2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Bugün kontrolüm vardı doktor bebekler gayet iyi ama karnında ödem var dedi tuzlu baharatlı yeme dedi zaten yemiyorum dedim yumurta yiyormusun dedi evet dedim o zaman sadece beyazini ye sarisini yeme dedi boyle birşey duydunuzmu yada sizdede oldumu korktum ya

Ben ara ara hissediyorum günde en fazla uç kere olduğu oluyor ama hergun değil iki günde bir uç günde bir 16+5 gunluguz

Kızlar merhaba daha öncede yazmıştım kan değerim yüksek çıktı ikiz olabilir diye hatırlamışsınızdır belki pazartesi akşam 10,30 gibi kanamam başladı apar topar hastaneye gittik 8 serum iğne ilaç mahfoldum kanama durduruldu ama tehlike geçmiş değil içerde kanama alanı hala var yine o gıcık iğneden yapıldı yani progestan iki tane.bacağımı kaldıramıyorum bu arada bebişlerimin kalp atışlarınıda duydum ikizlerim olacakmış çok sevindim ama kanama beni korkuttu baya bugünde kotrole gittim şuan için bi sıkıntı yok ama bi süre sürekli yatcaksın dedi

Keser 84 arkadaşım geçmiş olsun bu durumları hepimiz yaşıyoruz serin ol stres yapma tabi okuduğunda demesi kolay diyeceksin bizde yapıyoruz stres ama inan hic faydası olmuyor ben duayla duruyorum geceleri uyuyamiyorum her iki saatte bir uyaniyorum artik dilimi tutamıyorum öyle ki sürekli dua ediyorum birde evhamimdan ne okudugumu okuyacagimi unutuyorum bazen karma karışım oluyor ama Rabbim büyük burada hepimiz ayni sorunları yaşıyoruz kulun kula ettiği dua kabul olur derler birbirimize dua edelim hepimiz ben ediyorum benim gibi olan sıkıntı yasayan hamilelerin yardımcısı ol Allahım bebeklerimizi bize bağışla sağ salim sağlıklı sıhhatli diyorum Rabbim kabul etsin Allah bir daha yasatmasin hicbirimize hastaneye sadece kontrole ve doğuma gidelim inşallah Rabbim dert keder vermesin mahcup etmesin amin

Bebeklerin hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah kanamalar hepimizde var tabi seninki kadar yoğun değil bebeklerimiz geliyor ama bizi de zorluyor biraz napalım katlanıyoruz şimdi yat da sonra hiç yatırmayacaklar zaten :) tekrar hayırlı olsun

Korkma cnm bnm de ikiz ve basta kanamam olmuştu.10 gun progestan iğne olmuştum. Sonra hersey normale dönüyor,gınlunu ferah tut.ikizde genellikle kanama oluyor.

Teşekkür ederim hepinize desteklerinizden dolayı mide bulantım çok sürekli çıkarıyorum iştahım gitti hiç birşey yiyemiyorum napcam bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar bugün kontrolümüz vardı şimdilik bebekler bir kız bir erkek görünüyor Detaylı ultrason baktı bir sorun yok dedi 3 lü test 16-18.haftalarda yapacaz dedi bakalım artık zaten günler Geçmiyor o gun gelir mi :)

Gecmis olsun ilk haftalarda icerde kanama alani olabiliyor vucut onu atiyor ama korkma bebeklerin iyiyse kanama bir sekilde atlatiliyor ama doktorlarin tavsiyelerine harfiyen uy

Kızlar hepinize iyi akşamlar..
Yarın dr kontrolüm var yarın 12+5 olucam
O kadar heyecanlıyımki kaç gündür heyecandan uyuyamıyorum. Umarım her şey iyidir. Yarın yazarım. Dualarınızı bekliyorum..

Merhaba arkadaşlar bende katıldım aranıza tüp bebekle ikiz bebek bekliyorum yarın doktor randevum var kalp atışı için inşallah pıt pıtlarını duyarım miniklerimin

maşallahh baya ikiz annelerimiz varmış..

daha önce buraya yazmıştm ama mıde bulantısı kusma şikayetlerı yuzunden bayadır gıremedım..şimdi bulantım gectı cok sukur daha sık gırmeye calısıcam..benım kuzularıma da bırıne kız dıgerınede erkege benzıor dedı ama kesın degıl bır an önce kesınlessede cıcıler alsam bebıslerıme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…