2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Cok sukur rabbime canim pasalarinla saglikla evinize doneceksiniz allahin izniyle rabbim sizi korusun... dua ile ecmain

Haftana gore masaAllah kg lari cok iyi.. Saglikla gelsin yavrularin insaAllah ..merak ediyorum canim kilo alim hizi düstümü 30dan sonra oyle oluyomus ya..
Son 2 kontrolde masaallah çok iyi ilerliyorlar canim. Son kontrolden bu yana(2 hafta oldu) biri 500 gr diğeri 700 gr almış. Hayirlisiyla 35-36 lari bir görsek...

Arkadaşlar kafam karışık.
Açlık kan şekerim 160 tokluk102 demir d e 5.1 kansızlık var ve seker sinirda dedi jinekolog ve dahiliye yonlendirdi baska bişey demeden.
Bugun de dahiliye illa yarin gel seker yuklemesi yapalım oyle reçete verecem diyor. Ben yaptirmak istemiyorum ne yapim ya.seker icin diyet veririm büyük ihtimal kansizlik icin de hap.
Sizce cokmu düşük kanım ben hic hap almadım siz ne kullanıyorsunuz kansizlik için? Siz ne durumdasınız?
Ben turkiyeye gelelei adam akilli bi doktor bulamadim yaa.

Kızlar ben bugün kontrole gittim. Perinatolog bana 28 i görsen iyi demişti. Bizim tayinimiz de çıktı. Doğum tarihini sordum doktora. Kan ve idrarda proteinini görelim bi de nst ye gir dedi. Nst de sancı ya da kasılma çıkmadı. Bebekler 1500 ve 1600 gr olmuşlar. 31 haftalık gibi görünüyorlarmış. Çok büyükler dedi. Bu kilo fos kilo dedi. Amannnn büyük olsalar kötü küçük olsalar kötü. Şekerinden dolayı bebekler çok büyümüş iyi birşey değil dedi

Can'ım acaba yanlış mı yazdın. Açlık şekerin 160 ise çok yüksek. 90 ın altında olmasını istiyorlar. Tokluğun 102 ise normal. Bence şeker yüklemesini yaptır. Şeker erken doğuma sebep oluyor. Beni hastaneye bile yatırdılar bu yüzden. Demir'in 5,1 ise çok düşük. Demir'de alt sınır 50. Ben kansızlık için ferrum fort kullanıyorum.

Canim benimde ayni sey basima geldi bir onceki hamileligimde, uzulmemek elde degil, allah bebegine uzun omurler versin. Bak benimki 3.5 yasinda oldu bile ki digerini kaybettikten sonra doguma kadar onuda kaybetmekten okadar korkmustumki.

Sağol canım moral oldu bana şimdilik kanama kesildi buna şükür ediyorum rabbim bunu bagislasin isallah...

Demirin benimde dusuk ilaç kullanıyorum feramat yatmadan portakal suyuyla iç dedi şekerini yanlış yazdın sanırım tokluk 160 olması gerek gerçi digeride yüksek açlık için üç gün çok şekerli şeyler yeme birde öyle baktir açlık tokluk benim 50ve yükleme de yüksek çıktı diyet yapıyorum.dialerimde çok kötü ağrıyor hiç bise yiyemiyorum arrik

Sağol cnm kime desem oyle diyo ama sonuç bu.
Danada gecmis olsun.

Son 2 kontrolde masaallah çok iyi ilerliyorlar canim. Son kontrolden bu yana(2 hafta oldu) biri 500 gr diğeri 700 gr almış. Hayirlisiyla 35-36 lari bir görsek...

İnşaAllah canım .. çok iyi almışlar .. benimde bu zamana kadar gayet iyi alıyorlardı acaba alım hızı duracakmı diye merak ediyorum inş durmaz..

İnşaAllah canım .. çok iyi almışlar .. benimde bu zamana kadar gayet iyi alıyorlardı acaba alım hızı duracakmı diye merak ediyorum inş durmaz..
Arkadaslar sagliklari icin kilo almak degil organlari ve gelisimini tamamlamalari onemli.son haftalarda kilo alimi yavasladi bizimkilerin ama dr.um olgunlaşma surecindeler artik alalim dedi.rahmin kapasitesi var dedi ve birkac gune karar verecek cigerlerine de bakip..kuvez olayina 39 haftalik bebegin de garantisi yok dedi..

Kızlar hayırlı sabahlar ptesi doktora gittim bebekler iyiydi ama salı gününden beri de adet sancim var belimde ve kasigimda normal mi bu haftalarda

Kızlar hayırlı sabahlar ptesi doktora gittim bebekler iyiydi ama salı gününden beri de adet sancim var belimde ve kasigimda normal mi bu haftalarda
Normaldir canim benimde oluyor oyle agrilar galiba rahim buyudukce olucak agrilar cok dayanilmazsa doktoruna git canim saglikla kalin

Suanda bebeklerinin kilolari ne kdr canm benm doktorm kendnden cok emn biseklde soyledi 36_37de kuveze grmezler diye ama bakiyorm kuveze girende var grmeyen de 39haftada kuveze greni duymadm ikigun once bi tanidgm dogum yapti 2saat sonrasinda bebek yanina verildi insallah bizlerdede oyle olur insan ister istemez kafaya takiyor bu konuyu

doktorunun kesin konuşması çok saçma, eminim birçok kişi duymuştur çünkü okadar çokki tek gebeliklerde bile 38 39da doğup kuveze giren, zaten bunun birçok doktor böyle söylüyor. tabi inşallah girmez o ayrı ama onemli olan kilo değil organ gelişimleri, kiloları düşük olduğu için kuveze girme olayına bukadar takılmamak gerek.

Aynen ama artik olcumlerine kontrollere gore mi soyluyorkibende anlamadm

Canim yarin son kontrolüm var bu hafta basinda 2400 g büyük olan 2200 g küçük olan bebegimdi.gayet guzel dedi. Küçük olan strese girmis doğuma hazirmis 37 hafta ikizlere yeterli dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…