2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Canim benimde nst ye girince kiz baya bi hareketlendi hatta zor bagladilar masallah korkmusyum ama simdi ii hissediorum
Canm bende cumartesi ntsye grcemde benm de bebekler çok hareketli hatta oğlum ortaya geliyor toplanıyor sonra pıt pıt. Diyor yer değişiyor inşallah kasılma falan çıkmaz bakıyorm tüm karnım sert olmuyor toplanan yer sert oluyor bu da kasılmaya gryormu bilmiyorm tabi

selam kizlar 5+5 günlük ikizlere hamileyim keselerimizi gördük ikiside ayni haftada yanliz benim hic mide bulantim yok doktor ters birşey yok dedi ama midem bulanmamasi normalmi ya
Selam canım benim doktorum ikiz olduğunu 8 haftalıkken söyledi bulantıların ne durumda dedi hiç bulantım olmadığını söylediğimde şaşırmıştı :) Bu zamana kadar da bir kere bulantım olmadı çok şükür...

selam kizlar 5+5 günlük ikizlere hamileyim keselerimizi gördük ikiside ayni haftada yanliz benim hic mide bulantim yok doktor ters birşey yok dedi ama midem bulanmamasi normalmi ya

Gayet normal benimde hiç bulanmadı...Bulanmadığı için yokmuş gibi düşünüp üzülüyorsun herkes anlatıyor şöyle kustum böyle kustum ama büyüyorlar korkma....

canım hiç telaş yapma benim cok şükür 18. haftam bitti hiç bu zamana kadar hiç bulantım olmadı dra söledim ne güzel işte hem böle gider inş dedi hersey yolundaysa hiç korkma Allahın izniyle bişi olmaz dua et bol bol kendine ve burda tüm arkadaslara

Ben sadece soldaki bebegi hissediyorum. Sagdakinde tik yok neden acaba ya

Canim ben bikac haftadir ikisinide cok net hissediyorum diyebilirim 25. Haftadayken kizimi daha az hissediyodum mesela.. hep sag tarafi oglumu hissediyordum haftalar ilerledikce daha iyi hissediyorum.. biraz buyudukce guclendikce daha net hissediceksin sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…