- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #11.581
Vallamı canm ya inşallah bundan sonra herşey sorunsuz gecerde bebişlerimizi sağ sağlim kucağmıza alırızKızlar bana ikinci serklaj yapıldı ... dua edin bize olur mu(
Canm bende cumartesi ntsye grcemde benm de bebekler çok hareketli hatta oğlum ortaya geliyor toplanıyor sonra pıt pıt. Diyor yer değişiyor inşallah kasılma falan çıkmaz bakıyorm tüm karnım sert olmuyor toplanan yer sert oluyor bu da kasılmaya gryormu bilmiyorm tabiCanim benimde nst ye girince kiz baya bi hareketlendi hatta zor bagladilar masallah korkmusyum ama simdi ii hissediorum
İkinci dikişim sonrası çok Zordu canım. 5 saat ağrı içinde kivrandim 3 doğum yapardım...şimdi çok sukur dindi sancim pazartesi gidicem doktora dikisin durumuna bakicak
Merhaba kızlar mutlu bayramlar hepinize
Biraz geç oldu evet ama biraz sıkıntılıyım o yüzden telefonu bile elime almak bile içimden gelmedi.. Neyse hepiniz Allaha emanet olun
Selam canım benim doktorum ikiz olduğunu 8 haftalıkken söyledi bulantıların ne durumda dedi hiç bulantım olmadığını söylediğimde şaşırmıştı :) Bu zamana kadar da bir kere bulantım olmadı çok şükür...selam kizlar 5+5 günlük ikizlere hamileyim keselerimizi gördük ikiside ayni haftada yanliz benim hic mide bulantim yok doktor ters birşey yok dedi ama midem bulanmamasi normalmi ya
Allah yardımcın olsun cnm inş bebişlere hiç bişi olmadan atlatırsınKızlar bana ikinci serklaj yapıldı ... dua edin bize olur mu(
selam kizlar 5+5 günlük ikizlere hamileyim keselerimizi gördük ikiside ayni haftada yanliz benim hic mide bulantim yok doktor ters birşey yok dedi ama midem bulanmamasi normalmi ya
canım hiç telaş yapma benim cok şükür 18. haftam bitti hiç bu zamana kadar hiç bulantım olmadı dra söledim ne güzel işte hem böle gider inş dedi hersey yolundaysa hiç korkma Allahın izniyle bişi olmaz dua et bol bol kendine ve burda tüm arkadaslaraselam kizlar 5+5 günlük ikizlere hamileyim keselerimizi gördük ikiside ayni haftada yanliz benim hic mide bulantim yok doktor ters birşey yok dedi ama midem bulanmamasi normalmi ya
Merhaba kızlar mutlu bayramlar hepinize
Biraz geç oldu evet ama biraz sıkıntılıyım o yüzden telefonu bile elime almak bile içimden gelmedi.. Neyse hepiniz Allaha emanet olun
Kızlar ne zaman hissedeceğiz biz bebekleri????
İnşallah canım hissetmek güvende hissettiriyor sanki insanın içi rahat eder...Ben 20. Haftanin basinda hissetmeye baslamistim pitpitlari.. az kaldi canim sizde ne hissediceksiniz insaAllah
Ben 18 de sola dönünce pit pit hissetmeye basladim 20 de netlesti artik surekli hissediyorum biraz kilo ile alakali zayifkar daha cabuk hissediyorKızlar ne zaman hissedeceğiz biz bebekleri????
Ben sadece soldaki bebegi hissediyorum. Sagdakinde tik yok neden acaba ya
Benim de ayni sekilde.sol taraftan sert darbeler bile aliyorm.ama sağdan cok nadir geliyor.iki bebek yer mi degstryor yoksa hep ayni bebek mi orda hareket edenBen sadece soldaki bebegi hissediyorum. Sagdakinde tik yok neden acaba ya
Ben sadece soldaki bebegi hissediyorum. Sagdakinde tik yok neden acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?