2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Sanada geçmiş olsun canım
Pek su içmiyorum oyuzden düşer dedi vücut susuz kalıyormuş ben kendime pek bakmayı beceremem
Bugün serumdu tuzlu ayrandı kendime geldim biraz

Kızlar çok sağolun yazdığınız için. Ben 4.ayımdan beri çalışmıyorum. Yüksek tansiyon, protein kaçağı, diyabet, pıhtılaşma bozukluğu var. Sürekli raporluydum. Şimdiki raporum 29. Haftamda bitiyor. 30. Haftamda 1 hafta daha rapor alsam 31. Haftamda yasal izni başlatsam oluyor mu. Kusura bakmayın tayin de çıktı 1 hafta bile geç iş başı yapsam önemli benim için.

Sanada geçmiş olsun canım
Pek su içmiyorum oyuzden düşer dedi vücut susuz kalıyormuş ben kendime pek bakmayı beceremem
Bugün serumdu tuzlu ayrandı kendime geldim biraz
Sagol canim..ben hergun 3 litre iciyorum, bazen 2.5 bazende 4 bile oluyor...korkudan iciyorum az icersem kasilmalarim basliyor cunku..sende 3 litre su icmeye basla yoksa zorlanirsin..uzun sure bisey yemeyince de tansiyon dusuyor, bende yeterli beslenmedim dun aksama kadar,sanirim ondan oldu..extra dikkatli olmamiz lazim sabirli olalim bugunlerde gececek insallah

Eger okul acik olsaydi 35 36 da falan ayrilirdim izne gerisi dogum sonrasina aktarilirdi. Ama yaz oldugu icin boyle oldu. Bilmiyorum aklim cok karisik
ama işte okul açık değil sen zaten tatildesin bence böyle şeyleri hiç düşünme. emin ol yazın şuan tatilde olman bile büyük şans senin için, yazın sıcağında çalışmak zorunda degilsin. insan 30.haftadan sonra ağırlaşıyor, 36ya kadar çalışabileceğini hiç sanmıyorum bu söylediğimi 30. haftadan sonra daha iyi anlarsın.

canım 30u doldurana kadar normal rapor alabilirsin ancak 30u geçtiğin an ya çalışabilir raporu alman lazım yada izne ayrılman. şayet çalışabilir raporu alırsan peşinde istirahat raporu alamazsın, bunu doktor yazsa bile idareler saymıyor çünkü madem raporluk bir durumu var ozaman izne ayrılsın diyor devlet. bence sen git bu durumu doktoruna anlat o sana 30dolana kadar normal rapor yazsın o biter bitmezde iznini baslatsın, hastaneden ayarlarlar onu. bu arada gecmiş olsun, maşallah haftan ilerlemiş dayan azcık kaldı ::)

günaydın arkadaşlar, vücudu kaşınanlara bi sorum var benim karnımda bugün benek benek kırmızılıklar oluşmuş hafiftende kaşıntı var, sizde de öyle mi?

Dogrudur canim ona sukrediyorum zaten ama sonrasindada ne kadar sure bebeklerimle kalirsam o kadar buyuk sans. Sonucta bir 3 aylıkken calismak zorunda olmak var birde 4 5 aylıkken. O zaman bana cok ihtiyaclari olacak

benim basenlerimde ve yan bacaklarımda biraz çatlak oldu ona benzemiyor canım.

İnşaallah canım dikkat etcem eşim beni gözetliyor zaten pimpirikliydi simdi iyice göz hapsine aldı beni su ne bunu iç şöyle yat vitaminini içtin mi canın bişey istiyor mu?
Bende onun bu bilgisine layık olmaya çalışıyorum

Kızlar karnınız ne zaman sertleşmeye başladı benim bir sertleşiyor bir yumusuyor gün içinde genelde sert ama

Mrb kizlar ya bugun vajinamda baski hisediyorum ayaktayken ya6inca bise uok ama bide bebislerin kafasida asagida boyle hisseden varmi

Saolasin canim sana da gecmis olsun dikkat etmek lazim en az bi halsizlikte bol bol dinlenmek gerek benimki bi anda olmustu birde yanimizda birinin olmasi ıi olur

Evet ama 9+5 e kadar bilinmemesi garip geldi bana gerçi başka yerde gittim dr şimdi ankaradayim burdaki dr gördü sevindik biran şok yaşadık ama şükürler olsun Rabbime şanslıyız yani zaten bir kızım var 3 yasinda onda yüksek Tansiyon dan zor günler geçirdim ve erken doğum yaptim ama şükür ikimizde sağlıklıyız bakalım bunda ne olacak dua edin benim için

Canım öğretmensen zaten rapor alsan bile tatile denk geleceğinden çalışabilir raporu aldığın kısım doğum sonrasına aktarılmıyor, sadece erken doğumdan dolayı kalan haftaların doğum sonrasına aktarılıyor. Yani boşuna rapor alma iznin aktarılmayacak doğumun tatile denk geleceğinden. Diyelim ki 36 da doğurdun 31e kadar çalışabilir raporun var sadece 4 haftan sonrasına aktarılır 5 değil. Ben yönetmeliği ayrıntılı olarak okudum bu şekilde.

Kizlar nasilsiniz biz 25 günlük olduk cok sükür paşalarim ilk sarilik oldular hastaneye yatmadan atlattik cok.sükür aklim sizlerde ama cok dolu geciyor teli elime alamiyorum desem.yeri.sayfalari okuyamadim insallah herkesin herseyi yolundadir inanin o minikleri kucaginiza alinca herseye deyiyor.hepinizin Allah yardimcisi olsun saglikla kavusursunuz insallah yavrularinizayavrulariniza dualarim sizlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…