- 12 Ocak 2015
- 1.495
- 658
- 123
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #11.901
Ileride degiller ozaman haftalaryla uyumlular allahm sag saglim kucagmza almayi nasip etsn insallah hayrli dogumlarn olsn canmCanim yarin son kontrolüm var bu hafta basinda 2400 g büyük olan 2200 g küçük olan bebegimdi.gayet guzel dedi. Küçük olan strese girmis doğuma hazirmis 37 hafta ikizlere yeterli dedi.
Senin sonuçlarda bir yanlışlık olmuş başka bir yerde olctur ac karna açken 160 çıkanın tokken 300 cikmasi lazim hba1c degerin düşük yani senin sekerin yuksek seyretmemis son üç ay boyunca bir yanliklik yapilmis kısaca
Masallah minik kuslarina canim boyle guzel buyumeye devam etsinler insallah :))Kizlar trhc testim sonuclari iyi cikti sukur rabbime kizcelerimde buyumus teyzeleri 23+3 olan 581 grm boy 32 cm 23+1 olan561grm boy 29.91 cm sukur sagliklilarkalp atislari beyin heryeri incelendi yine3 haftaya seker olcumu yapilacak 26+3olucagiz simdilik bizden bu kadar canlar
Amin canim insallah cumlemizinki buyusun saglikla insallahMasallah minik kuslarina canim boyle guzel buyumeye devam etsinler insallah :))
Kizlar trhc testim sonuclari iyi cikti sukur rabbime kizcelerimde buyumus teyzeleri 23+3 olan 581 grm boy 32 cm 23+1 olan561grm boy 29.91 cm sukur sagliklilarkalp atislari beyin heryeri incelendi yine3 haftaya seker olcumu yapilacak 26+3olucagiz simdilik bizden bu kadar canlar
Allah razi olsun canim rabbim cumlemize saglikla kucagimizada nasip etsin insallah... ecmainMasaAllah kuzularina canim.. Haftsna gore gayet iyiler... Rabbim saglikla kucagina aldirsin insaAllah
Rabbim saglikla nasip etsin kizlarini insallah yarin guzel haberler nasip etsin rabbim insallah suyu 2 hafta daha yada daha fazla dayanir derler eger yok dayanmaz derlerse doguma gir canim hic teredut etme kilolarida iyi massalah rabbim sizi korusun ... dua ile ecmainKızlar ben yarın medipolde gidiyorum tekrar gorusmeye....
Hem suyuna hem enfeksiyonuna baksın cunkusu cisini yaparken sanki dikiş ipini cekiormusum gibi sizi oluyor.
Ve doktora gidicem bu suyu az nekadara kadar beklicem. Birden biterse bebeğe zararı ne. Hastaneye yatsam 2 hafta 34 de ikisini dogursam ne durumda olur. 2 hafta dayanabilirler mi vs vs vs.
Kafam allak bullak. Psikolojik bozuk. Etrafındaki insanların sanki sorun yomta ben sıkıntı ediyormuşum gibi akıl vermelerinden bunaldim ve artık si irlerike hakim planlıyorum.
Bize dua eder misiniz Rabbim.mucizesini göstersin evlatlarının ikisininde sağ salim kucağıma alayim ..
Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin. Sakin kalmaya calis cevrende daha fazla panikleme diye yapiyordur belki. Allah yardimcin olsunKızlar ben yarın medipolde gidiyorum tekrar gorusmeye....
Hem suyuna hem enfeksiyonuna baksın cunkusu cisini yaparken sanki dikiş ipini cekiormusum gibi sizi oluyor.
Ve doktora gidicem bu suyu az nekadara kadar beklicem. Birden biterse bebeğe zararı ne. Hastaneye yatsam 2 hafta 34 de ikisini dogursam ne durumda olur. 2 hafta dayanabilirler mi vs vs vs.
Kafam allak bullak. Psikolojik bozuk. Etrafındaki insanların sanki sorun yomta ben sıkıntı ediyormuşum gibi akıl vermelerinden bunaldim ve artık si irlerike hakim planlıyorum.
Bize dua eder misiniz Rabbim.mucizesini göstersin evlatlarının ikisininde sağ salim kucağıma alayim ..
Kızlar ben yarın medipolde gidiyorum tekrar gorusmeye....
Bize dua eder misiniz Rabbim.mucizesini göstersin evlatlarının ikisininde sağ salim kucağıma alayim ..[/QUOTE
merhaba. dikkatimi çekti yazmak istedim. sanırım bebeklerinden birinin suyu azalmış. benim bir arkadaşında suyu bitmişti 22-23 haftalıkken. ve bol bol havuç suyu içmişti havuç tüketmişti ve suyu mucizevi şekilde artmıştı. ve 27 haftalık doğım yapmıştı. şimdi 6-7 aylık... seninde haftan şu durumda iyi. eğerki risk artarsa doktorun doğuma alır. Allahın izniyle sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın. sende bu sürçte bol havuç suyunu tüket. hayırlı doğumlar dilerim sana ve doğumu yaklaşan tüm ikiz annelerine...Kızlar ben yarın medipolde gidiyorum tekrar gorusmeye....
Kızlar ben yarın medipolde gidiyorum tekrar gorusmeye....
Evet cnm sağlık ocağa gittim normalmiş sadece kansizlik var ona hap verdi.Senin sonuçlarda bir yanlışlık olmuş başka bir yerde olctur ac karna açken 160 çıkanın tokken 300 cikmasi lazim hba1c degerin düşük yani senin sekerin yuksek seyretmemis son üç ay boyunca bir yanliklik yapilmis kısaca
Aaaa sağ ol tatlım sizin yol yakın artık ben basindqyim inşallah hayirlisiyla kalp atışlarını duyarızBiravucdua ikizler gurubuna buyur tatlim :) rabbim saglikla nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?