- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #11.681
canim gecmis olsun minnoslarina birsey olmaz insallah ucunuzde saglikla kalin insallahKızlar dualarınıza ihtiyacim var hastanedeyiz tansiyonun çok düştü serumla ayakta duruyorum resmen inşaallah ikizlerime bişey olmaz
Hosgeldin canim kaderde ne varsa onu yasariz ailede yada tedaviye gerek yok rabbim saglikla nasip etsin insallah..Merhaba bende 9+5 de ikiz bebeklerim olacağını öğrendim çok mutluyum allah sağlıklı kucağımıza almak nasip etsin benim normal yollardan oldu ailede ıkiz de yok nasıl oldu anlamadik
yok Tatlım detaylıya haftaya gireceğim ama fiyat enterasan normalde 300 müş ama ikiz olduğu için 600 dediler baska özel hastaneleride aradim biri 65tl dedi diğeri 200 hangisi normal bilemedimGozun aydin canim detayliyami girdin canim saglikla gelsin kizcelerin insallah
31de de çıkabilirsin ama bir haftalık çalışabilir raporu alman lazım doktordan canım yoksa çalışamazsın. Sonrası içinde yine doktor sana bir rapor yazıyor şu kadar haftalık ikiz gebeliği mevcuttur doğum iznine ayrılabilir gibi bişeyler yazıyo raporda onu işyerine verip ayrılıyorsun. Ben öğretmenim bu şekilde bizim diğer memurlar da aynı bir fark yok.Kızlar merhaba. Sorum memur arkadaşlara. Yasal doğum iznine doğumdan 10 hafta önce ayrılıyoruz. Doğumdan sonra 8 hafta iznimiz var. Doğum öncesi iznimizi 30. Haftanın başında mı almak zorundayız. 31. Haftada alsak olur mu. Çünkü 1 hafta daha geç işe başlamış oluruz.
Bir de doğum iznine ayrılırken Nasıl bir süreç oluyor. Dilekçe mi yazıyoruz doktordan bir evrak mı alıyoruz.
Bizim bir de tayinimiz çıktı. Karmakarışığım lütfen yardım edin.
Çok sağol canımUltraane gecmıs olsun senıkıler ne kadarlık
Sağol canım biraz iyiyim iste 2 serum yiyince düzeldi tansiyonumcanim gecmis olsun minnoslarina birsey olmaz insallah ucunuzde saglikla kalin insallah
Merhaba bende 9+5 de ikiz bebeklerim olacağını öğrendim çok mutluyum allah sağlıklı kucağımıza almak nasip etsin benim normal yollardan oldu ailede ıkiz de yok nasıl oldu anlamadik
Selam hoşgeldin hayırlı olsun, bizde de doğal oldu ve ikiz yok ama zaten benim tek yumurta ikizi yani genetik faktörlerin bir etkisi yokmuş şansaymışMerhaba bende 9+5 de ikiz bebeklerim olacağını öğrendim çok mutluyum allah sağlıklı kucağımıza almak nasip etsin benim normal yollardan oldu ailede ıkiz de yok nasıl oldu anlamadik
Hoşgeldin canım benim de mono di aynı durumdayız. İlerleyen süreçte aklına takılan bir şey olursa sorabilirsin bol şansMerhaba ben aranıza yenı katıldım ben de monokaryonık dıamnıyıtık ıkız beklıyorum 10 haftamdayım durumu benım gıbı olan varmı acaba neler yasadınız nasıl gectı
Hayirli olsun canim, saglikla kucaginiza alin insallah..nasip kismet bu isler :))Merhaba bende 9+5 de ikiz bebeklerim olacağını öğrendim çok mutluyum allah sağlıklı kucağımıza almak nasip etsin benim normal yollardan oldu ailede ıkiz de yok nasıl oldu anlamadik
Ayy canim benim cok gecmis olsun, dun bende ayni senin gibi oldum, 2 saat kalkamadim tum dunya donuyordu...neyseki dusmesi yukselmesinden daha iyi..avcuma tuz döktum agzima attim yarim saat sonra kedime gelmeye basladim..doktor ne dedi peki, cok dusmesi tehlikelimiymis benimde cok dusuyor doktor bisey demedi ama..yukselmesinde dusmesi cok onemli degil dedi hemsireler...Sağol canım biraz iyiyim iste 2 serum yiyince düzeldi tansiyonum
Ama takipte olacağız mecbur
Son 3 haftaya kadar calisabilirsin yani 37.ye kadar..tabi calisabilecegine dair dr.rapor yaziyor ve idareye teslim ediyorsun.ben de ogrt.oldugum için 30.bitince dr.un isgoremez raporu ile 7×10=70 gun izinlidir raporumu verdi ben de idareye teslim ettim.bu kadar.sen dogum oncesi calistigin haftalari d.sonrasina aktarabilirsin bizde tatil sebebiyle aktarma olmuyor..Kızlar merhaba. Sorum memur arkadaşlara. Yasal doğum iznine doğumdan 10 hafta önce ayrılıyoruz. Doğumdan sonra 8 hafta iznimiz var. Doğum öncesi iznimizi 30. Haftanın başında mı almak zorundayız. 31. Haftada alsak olur mu. Çünkü 1 hafta daha geç işe başlamış oluruz.
Bir de doğum iznine ayrılırken Nasıl bir süreç oluyor. Dilekçe mi yazıyoruz doktordan bir evrak mı alıyoruz.
