- 28 Kasım 2014
- 2.156
- 2.315
- 178
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
Hoşgeldin canım kapımız Bütün ikiz annelerine açık :) sağlıkla gelsinler inşallahHerkese merhaba, bizde Mart Ayında beklenen ama Şubat'ta doğacak ikizleriz. Aranıza katılabilir miyiz?
Ben bayadir kelebek cirpmasi gibi seyirme hissediyordum 10 gundur de gunde bi kac defa hareketlerini hissediyorum :)Kızlar bebeklerin hareketlerini hisseden var mı ? yada ne zaman hissederiz sizce ?
Ben hiç hissetmiyorum ;( çok merak ediyorumBen bayadir kelebek cirpmasi gibi seyirme hissediyordum 10 gundur de gunde bi kac defa hareketlerini hissediyorum :)
Bebeklerin hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah kanamalar hepimizde var tabi seninki kadar yoğun değil bebeklerimiz geliyor ama bizi de zorluyor biraz napalım katlanıyoruz şimdi yat da sonra hiç yatırmayacaklar zaten :) tekrar hayırlı olsunKızlar merhaba daha öncede yazmıştım kan değerim yüksek çıktı ikiz olabilir diye hatırlamışsınızdır belki pazartesi akşam 10,30 gibi kanamam başladı apar topar hastaneye gittik 8 serum iğne ilaç mahfoldum kanama durduruldu ama tehlike geçmiş değil içerde kanama alanı hala var yine o gıcık iğneden yapıldı yani progestan iki tane.bacağımı kaldıramıyorum bu arada bebişlerimin kalp atışlarınıda duydum ikizlerim olacakmış çok sevindim ama kanama beni korkuttu baya bugünde kotrole gittim şuan için bi sıkıntı yok ama bi süre sürekli yatcaksın dedi
Korkma cnm bnm de ikiz ve basta kanamam olmuştu.10 gun progestan iğne olmuştum. Sonra hersey normale dönüyor,gınlunu ferah tut.ikizde genellikle kanama oluyor.Kızlar merhaba daha öncede yazmıştım kan değerim yüksek çıktı ikiz olabilir diye hatırlamışsınızdır belki pazartesi akşam 10,30 gibi kanamam başladı apar topar hastaneye gittik 8 serum iğne ilaç mahfoldum kanama durduruldu ama tehlike geçmiş değil içerde kanama alanı hala var yine o gıcık iğneden yapıldı yani progestan iki tane.bacağımı kaldıramıyorum bu arada bebişlerimin kalp atışlarınıda duydum ikizlerim olacakmış çok sevindim ama kanama beni korkuttu baya bugünde kotrole gittim şuan için bi sıkıntı yok ama bi süre sürekli yatcaksın dedi
Gecmis olsun ilk haftalarda icerde kanama alani olabiliyor vucut onu atiyor ama korkma bebeklerin iyiyse kanama bir sekilde atlatiliyor ama doktorlarin tavsiyelerine harfiyen uyKızlar merhaba daha öncede yazmıştım kan değerim yüksek çıktı ikiz olabilir diye hatırlamışsınızdır belki pazartesi akşam 10,30 gibi kanamam başladı apar topar hastaneye gittik 8 serum iğne ilaç mahfoldum kanama durduruldu ama tehlike geçmiş değil içerde kanama alanı hala var yine o gıcık iğneden yapıldı yani progestan iki tane.bacağımı kaldıramıyorum bu arada bebişlerimin kalp atışlarınıda duydum ikizlerim olacakmış çok sevindim ama kanama beni korkuttu baya bugünde kotrole gittim şuan için bi sıkıntı yok ama bi süre sürekli yatcaksın dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?