GunaydinGunaydjnlar yine uzun bir geceydi şükür bugune![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GunaydinGunaydjnlar yine uzun bir geceydi şükür bugune![]()

Sütle alakalı değildir ya ısıyla alakalıdır diye düşünüyorum. Ben dün mayaladım ters çevirebiliyorum öyle söyliymBen günlük sütle yaptım denemek için geçen gün. Kıvamı çok hafif sivi oldu ama bununla ilgili midir bilemiyorum. Normal taze sütle baya sıkı oluyor ama günlük sütle onu yakalayamadım. Yine de daha pratik bebeğe yapmak için.
İnşallah rahatça atlatır ateşsiz dinç ve huzurlu geçer gunlerinizGünaydınn gergin bir aşı sabahından![]()

Yok 180 günü bekliyoruz. 21 şubat ta inşallah:)
Evet cnm tam tosuncuk sadece anne sütü doktor 6 ayı doldurmadan başlatmadı kilosu gayet iyi diye elleriyle cok uyandırıyor kendini biraz sabretmek lazım bu gece denemeye başlıcamCnm maasallah oncelikle tosuncuga7 kg i gecince uyku egitimi verilebiliyor. Oncelikle rutin olusturmak gerekiyor ki benim de en zorlandigim sey o cunku evimizde yasantimiz pek rutin degil ancak cocuklar rutinleri severler bu sebeple mumkun oldukca ozellikle uyku oncelerini bir rutine baglamak gerekiyor mesela oyun yemek bir miktar dinlenme 15 dk gibi fln banyo ve uyku gibi... mesela ona uykuyla bagdastirabilecegi birsey verebilirsin uyku arkadasi gibi... onu gorunce uyuyacagini anlasin. Ben iremin cibinligine ortu ortuyorum o zaman uyuyacagini anliyor mesela bunun gibi birsey... uyku tulumu olabilir... gece uykularinda uyku tulumu giydiriyorum daha kolay uykuya daliyor mesela ama yazin bu iptal olacak o da sikinti... yemekle uykuyu pek bagdastirmak istemiyorlar ki omru boyunca yeme aliskanligi ile uyku arasinda bir baglanti kurmasin... onun disinda uyuyacagi ortamin sessiz ve karanlik olmasi sart ve gunduz uykulari icin de gecerli bu... bir de uyku oncesi rutin bir cumle secin diyorlar ki biz bunu hic uygulamadik mesela iyi geceler tatli ruyalar gibi birsey... ben de henuz tam egitim vermis degilim sadece alistirmalar yapiyoruz henuz
Ya normalde ben peynirle karıstırınca seviyorum,fena olmuyor.hamileyken yemistim bol bol ama tabii bi elma armut muz gibi deil:)
Simdi ek gıdalar,5-6 ay sonra da ilk adımlar insallah:)
Sütle alakalı değildir ya ısıyla alakalıdır diye düşünüyorum. Ben dün mayaladım ters çevirebiliyorum öyle söyliym![]()
Hoşgeldin canım, özletme kendini yazHoşbuldum canım![]()

İnşallah rahatça atlatır ateşsiz dinç ve huzurlu geçer gunleriniz![]()
Cok tesekkur ederim cnm şimdi yaptırdık geldik çok ağlamadı şükür ki kuzum.. Şimdi ateş takip edicezİnşallah rahatça atlatır ateşsiz dinç ve huzurlu geçer gunleriniz![]()
Hiç korkma Emir çok güzel yürüyecek, koşacak, kollarına atlayacak anne diye. Gretchen demişti dersinek gidadan daha cok yürüme kısmını bekliyorum merak ve heyecanla![]()
Günaydinnnn mutlu haftalarrrr![]()

Cok tesekkur ederim cnm şimdi yaptırdık geldik çok ağlamadı şükür ki kuzum.. Şimdi ateş takip edicez
Hiç korkma Emir çok güzel yürüyecek, koşacak, kollarına atlayacak anne diye. Gretchen demişti dersin![]()

Yok canım 6.ay aşıları. Çok teşekkür ederiz:)insallah ateşsiz atlatin canim. rota miydi?