- 11 Eylül 2015
- 319
- 514
- 23
- 40
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #11.621
Canım çok sevindim Allahım analı babalı büyütsün inşallah darısıda bizim başımızaTatlı anneler hepinize Merhaba. . Tek tek.alıntı yapamadım yazan merak eden herkesten allah razı olsun bayramın ilk günü sabah 9bucukta kavuştum bayram şekerlerime.. kuvezdeyz ben dün taburcu oldm biraz sancım olduğu için girip yazamadm.. iyiler solunumlari sağliklari tek hedefimiz kilo almalarını beklemek 2065 ve 2075 gr dogdu lar şişlikler gidince 1930 civarı kaldılar. . Her gün süt götürüp yanlarna giriyorum kucucuk ellerini ayaklarini seviyorm henüz koklayamadm ama ..Buna da Şükür yanımda olamasalarda saglikloklilar ya avunmaya çalışıyorum...
Tatlı anneler hepinize Merhaba. . Tek tek.alıntı yapamadım yazan merak eden herkesten allah razı olsun bayramın ilk günü sabah 9bucukta kavuştum bayram şekerlerime.. kuvezdeyz ben dün taburcu oldm biraz sancım olduğu için girip yazamadm.. iyiler solunumlari sağliklari tek hedefimiz kilo almalarını beklemek 2065 ve 2075 gr dogdu lar şişlikler gidince 1930 civarı kaldılar. . Her gün süt götürüp yanlarna giriyorum kucucuk ellerini ayaklarini seviyorm henüz koklayamadm ama ..Buna da Şükür yanımda olamasalarda saglikloklilar ya avunmaya çalışıyorum...
massalah minnoslarina annesi sagliklilar sukur rabbime kilo senin sutunlede olur annesi saglikla buyut minnoslarini .....Tatlı anneler hepinize Merhaba. . Tek tek.alıntı yapamadım yazan merak eden herkesten allah razı olsun bayramın ilk günü sabah 9bucukta kavuştum bayram şekerlerime.. kuvezdeyz ben dün taburcu oldm biraz sancım olduğu için girip yazamadm.. iyiler solunumlari sağliklari tek hedefimiz kilo almalarını beklemek 2065 ve 2075 gr dogdu lar şişlikler gidince 1930 civarı kaldılar. . Her gün süt götürüp yanlarna giriyorum kucucuk ellerini ayaklarini seviyorm henüz koklayamadm ama ..Buna da Şükür yanımda olamasalarda saglikloklilar ya avunmaya çalışıyorum...
Daha önce bendede olmuştu ilaç kullandm doktorum geçmiş demişti tahlil yapıp şuan yıne tekrarladı ozaman bu sefer daha kokulu önceki bu kadar değildiAynisi bendede var ve enfeksiyonum var malesef ilac kullandim birazdan tahlil yaptircam bakalim gecmismi
Bu seferki daha ağr kokulu inşallah sorun olmaz canm bol su içiyorum ama serklajlıyım onun etkisi de var galiba enfeksiyondaSarı akıntı bendede bugunlerde sanki yogunlasti gibi .. antibiyotik kullanmistim ama sanirim tekrarladi.. pazartesi gunu tahlil yaptiricam bende.. ama oyle bikac gunde birsey olmaz heralde hemen.. bebeklere ulasabilmesi icin keseyi delmesi lazim diye biliyorum enfeksiyonun.. oda kolay bisey degil.. Allah muhafaza.. suyu az iciosan arttir ben oyle yapiyorum suan
Bu seferki daha ağr kokulu inşallah sorun olmaz canm bol su içiyorum ama serklajlıyım onun etkisi de var galiba enfeksiyonda
Benm 19.haftama kadar hiç Bi enfeksiyonm olmamıştı serklaj oldu ondan sonra koku da sarı akıntıda gelmeye başladı gebelğimn o haftasına kadar olduysa beyaz kokusuz akıntm oluyordu canm bana sonda falan da takılmamştıSerklajda enfeksiyon olurmuymus?
Bir hemsire arkadasima sordum serklajdan olmamistir dedi,sonda takildiysa o yapmistir dedi.
Olabilir canim Allah buyuk hicbiseycik olmaz insaAllah su icmeye devam..Bu seferki daha ağr kokulu inşallah sorun olmaz canm bol su içiyorum ama serklajlıyım onun etkisi de var galiba enfeksiyonda
Ayyy masallah kuzularina ve sana canimmm cok sevindim..Allah saglikli uzun omurler versin..insallah biran once kilolarini tamamlarlar alip eve goturup misler gibi koklarsin..darisi bizlere insallahTatlı anneler hepinize Merhaba. . Tek tek.alıntı yapamadım yazan merak eden herkesten allah razı olsun bayramın ilk günü sabah 9bucukta kavuştum bayram şekerlerime.. kuvezdeyz ben dün taburcu oldm biraz sancım olduğu için girip yazamadm.. iyiler solunumlari sağliklari tek hedefimiz kilo almalarını beklemek 2065 ve 2075 gr dogdu lar şişlikler gidince 1930 civarı kaldılar. . Her gün süt götürüp yanlarna giriyorum kucucuk ellerini ayaklarini seviyorm henüz koklayamadm ama ..Buna da Şükür yanımda olamasalarda saglikloklilar ya avunmaya çalışıyorum...
Bende de var basindan beri yaaAynisi bendede var ve enfeksiyonum var malesef ilac kullandim birazdan tahlil yaptircam bakalim gecmismi
Bende de var basindan beri yaabebegimin biri rahim agzinda oldugu icin ilac veremeyiz dedi doktor, insallah bisey olmaz kuzularimiza..bunun tahlilini nasil yaptirdin canim? Benim idrar temiz cikiyor, bunun icin genitalden kulturmu aliyor doktor?
