- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #11.601
Durumu derken gelişimi iyi ama sağlık durumu ne olur bilemiyorumInsallah hersey guzel olur canim biraz daha beklerler.suyu az olan kizin ne durumda canim?yinede masallah iyi dayaniyorlar
E EsraesesemgZytn_snn Selinlerim
Teşekkür ederim kızlar
Bulantılarım arttı kasılmalarım başladı bel ağrısı
Bayramda da kayseriye gittik sonra 4 gün boyunca hep ayaktaydım bilmiyorum sancım var bayağı bide yaşadığımız yeri sel vurdu biz kıl payı kurtardık canımızı
Hepsi ayrı dert anlayacağınız bebekler iyi mi bunu bile düşünemedim stres oldum iyice
E EsraesesemgZytn_snn Selinlerim
Teşekkür ederim kızlar
Bayramda da kayseriye gittik sonra 4 gün boyunca hep ayaktaydım bilmiyorum sancım var bayağı bide yaşadığımız yeri sel vurdu biz kıl payı kurtardık canımızı
Hepsi ayrı dert anlayacağınız bebekler iyi mi bunu bile düşünemedim stres oldum iyice
Allah nasip ederse koşuyolu medipol canimSen nerde dogum yapicaksin cnm,yeni dogan bakim unitesi olan biyer buldun mu?
Sgk geciyormu?
Rahim boyu yine inceledi bebekler dikise yakın baskı yapio oyuzdenCanim neden ikinci kez dikis atildi?
Ah canım var ya aynı durumdayız. Okudum kendimi gördüm. Bizim merkez olduğu kesinleşti (benim çalıştığım yer sadece merkezde olduğu için) ev toplanıyor bir yandan bebeklerin kullanılacakları ayırılıyor. Annem kanser hastası ve çok yaşlı. Babam ona bakıyor. Babam da yaşlı. Biz üçümüz bir evde Nasıl bakıcaz iki çocuğa bilmiyorum. Kardeşim ve ablam var ikisi de başka ilde ve çalışıyorlar gelemeyecekler. Kardeşim de diyor ki sezeryan sonrası zor olacak annem babam mutlaka yardım edecek sana. Bir de senin yüzünden annem daha hastalanırsa ne olacak diyor. Vicdanen beni üzüyor. Sanki birşey olursa beni sorumlu tutacaklar gibi geliyor. Benim riskli bir sürü şeyim var doktor seyahati yasakladı. Başka yere de gidemiyorum. Kendimi yetim gibi öksüz gibi hissediyorum. Düşünmekten başım ağrıyor artık. Korkuyorum çocuklara zarar veriyorum diye. Rabbim yardım etsin bize.Canim ayni durumdayiz.esyalari esim topladi.esimin tayininin hangi ilçeye çıkacağını bilsek ona gore gidecektik ama malesef es durumu ancak eylulde belli oluyor.yani benim.en kritik ayimda.evi bulmasi yerlestirmesi ve gelip kamyonla goturmesi gerek.o kadar yoruldum ki hicbi is yapmama ragmen sirtim ayaklarim berbat..gunlerdir ben de düşünmekten kafayi yedim.nasıl olacak diye.bide bebeklere bakacak da pek kimsem yok annem bakmıyor bi kaynanam biraz bakacak gibi.o konu da uzuyor beni.dün artik dusunmekten ve stresten bebeklere zarar verdigimi hissettim.amannnnn dedm artik nolcaksa olsn.zamani gelince tikir tikir plan yapıyor insan.artik kasmiycam kendimi nolcak diye ...stres bebekleri cok etkiliyor.cocuklara bakma meselesine gelince de gerekirse vericem parasini bakici alcm.ztn dogum izninde evdeyim.babalari gelene kdr bakici ve ben bakariz napalm.sansimiz yok bu konuda.senin annen yaşlı da bakmior ama benim annem 50 bile degil.bakmiyor yani.sevmiyor cocuk bakmayi
Canım ben 16-20 haftalar arası ufak ufak damar atması gibi sonrasında daha net hissetmeye başladım. Artık göbeğim dalgalanıyor tabi :) Kilo ve kaçıncı gebelik olduğuyla ilgisi var. İkinci gebeliğini yaşayanlar veya kilo olarak zayıf olanlar daha erken hissetmeye başlıyorlarmış.Kızlar ne zaman hissedeceğiz biz bebekleri????
