- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #11.721
ay ne güzel canım, Rabbim sağlık sıhhat versin, kendi evine geçtin mi, sütün yetiyor mu vaktin olunca bize tecrübelerini anlat :)Kizlar nasilsiniz biz 25 günlük olduk cok sükür paşalarim ilk sarilik oldular hastaneye yatmadan atlattik cok.sükür aklim sizlerde ama cok dolu geciyor teli elime alamiyorum desem.yeri.sayfalari okuyamadim insallah herkesin herseyi yolundadir inanin o minikleri kucaginiza alinca herseye deyiyor.hepinizin Allah yardimcisi olsun saglikla kavusursunuz insallah yavrularinizayavrulariniza dualarim sizlerle
YaaBenim 24 ten sora falan sertlesiodu canim takip et bi saatun icinde 4 5 defa oluisa doktoruna sor derim erken dogum kasilmasi olabilir mazallah
arkadaşlar daha önceki ikiz gebelik topiklerinden birinde watsapp grubu kurmuşlar bilgi alışverişi için daha iyi olabilir, doğumdan sonra buraya girmek zor olur. İsteyen olursa kurabiliriz. Nedersiniz?
Ahaha süper olur ama isimleri düşünemiyorumarkadaşlar daha önceki ikiz gebelik topiklerinden birinde watsapp grubu kurmuşlar bilgi alışverişi için daha iyi olabilir, doğumdan sonra buraya girmek zor olur. İsteyen olursa kurabiliriz. Nedersiniz?
Çok sağol Can'ım. İnan kafam karmakarışıktı senin dediğin gibi yapıcam. Allah razı olsun. Allah'a şükür haftam ilerledi ilk başta 28 i görsen iyi diyorlardı Allah'a şükür görebildim. İnşallah biraz daha dayanırlar.canım 30u doldurana kadar normal rapor alabilirsin ancak 30u geçtiğin an ya çalışabilir raporu alman lazım yada izne ayrılman. şayet çalışabilir raporu alırsan peşinde istirahat raporu alamazsın, bunu doktor yazsa bile idareler saymıyor çünkü madem raporluk bir durumu var ozaman izne ayrılsın diyor devlet. bence sen git bu durumu doktoruna anlat o sana 30dolana kadar normal rapor yazsın o biter bitmezde iznini baslatsın, hastaneden ayarlarlar onu. bu arada gecmiş olsun, maşallah haftan ilerlemiş dayan azcık kaldı ::)
Ben de ogretmenim.24 ekim dogum görünüyor ama dr.ekimi gormezsin dedi eylul sonu gelir ikiz old.icin dedi.eylul sonunda oldgu icn dogum oncesi zamani dogum sonrasina aktarabilirim degil mi.Canım öğretmensen zaten rapor alsan bile tatile denk geleceğinden çalışabilir raporu aldığın kısım doğum sonrasına aktarılmıyor, sadece erken doğumdan dolayı kalan haftaların doğum sonrasına aktarılıyor. Yani boşuna rapor alma iznin aktarılmayacak doğumun tatile denk geleceğinden. Diyelim ki 36 da doğurdun 31e kadar çalışabilir raporun var sadece 4 haftan sonrasına aktarılır 5 değil. Ben yönetmeliği ayrıntılı olarak okudum bu şekilde.
Yok Can'ım öğretmen değilim. Çok sağol sen de. Benben sağolsun onun söylediği gibi yapıcam. Sana da teşekkür ederimCanım öğretmensen zaten rapor alsan bile tatile denk geleceğinden çalışabilir raporu aldığın kısım doğum sonrasına aktarılmıyor, sadece erken doğumdan dolayı kalan haftaların doğum sonrasına aktarılıyor. Yani boşuna rapor alma iznin aktarılmayacak doğumun tatile denk geleceğinden. Diyelim ki 36 da doğurdun 31e kadar çalışabilir raporun var sadece 4 haftan sonrasına aktarılır 5 değil. Ben yönetmeliği ayrıntılı olarak okudum bu şekilde.