Hayirli olsun canim cok sevindim saglikli olmaniza ucunuzunde merak etme yakinda evinize de gideceksiniz cabucak toparlayacaklar onlarda annelerine kavusmak icin :) Darisi bekleyen tum annelere ins Allah saglikla sihhatle zamaninda kucagimiza almayi nasip etsin hepimize evlatlarimizi. AminnnTatlı anneler hepinize Merhaba. . Tek tek.alıntı yapamadım yazan merak eden herkesten allah razı olsun bayramın ilk günü sabah 9bucukta kavuştum bayram şekerlerime.. kuvezdeyz ben dün taburcu oldm biraz sancım olduğu için girip yazamadm.. iyiler solunumlari sağliklari tek hedefimiz kilo almalarını beklemek 2065 ve 2075 gr dogdu lar şişlikler gidince 1930 civarı kaldılar. . Her gün süt götürüp yanlarna giriyorum kucucuk ellerini ayaklarini seviyorm henüz koklayamadm ama ..Buna da Şükür yanımda olamasalarda saglikloklilar ya avunmaya çalışıyorum...
Bende vermiştm kultur doktorm bakmıştı içtğm ilaç çoook etki etmemişti ama tahlil verncede enfeksiyon yok gozukmuştu demek ki hafif etki ettğne tekrarlıyor enfeksiyonmzSimdi geldim doktordan,idrar vermistim enfeksiyon var dedi,antibiyotik fitil antiseptik verdi 1 hafta kullandim,yine sonuc ayni bol lokosit bol epitrl 5.6 adet eritrosit goruldu yaziyor,bu seferde kultur verdim 3 gun sonra o cikicak,antibiyotike karsi duyarli olabilirsin hic etki etmemis dedi,nasil gecicek bu enfeksiyon(
Canim benim cok gecmis olsun, son zamanlarda cok antibiyotik kullandiysan bagisiklik kazanmis olabilirsin..karnibahar al haşla ve ye..ibrahim saracoglunun karnibahar kürü var idrar yolu enfeksiyonunu geciriyormus ama hamileyken yapilmaz heralde..onun yerine haslayip ye belki ise yarar..sarimsakli yogurt ye dogal antibiyotik..bide kendini zorla 4 litre su ic..Simdi geldim doktordan,idrar vermistim enfeksiyon var dedi,antibiyotik fitil antiseptik verdi 1 hafta kullandim,yine sonuc ayni bol lokosit bol epitrl 5.6 adet eritrosit goruldu yaziyor,bu seferde kultur verdim 3 gun sonra o cikicak,antibiyotike karsi duyarli olabilirsin hic etki etmemis dedi,nasil gecicek bu enfeksiyon(
Gecmis olsun canim, bende de varda cikmiyormu aceba yaaBende vermiştm kultur doktorm bakmıştı içtğm ilaç çoook etki etmemişti ama tahlil verncede enfeksiyon yok gozukmuştu demek ki hafif etki ettğne tekrarlıyor enfeksiyonmz
Canım Yazdıklarının sonuna bayıldım. Çok güzel bağlamışsın konuyuCanim benim cok gecmis olsun, son zamanlarda cok antibiyotik kullandiysan bagisiklik kazanmis olabilirsin..karnibahar al haşla ve ye..ibrahim saracoglunun karnibahar kürü var idrar yolu enfeksiyonunu geciriyormus ama hamileyken yapilmaz heralde..onun yerine haslayip ye belki ise yarar..sarimsakli yogurt ye dogal antibiyotik..bide kendini zorla 4 litre su ic..
Idrardaki enfeksiyondanmi oluyomus o sari akinti yani? Bende de hamileligin en basindan beri var sari akinti, 4 kere idrar testi ve kulturu yaptirdim temiz cikiyo, 2 ayri hastanede verdimbenim aceba genitalden akintidan mi test yapilmasi gerekiyorki...amaaannnn derdimiz de hic bitmiyo hayirlisiyla bi dogursaydik insallah
Canim benim cok gecmis olsun, son zamanlarda cok antibiyotik kullandiysan bagisiklik kazanmis olabilirsin..karnibahar al haşla ve ye..ibrahim saracoglunun karnibahar kürü var idrar yolu enfeksiyonunu geciriyormus ama hamileyken yapilmaz heralde..onun yerine haslayip ye belki ise yarar..sarimsakli yogurt ye dogal antibiyotik..bide kendini zorla 4 litre su ic..
Idrardaki enfeksiyondanmi oluyomus o sari akinti yani? Bende de hamileligin en basindan beri var sari akinti, 4 kere idrar testi ve kulturu yaptirdim temiz cikiyo, 2 ayri hastanede verdimbenim aceba genitalden akintidan mi test yapilmasi gerekiyorki...amaaannnn derdimiz de hic bitmiyo hayirlisiyla bi dogursaydik insallah
Bende vermiştm kultur doktorm bakmıştı içtğm ilaç çoook etki etmemişti ama tahlil verncede enfeksiyon yok gozukmuştu demek ki hafif etki ettğne tekrarlıyor enfeksiyonmz
Hahahah artik kafayi yeme modundayim bacim :))) onu düşün bunu düşün bunaldim..sorular sorular..hamileligimi yasayamiyorum vallahiCanım Yazdıklarının sonuna bayıldım. Çok güzel bağlamışsın konuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?