Canim belki oda gece uyurken hareket ediyordur benim bir ara oyleydi biri gunduz biri gece hareketliydi gece uyandıkça hareketlerini hissediyordum onun.Ben sadece soldaki bebegi hissediyorum. Sagdakinde tik yok neden acaba ya
Onunla ilgili birsey diyorlar mi? gelişimi iyiyse rabbimin izniyle hersey yolunda gider merak etme. Bu kadar direndi bebeklerin 3 4 hafta daha direnir insallahDurumu derken gelişimi iyi ama sağlık durumu ne olur bilemiyorum
Oyle dusunme canim rabbim annene de sifa versin biliyorsun bu hastalikta moral cok önemli. Bir bakmissin ki bebekler annenede iyi gelmis. Dusunme kötü. Rabbim yardim edecektir sana.Ah canım var ya aynı durumdayız. Okudum kendimi gördüm. Bizim merkez olduğu kesinleşti (benim çalıştığım yer sadece merkezde olduğu için) ev toplanıyor bir yandan bebeklerin kullanılacakları ayırılıyor. Annem kanser hastası ve çok yaşlı. Babam ona bakıyor. Babam da yaşlı. Biz üçümüz bir evde Nasıl bakıcaz iki çocuğa bilmiyorum. Kardeşim ve ablam var ikisi de başka ilde ve çalışıyorlar gelemeyecekler. Kardeşim de diyor ki sezeryan sonrası zor olacak annem babam mutlaka yardım edecek sana. Bir de senin yüzünden annem daha hastalanırsa ne olacak diyor. Vicdanen beni üzüyor. Sanki birşey olursa beni sorumlu tutacaklar gibi geliyor. Benim riskli bir sürü şeyim var doktor seyahati yasakladı. Başka yere de gidemiyorum. Kendimi yetim gibi öksüz gibi hissediyorum. Düşünmekten başım ağrıyor artık. Korkuyorum çocuklara zarar veriyorum diye. Rabbim yardım etsin bize.
Merhaba arkadaşım bebeklerin hayırlı olsun bende ıkız gebelık yasıyorum aynı haftalardayız senınle. Bendede 10gundur kanama ve ayakta durunca agrı oluyor benim bebeklerımden bitanesının plesentası asagıdaymıs oyuzden agrı ve kanama oluyormuş sende dıkkat et kanaman olmasın doktor bana kesınlıkle wc dışında kalmam yasak yoksa bebekler duser demıstı. Sende dikkat et. Geçmiş olsun
Rahim boyu yine inceledi bebekler dikise yakın baskı yapio oyuzden
Anteptemisin Yoksa tatlımE EsraesesemgZytn_snn Selinlerim
Teşekkür ederim kızlar
Canim benim.cok geçmiş olsun anene Allah sifalar versin.cok zor durumlar evet.bebeklere bu seklde bakmak zor olacak gibi ama icini ferah tut yine de.hersey olacağına variyor.sezeryan zormus ama bikac gun zorluk cekiyorsn.oyle haftalarca yatalak gibi olmyior.Allah korusun guc kuvvet versin bize.uzme kendini bi bakici da bulmaya calis ben oyle dusunyrm.biraz kaynanam idare eder sonrasi bakici olur mecburen...tasinma islerine de karisma hic elleme.inan ayakta gezmek bile mahvediyor esyalar toplanirken gezme bile ortadaAh canım var ya aynı durumdayız. Okudum kendimi gördüm. Bizim merkez olduğu kesinleşti (benim çalıştığım yer sadece merkezde olduğu için) ev toplanıyor bir yandan bebeklerin kullanılacakları ayırılıyor. Annem kanser hastası ve çok yaşlı. Babam ona bakıyor. Babam da yaşlı. Biz üçümüz bir evde Nasıl bakıcaz iki çocuğa bilmiyorum. Kardeşim ve ablam var ikisi de başka ilde ve çalışıyorlar gelemeyecekler. Kardeşim de diyor ki sezeryan sonrası zor olacak annem babam mutlaka yardım edecek sana. Bir de senin yüzünden annem daha hastalanırsa ne olacak diyor. Vicdanen beni üzüyor. Sanki birşey olursa beni sorumlu tutacaklar gibi geliyor. Benim riskli bir sürü şeyim var doktor seyahati yasakladı. Başka yere de gidemiyorum. Kendimi yetim gibi öksüz gibi hissediyorum. Düşünmekten başım ağrıyor artık. Korkuyorum çocuklara zarar veriyorum diye. Rabbim yardım etsin bize.
Sağol canım benim Rabbim hepimizin bebeklerini bizlere bağışlasınMerhaba arkadaşım bebeklerin hayırlı olsun bende ıkız gebelık yasıyorum aynı haftalardayız senınle. Bendede 10gundur kanama ve ayakta durunca agrı oluyor benim bebeklerımden bitanesının plesentası asagıdaymıs oyuzden agrı ve kanama oluyormuş sende dıkkat et kanaman olmasın doktor bana kesınlıkle wc dışında kalmam yasak yoksa bebekler duser demıstı. Sende dikkat et. Geçmiş olsun
Yok canım kayseriliyimAnteptemisin Yoksa tatlım
Kızlar benm haftamda olan yada daha önce doğum yapanlar bir sorum olcak bir haftadr sarı az az akıntı geliyor ve rahatsz edici şeklde koku var normalmi doktorm tahlil istedi ama bayram tatili nedenyle hiçbi yerde tahlil yapmıyorlar yaşadğm yer küçük bir yer bebeklerin hareketleri iyi enfeksiyon varsa hemen zarar verirmi bebeklere mecburen pazartesi yaptrablcem tahlilleri
Kızlar benm haftamda olan yada daha önce doğum yapanlar bir sorum olcak bir haftadr sarı az az akıntı geliyor ve rahatsz edici şeklde koku var normalmi doktorm tahlil istedi ama bayram tatili nedenyle hiçbi yerde tahlil yapmıyorlar yaşadğm yer küçük bir yer bebeklerin hareketleri iyi enfeksiyon varsa hemen zarar verirmi bebeklere mecburen pazartesi yaptrablcem tahlilleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?