2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

ay ne güzel canım, Rabbim sağlık sıhhat versin, kendi evine geçtin mi, sütün yetiyor mu vaktin olunca bize tecrübelerini anlat :)

Benim 24 ten sora falan sertlesiodu canim takip et bi saatun icinde 4 5 defa oluisa doktoruna sor derim erken dogum kasilmasi olabilir mazallah
Yaa
Ay bende ikiz falan ondan karnımı çabuk çıktı sertleşti diyordum
Doğru diyorsun kasılma erken doğumu tetikler benim kasılmamda arttı günlerce gezince

arkadaşlar daha önceki ikiz gebelik topiklerinden birinde watsapp grubu kurmuşlar bilgi alışverişi için daha iyi olabilir, doğumdan sonra buraya girmek zor olur. İsteyen olursa kurabiliriz. Nedersiniz?

Aslinda cok iyi olur hızlı fikir alisverisi icin

arkadaşlar daha önceki ikiz gebelik topiklerinden birinde watsapp grubu kurmuşlar bilgi alışverişi için daha iyi olabilir, doğumdan sonra buraya girmek zor olur. İsteyen olursa kurabiliriz. Nedersiniz?
Ahaha süper olur ama isimleri düşünemiyorum
Ultraanne
Mercimeklerim
Ghdente
.
.
.
Biri kişileri görse noluyo leyn der artık

Çok sağol Can'ım. İnan kafam karmakarışıktı senin dediğin gibi yapıcam. Allah razı olsun. Allah'a şükür haftam ilerledi ilk başta 28 i görsen iyi diyorlardı Allah'a şükür görebildim. İnşallah biraz daha dayanırlar.

Karin sertlesmesini dert etmeyin asil son haftalarda göreceksiniz baskı ve gerginlik neymis..1 haftadir markete vb.gidemiyorum.bel agrisi ayak şişkinliği sanci da oluyor.
Calisan anne adaylari 30.hafta ideal bir donem izne cikmak icin çünkü sonrasında ayakta kalamiyor ve uzun süre oturarak calisamiyorsunuz hele bizler hareketli bir meslege sahibiz..30.haftada tam zamaninda ayrilmisim

Ben de ogretmenim.24 ekim dogum görünüyor ama dr.ekimi gormezsin dedi eylul sonu gelir ikiz old.icin dedi.eylul sonunda oldgu icn dogum oncesi zamani dogum sonrasina aktarabilirim degil mi.

Yok Can'ım öğretmen değilim. Çok sağol sen de. Benben sağolsun onun söylediği gibi yapıcam. Sana da teşekkür ederim

Ben de ogretmenim.24 ekim dogum görünüyor ama dr.ekimi gormezsin dedi eylul sonu gelir ikiz old.icin dedi.eylul sonunda oldgu icn dogum oncesi zamani dogum sonrasina aktarabilirim degil mi.
Eylül dönemi calisma zamani oldugu icin bizlerde aktarabilirsin.diyelim ki 3.haftasinda dogdu bebisler 3 haftayi aktarirsin 11 haftan olur.

Evet malesef oyle..saglikla dogsunlar da ogluslar biz cok istedik dunyaya gelmelerini her ayi degerlendirdik..ayarlama sansimiz olmadi..ayarlayan meslektaslarimi tebrik ediyorum
Biz de ayarlayabilirdik tup bebek old.icin ama oncelik o donemlerde tup bebegin tutmasi idi :) sonunu düşünen kahraman ( anne ) olamaz dedik bu arada yeni yonetmeligi okudu az once esim.nisan ayninda dogum izni normal gebelikte 8 arti 8 ikizlerde ise 10 arti 10 hafta olarak guncellenmis.bundan haberiniz var mi.6 once 6 sonra olarak hesapliyorz ama bizler hala

massalah pasalarina canim 25 gun oldu demek ne cabuk gecti massalah kilo aldilarmi kac kilo dogmuslardi canim 1 aylik asilari ve kilo boy olcumu yapilacak saglikla kalin canim

Hahahah bravo esine, tebrik ederim :)) benimkide ayni :) biz bir dogurcaz, onlar dokuz dogurcak stresten :))

Canim 10 hafta once 8 hafta sonra diye okudum ben..tekrar baksaniz yonetmelige burdan gonderemiyorum

Canim 10 hafta once 8 hafta sonra diye okudum ben..tekrar baksaniz yonetmelige burdan gonderemiyorum
Hayirli olsun tup bebek ikiz büyük sans..Bu arada bizimki de aşılama dr.um 3 yumurta olusturdu surpriz oldu hemen tuttu..beklemek istemedik dr.um şansli oldugumuzu soyledi.

Hayirli olsun tup bebek ikiz büyük sans..Bu arada bizimki de aşılama dr.um 3 yumurta olusturdu surpriz oldu hemen tuttu..beklemek istemedik dr.um şansli oldugumuzu soyledi.
Teşekkür ederim sizinki de hayirli olsn :) benim de ilk seferde tuttu cok sukur ve seninki gibi iki erkek yanlis yazmisim yonetmelikte ayni dedgn gbi 10 arti 8 ikizlerde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…