2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Aaaa sağ ol tatlım sizin yol yakın artık ben basindqyim inşallah hayirlisiyla kalp atışlarını duyarız
Senin haftalarda var tatlim bilgilenirsin burda arkadaslar yardimcin olur duyarsin insallah tatlim ben 7+3 de duydum klp atislarini rabbim saglikla nasip etsin minnoslarini

Merhaba arkadaşlar kısmetse pazartesi sabah doğuma giriyorum, dualarınızı bekliyorum...
Rabbim saglikla nasip etsin insallah minnoslarini kac hafta olucaksiniz canim kiz erkekti galiba yanilmiyorsam rabbim sizi korusun

2017 liyim ya ondan kendimi burada fazlalik gibi hissettim. ama tum msjlari takipteyim
Burda var senin haftalarda canim sorularin olursa cvp verebiliriz tatlim burda dogum yapanda var daha bekliyende var karsik burda haftalar tatlim 29-01-2017 ama aralik sonuda dogum olabilir 36 -37 haftalara cumlemiz saglikla geliriz insallah ..

Canım dualarım seninle Allahım evlatlarını sağ selamet kucağına almayı nasip etsin inşallah etrafındakileride kafana takma ağzı olan konuşur zaten sen sadece evlatlarına odaklan canım

34 hafta dan sonra olan gobuslu anneler haliniz durumunuz nasıl merak ettim.
Agralasacakmiyim .....

Istanbulda ortalik karismis canim sikildi sok oluyorum artik tum olaylara darbe oluyormus Rabbim guzel vatanimizi koru yarabbim ... ecmain

Ben partizan degilim tayip tatilde ikende elinde telefon var tatilde diye yapamazmi mileti ayaga kaldiran yine tayip gezi parkinida gorduk disari cikanlara hain ilan edildi dungece ne degistide mileti ayaga kaldirdi bu olayinda gercek yuzu ortaya cikacak o zamanben gorrum askerin bogazini kesenleri rabbimbu isin altinda olanlari allah belasini versin kinali kuzularin basini yakan emriverenlerinde allah belasini versin adananin sehitleri annelerin yuregi yaniyor ambulanslar kapi onunde benim mahellemin sehitleri bi eve ikiz sehit oldu birde yanlarindaki arkadasi sehit oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…