- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #11.921
Senin haftalarda var tatlim bilgilenirsin burda arkadaslar yardimcin olur duyarsin insallah tatlim ben 7+3 de duydum klp atislarini rabbim saglikla nasip etsin minnoslariniAaaa sağ ol tatlım sizin yol yakın artık ben basindqyim inşallah hayirlisiyla kalp atışlarını duyarız
Amin cnm sağ olSenin haftalarda var tatlim bilgilenirsin burda arkadaslar yardimcin olur duyarsin insallah tatlim ben 7+3 de duydum klp atislarini rabbim saglikla nasip etsin minnoslarini
Rabbim saglikla nasip etsin insallah minnoslarini kac hafta olucaksiniz canim kiz erkekti galiba yanilmiyorsam rabbim sizi korusunMerhaba arkadaşlar kısmetse pazartesi sabah doğuma giriyorum, dualarınızı bekliyorum...
38in başı canım. Kız erkek evet. Amin çok sağol cümlemizi korusun sağlıkla kavuştursun inşalah...Rabbim saglikla nasip etsin insallah minnoslarini kac hafta olucaksiniz canim kiz erkekti galiba yanilmiyorsam rabbim sizi korusun
Ne guzel iyi bi haftadasin ve yavrularina kavusuyosun ... Saglikla yavrularini kucagina al insaAllah canimMerhaba arkadaşlar kısmetse pazartesi sabah doğuma giriyorum, dualarınızı bekliyorum...
2017 liyim ya ondan kendimi burada fazlalik gibi hissettim. ama tum msjlari takipteyimoglak85 buyur canim ikizler gurubuna saglikla nasip etsin rabbim minnoslarini insallah
Ah canim ben de pazartesi oglen giriyorum doğuma..insallah kucagimiza alırızMerhaba arkadaşlar kısmetse pazartesi sabah doğuma giriyorum, dualarınızı bekliyorum...
Burda var senin haftalarda canim sorularin olursa cvp verebiliriz tatlim burda dogum yapanda var daha bekliyende var karsik burda haftalar tatlim 29-01-2017 ama aralik sonuda dogum olabilir 36 -37 haftalara cumlemiz saglikla geliriz insallah ..2017 liyim ya ondan kendimi burada fazlalik gibi hissettim. ama tum msjlari takipteyim
Canım dualarım seninle Allahım evlatlarını sağ selamet kucağına almayı nasip etsin inşallah etrafındakileride kafana takma ağzı olan konuşur zaten sen sadece evlatlarına odaklan canımKızlar ben yarın medipolde gidiyorum tekrar gorusmeye....
Hem suyuna hem enfeksiyonuna baksın cunkusu cisini yaparken sanki dikiş ipini cekiormusum gibi sizi oluyor.
Ve doktora gidicem bu suyu az nekadara kadar beklicem. Birden biterse bebeğe zararı ne. Hastaneye yatsam 2 hafta 34 de ikisini dogursam ne durumda olur. 2 hafta dayanabilirler mi vs vs vs.
Kafam allak bullak. Psikolojik bozuk. Etrafındaki insanların sanki sorun yomta ben sıkıntı ediyormuşum gibi akıl vermelerinden bunaldim ve artık si irlerike hakim planlıyorum.
Bize dua eder misiniz Rabbim.mucizesini göstersin evlatlarının ikisininde sağ salim kucağıma alayim ..
Seni strese soktu gereksiz lab.tek.ben 50 gr gllikoz yükleme kaç çıktıEvet cnm sağlık ocağa gittim normalmiş sadece kansizlik var ona hap verdi.
Hastane yalnış yapti sikayet etsem yeridir...
Allah hayirli kolay dogumlar nasip etsin canim, yavrularina sag salim kavusman dilegiyle insallah, darisi bize..Merhaba arkadaşlar kısmetse pazartesi sabah doğuma giriyorum, dualarınızı bekliyorum...
Allah hayirli ve kolay dogumlar nasip etsin, kuzularina sag salim kavusman dilegiyle insallah, darisi bizlereAh canim ben de pazartesi oglen giriyorum doğuma..insallah kucagimiza alırız
Grupta sekeri cikan arkdslr var.diyet yapıyorlar.sekerli seyler tuketmiyolar.senin kac ckti kiGebelik sekeri çıkan var mi aranizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?