseniz gelmişken yaptırın ikili test ama sonuç her zaman doğru Çıkmıyor dedi. Biz yaptık meraktan sonuç normal. Ama gereksiz bir test ikizler içinKizlar bugun 12 haftalik oldum dr gittim ense kalinliklari xok sukur normal cikti.kan aldi 2li tarama icin.ense kalimliklari noemal.cikinca ikili taramada normal cokar heralde demi.ikizlere yapilmiyor diye biliyordum ama istedi dr.ikiside erkek gibi gozukuyor dedi.bugun cok mutluyum.
Hoşgeldiniz canım bizde Mart ayı beklenip büyük ihtimal Şubat doğumlu olucaz Sağlıklı doğsunlar inşallah yavrucaklarHerkese merhaba, bizde Mart Ayında beklenen ama Şubat'ta doğacak ikizleriz. Aranıza katılabilir miyiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?