Canim benimde bu aralar tansiyonum hep dusuk 8/5 falan oluo tuzlu ayran iciorum duzelio hatta gecen haftalarda bayilmistim doktoruma sordm düsmesi daha iyi dedi bizim icin dedi yukselirse tehlikeli bebekleri alabilirdik dedi dusmesinden korkma dediAyy canim benim cok gecmis olsun, dun bende ayni senin gibi oldum, 2 saat kalkamadim tum dunya donuyordu...neyseki dusmesi yukselmesinden daha iyi..avcuma tuz döktum agzima attim yarim saat sonra kedime gelmeye basladim..doktor ne dedi peki, cok dusmesi tehlikelimiymis benimde cok dusuyor doktor bisey demedi ama..yukselmesinde dusmesi cok onemli degil dedi hemsireler...
Canim masallah ne guzel haftalardasin riski atlatmissin dogumun ne zaman bellimi bebislerin kac kg bide ben suan 32 deim bu haftada ne kadardi bebişlerSon 3 haftaya kadar calisabilirsin yani 37.ye kadar..tabi calisabilecegine dair dr.rapor yaziyor ve idareye teslim ediyorsun.ben de ogrt.oldugum için 30.bitince dr.un isgoremez raporu ile 7×10=70 gun izinlidir raporumu verdi ben de idareye teslim ettim.bu kadar.sen dogum oncesi calistigin haftalari d.sonrasina aktarabilirsin bizde tatil sebebiyle aktarma olmuyor..
30u doldurdugun an istediğin zaman ayrılabilirsin, raporu doktoruna söyleyeceksin artık çalışmak istemiyorum diye o sana rapor veriyor yada büyük bir hastane ise rapor işlerine yönlendiriyor, ikiz gebelik olduğunu ....tarihinden itibaren 10 haftalık doğum öncesi izne ayrılması uygun görülmüştür gibi birşeyler yazıyor, doktor imzalıyor. onu kurumundaki personel işlerine bakan kişiye veriyorsun sisteme giriyorlar. doğum sonrası doğum raporunu da yine o kişiye götürüyorsun doğumdan itibaren 8 haftalık iznini başlatır. tabi artı olarak doğum 40. haftadan önce olduysa (ki ikizlerde öyle oluyor zaten) aradaki haftayı da doğum sonrasına aktarabiliyorsun. umarım açıklayıcı olmuşturKızlar merhaba. Sorum memur arkadaşlara. Yasal doğum iznine doğumdan 10 hafta önce ayrılıyoruz. Doğumdan sonra 8 hafta iznimiz var. Doğum öncesi iznimizi 30. Haftanın başında mı almak zorundayız. 31. Haftada alsak olur mu. Çünkü 1 hafta daha geç işe başlamış oluruz.
30 + olunca mi almak gerekiyor canim raporu? Biraz gec alsak 30 gibi gosterseler olur mu ki acaba? Ogretmenim bende 36 dogum olsa bile 6 haftam bosuna yanacak. Ama 31 32 de 30 mus gibi rapor alsam 1 2 hafta daha kurtarabilirim gibiSon 3 haftaya kadar calisabilirsin yani 37.ye kadar..tabi calisabilecegine dair dr.rapor yaziyor ve idareye teslim ediyorsun.ben de ogrt.oldugum için 30.bitince dr.un isgoremez raporu ile 7×10=70 gun izinlidir raporumu verdi ben de idareye teslim ettim.bu kadar.sen dogum oncesi calistigin haftalari d.sonrasina aktarabilirsin bizde tatil sebebiyle aktarma olmuyor..
6 haftan neden yansın yazın zaten izinde olmuyor musun? doğum öncesi izin zaten dinlenmen için veriliyor. Doktorun 32.haftanda da seni 30 gösterirse olabilir tabi ama nacizane tavsiye 2 hafta için bu işlere girme derim 2 bebek taşıyorsun nihayetinde, bilmiyorum belikide ben fazla hassasım.30 + olunca mi almak gerekiyor canim raporu? Biraz gec alsak 30 gibi gosterseler olur mu ki acaba? Ogretmenim bende 36 dogum olsa bile 6 haftam bosuna yanacak. Ama 31 32 de 30 mus gibi rapor alsam 1 2 hafta daha kurtarabilirim gibi
Cok sagol canim benim cok gecmis olsun sanada..bende bayginlik gecirdim iyiki yataga yakindim hemen kendimi ativerdim yataga, yoksa biyerde dusup kalirdim..2 saat kalkamadim,evde de yalnizdim..2 saatin sonunda bi gayret kalktim tuz attim agzima da oyle kendime gelmeye basladim, o sirada esim geldi hemen..bana da oyle dedilerde yinede bi sorayim dedim :)Canim benimde bu aralar tansiyonum hep dusuk 8/5 falan oluo tuzlu ayran iciorum duzelio hatta gecen haftalarda bayilmistim doktoruma sordm düsmesi daha iyi dedi bizim icin dedi yukselirse tehlikeli bebekleri alabilirdik dedi dusmesinden korkma dedi
Eger okul acik olsaydi 35 36 da falan ayrilirdim izne gerisi dogum sonrasina aktarilirdi. Ama yaz oldugu icin boyle oldu. Bilmiyorum aklim cok karisik6 haftan neden yansın yazın zaten izinde olmuyor musun? doğum öncesi izin zaten dinlenmen için veriliyor. Doktorun 32.haftanda da seni 30 gösterirse olabilir tabi ama nacizane tavsiye 2 hafta için bu işlere girme derim 2 bebek taşıyorsun nihayetinde, bilmiyorum belikide ben fazla hassasım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?