Eylül dönemi calisma zamani oldugu icin bizlerde aktarabilirsin.diyelim ki 3.haftasinda dogdu bebisler 3 haftayi aktarirsin 11 haftan olur.Ben de ogretmenim.24 ekim dogum görünüyor ama dr.ekimi gormezsin dedi eylul sonu gelir ikiz old.icin dedi.eylul sonunda oldgu icn dogum oncesi zamani dogum sonrasina aktarabilirim degil mi.
Anladim canim.seninki tamamen tatile geliyor aktaramiyorsn degil mi yazik olmus yaEylül dönemi calisma zamani oldugu icin bizlerde aktarabilirsin.diyelim ki 3.haftasinda dogdu bebisler 3 haftayi aktarirsin 11 haftan olur.
Evet malesef oyle..saglikla dogsunlar da ogluslar biz cok istedik dunyaya gelmelerini her ayi degerlendirdik..ayarlama sansimiz olmadi..ayarlayan meslektaslarimi tebrik ediyorumAnladim canim.seninki tamamen tatile geliyor aktaramiyorsn degil mi yazik olmus ya
Biz de ayarlayabilirdik tup bebek old.icin ama oncelik o donemlerde tup bebegin tutmasi idi :) sonunu düşünen kahraman ( anne ) olamaz dedikEvet malesef oyle..saglikla dogsunlar da ogluslar biz cok istedik dunyaya gelmelerini her ayi degerlendirdik..ayarlama sansimiz olmadi..ayarlayan meslektaslarimi tebrik ediyorum
massalah pasalarina canim 25 gun oldu demek ne cabuk gecti massalah kilo aldilarmi kac kilo dogmuslardi canim 1 aylik asilari ve kilo boy olcumu yapilacak saglikla kalin canimKizlar nasilsiniz biz 25 günlük olduk cok sükür paşalarim ilk sarilik oldular hastaneye yatmadan atlattik cok.sükür aklim sizlerde ama cok dolu geciyor teli elime alamiyorum desem.yeri.sayfalari okuyamadim insallah herkesin herseyi yolundadir inanin o minikleri kucaginiza alinca herseye deyiyor.hepinizin Allah yardimcisi olsun saglikla kavusursunuz insallah yavrularinizayavrulariniza dualarim sizlerle
Hahahah bravo esine, tebrik ederim :)) benimkide ayni :) biz bir dogurcaz, onlar dokuz dogurcak stresten :))İnşaallah canım dikkat etcem eşim beni gözetliyor zaten pimpirikliydi simdi iyice göz hapsine aldı beni su ne bunu iç şöyle yat vitaminini içtin mi canın bişey istiyor mu?
Bende onun bu bilgisine layık olmaya çalışıyorum
Canim 10 hafta once 8 hafta sonra diye okudum ben..tekrar baksaniz yonetmelige burdan gonderemiyorumBiz de ayarlayabilirdik tup bebek old.icin ama oncelik o donemlerde tup bebegin tutmasi idi :) sonunu düşünen kahraman ( anne ) olamaz dedikbu arada yeni yonetmeligi okudu az once esim.nisan ayninda dogum izni normal gebelikte 8 arti 8 ikizlerde ise 10 arti 10 hafta olarak guncellenmis.bundan haberiniz var mi.6 once 6 sonra olarak hesapliyorz ama bizler hala
Hayirli olsun tup bebek ikiz büyük sans..Bu arada bizimki de aşılama dr.um 3 yumurta olusturdu surpriz oldu hemen tuttu..beklemek istemedik dr.um şansli oldugumuzu soyledi.Canim 10 hafta once 8 hafta sonra diye okudum ben..tekrar baksaniz yonetmelige burdan gonderemiyorum
Teşekkür ederim sizinki de hayirli olsn :) benim de ilk seferde tuttu cok sukur ve seninki gibi iki erkekHayirli olsun tup bebek ikiz büyük sans..Bu arada bizimki de aşılama dr.um 3 yumurta olusturdu surpriz oldu hemen tuttu..beklemek istemedik dr.um şansli oldugumuzu soyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?