2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

E Esraesesemg Zytn_snn Selinlerim
Teşekkür ederim kızlar
Bulantılarım arttı kasılmalarım başladı bel ağrısı
Bayramda da kayseriye gittik sonra 4 gün boyunca hep ayaktaydım bilmiyorum sancım var bayağı bide yaşadığımız yeri sel vurdu biz kıl payı kurtardık canımızı
Hepsi ayrı dert anlayacağınız bebekler iyi mi bunu bile düşünemedim stres oldum iyice

çok geçmiş olsun canım tabikide iyidir bebeklerin sen iyi olunca daha iyi olurlar hatta... en ufak birşeyde demoralize oluyoruz seni çok iyi anlıyorum .. kötü düşünmemeye çalış lütfen...

Merhaba arkadaşım bebeklerin hayırlı olsun bende ıkız gebelık yasıyorum aynı haftalardayız senınle. Bendede 10gundur kanama ve ayakta durunca agrı oluyor benim bebeklerımden bitanesının plesentası asagıdaymıs oyuzden agrı ve kanama oluyormuş sende dıkkat et kanaman olmasın doktor bana kesınlıkle wc dışında kalmam yasak yoksa bebekler duser demıstı. Sende dikkat et. Geçmiş olsun

Ah canım var ya aynı durumdayız. Okudum kendimi gördüm. Bizim merkez olduğu kesinleşti (benim çalıştığım yer sadece merkezde olduğu için) ev toplanıyor bir yandan bebeklerin kullanılacakları ayırılıyor. Annem kanser hastası ve çok yaşlı. Babam ona bakıyor. Babam da yaşlı. Biz üçümüz bir evde Nasıl bakıcaz iki çocuğa bilmiyorum. Kardeşim ve ablam var ikisi de başka ilde ve çalışıyorlar gelemeyecekler. Kardeşim de diyor ki sezeryan sonrası zor olacak annem babam mutlaka yardım edecek sana. Bir de senin yüzünden annem daha hastalanırsa ne olacak diyor. Vicdanen beni üzüyor. Sanki birşey olursa beni sorumlu tutacaklar gibi geliyor. Benim riskli bir sürü şeyim var doktor seyahati yasakladı. Başka yere de gidemiyorum. Kendimi yetim gibi öksüz gibi hissediyorum. Düşünmekten başım ağrıyor artık. Korkuyorum çocuklara zarar veriyorum diye. Rabbim yardım etsin bize.

Kızlar ne zaman hissedeceğiz biz bebekleri????
Canım ben 16-20 haftalar arası ufak ufak damar atması gibi sonrasında daha net hissetmeye başladım. Artık göbeğim dalgalanıyor tabi :) Kilo ve kaçıncı gebelik olduğuyla ilgisi var. İkinci gebeliğini yaşayanlar veya kilo olarak zayıf olanlar daha erken hissetmeye başlıyorlarmış.

Ben sadece soldaki bebegi hissediyorum. Sagdakinde tik yok neden acaba ya
Canim belki oda gece uyurken hareket ediyordur benim bir ara oyleydi biri gunduz biri gece hareketliydi gece uyandıkça hareketlerini hissediyordum onun.
Durumu derken gelişimi iyi ama sağlık durumu ne olur bilemiyorum
Onunla ilgili birsey diyorlar mi? gelişimi iyiyse rabbimin izniyle hersey yolunda gider merak etme. Bu kadar direndi bebeklerin 3 4 hafta daha direnir insallah
Oyle dusunme canim rabbim annene de sifa versin biliyorsun bu hastalikta moral cok önemli. Bir bakmissin ki bebekler annenede iyi gelmis. Dusunme kötü. Rabbim yardim edecektir sana.

Cok gecmis olsun, ama sakin stress yapma biliyorsun bizim icin cok tehlikeli.

Anteptemisin Yoksa tatlım

Canim benim.cok geçmiş olsun anene Allah sifalar versin.cok zor durumlar evet.bebeklere bu seklde bakmak zor olacak gibi ama icini ferah tut yine de.hersey olacağına variyor.sezeryan zormus ama bikac gun zorluk cekiyorsn.oyle haftalarca yatalak gibi olmyior.Allah korusun guc kuvvet versin bize.uzme kendini bi bakici da bulmaya calis ben oyle dusunyrm.biraz kaynanam idare eder sonrasi bakici olur mecburen...tasinma islerine de karisma hic elleme.inan ayakta gezmek bile mahvediyor esyalar toplanirken gezme bile ortada

Sağol canım benim Rabbim hepimizin bebeklerini bizlere bağışlasın
Şuan plasenta da sıkıntı yok şükür dinleniyordum hep ama bayrada durmak olmuyor bizim burada oda ağrıları arttırdı evime geldim artık dinleneceğim bolca

Kızlar benm haftamda olan yada daha önce doğum yapanlar bir sorum olcak bir haftadr sarı az az akıntı geliyor ve rahatsz edici şeklde koku var normalmi doktorm tahlil istedi ama bayram tatili nedenyle hiçbi yerde tahlil yapmıyorlar yaşadğm yer küçük bir yer bebeklerin hareketleri iyi enfeksiyon varsa hemen zarar verirmi bebeklere mecburen pazartesi yaptrablcem tahlilleri

Tatlı anneler hepinize Merhaba. . Tek tek.alıntı yapamadım yazan merak eden herkesten allah razı olsun bayramın ilk günü sabah 9bucukta kavuştum bayram şekerlerime.. kuvezdeyz ben dün taburcu oldm biraz sancım olduğu için girip yazamadm.. iyiler solunumlari sağliklari tek hedefimiz kilo almalarını beklemek 2065 ve 2075 gr dogdu lar şişlikler gidince 1930 civarı kaldılar. . Her gün süt götürüp yanlarna giriyorum kucucuk ellerini ayaklarini seviyorm henüz koklayamadm ama ..Buna da Şükür yanımda olamasalarda saglikloklilar ya avunmaya çalışıyorum...

Aynisi bendede var ve enfeksiyonum var malesef ilac kullandim birazdan tahlil yaptircam bakalim gecmismi

Sarı akıntı bendede bugunlerde sanki yogunlasti gibi .. antibiyotik kullanmistim ama sanirim tekrarladi.. pazartesi gunu tahlil yaptiricam bende.. ama oyle bikac gunde birsey olmaz heralde hemen.. bebeklere ulasabilmesi icin keseyi delmesi lazim diye biliyorum enfeksiyonun.. oda kolay bisey degil.. Allah muhafaza.. suyu az iciosan arttir ben oyle yapiyorum suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…