2017 Ağustos Annelerinin Bebişlerine Aldigi Ciciler

Çok güzel hepsi güle güle kullan, bu bebek odası takımının da rengi güzelmiş, takım olarak alsam bu rengi alırmışım yani o kadar beğendim :)

Bu takımın rengi ve deseni çok güzel, ne karar verdiniz bilmiyorum ama eğer sallanmasına gerek yok diyorsanız bence tercih edilebilir. Ben sallanmasını tercih ettim ama ne düşünüyor çoğu kişi onu bilemiyorum.

Sen sizinkileri de çok dinleme, çok rahat gibiler hazırlığı son aya bırakalım demelerini düşününce rahatlıklarından demişlerdir gibi geliyor :)
Bence çok işe yarar ya, bebeği koy üzerine ohhh ağırlığını taşımak zorunda kalmadan emzir sadece düşmesin diye destekleyerek. Bir de dediğin gibi oturmaya başlayınca da kullanır çocuk. Kesin lazım olur bence, olmalı yani, evet olacak

Beşiğimiz bu, sadece beşiğini aldık, şimdilik oda yapmıyoruz. İstikbal'den aldık,

Şifonyerimiz bu, İkea'dan aldık. 839 lira.

Bebek arabası Casual Quantum Travel sistem. 1499 Tl'ye almıştık ama şu an e-bebek indirimi var 1099 Tl fiyatı, düşünen varsa değerlendirebilir.

Sevi Bebe Yan Yatış Yastığı aldım, kiraz çekirdekli. Sanırım 85 liraya almıştık.

Emzirme Önlüğü Mycey'den, sanırım 20 liraydı.

Biberon Dr Brown's geniş ağızlı cam 120 ml.

Emzik Avent Gece

Emzik kabı önce Nuk aldık, ufak tefek tipi de güzel diye ama emzik sığmadı. Sonra da Wee Baby aldık ama daha yeni aldığımız için denemedik sığıp sığmadığını.

Uyku Seti Aybi Baby aldık. 120 Tl.

Banyo seti BabyJem, sanırım 120 liraydı.

Süt sağma pompası Lansinoh 2li, 240 TL

Deterjanı Uni Baby Sensitive aldım

Bez Prima Premium Care 1 numara

Islak mendil Uni baby. Şimdilik 3lü aldık, alerji yapmazsa devamını da alacağız.

Pişik kremi Sudocrem

Şampan Sebamed

Bebek bakım çantası, Sunveno, 250 lira.

Braun ThermoScan 3

Tulum, Bon Prix 130 tl

Tulum Morhipo 45 TL

Body Morhipo 13 TL

Yelek e-bebek 22 TL

Giyim kuşam ürünlerinin çoğunu yıkayıp yerleştirdiğim için paylaşamıyorum onları. İnternetten aldıklarımın bir kısmını paylaştım. Yenilerini aldıkça ya da eklemediğim olduysa açar eklerim tekrar. Fiyatını hatırladıklarımı yazdım ama hepsini hatırlayamadım.

Ahahah evet aldık o kadar sonuna kadar kullanılacak o esyalar:)) İse yarayacak, yaramasa bile yarayacak:)) Bir şeyi kafaya koydum mu kimseyi pek dinlemiyorum artik:)

Her şeyi çok güzel olmuş. Güle güle kullansın hem bebiş hem de sen :) Uyku seti ve ayılı tuluma ayrı bayıldım yalnız:)

Cnm dolabı 3 kapaklı almana o kadar sevindim ki anlatamam :)) çünkü ben de vaktinde öyle yapmış olsam odasını hala kullanıyor olurdum muhtemelen :) çok kullanışlı bu modeli... herşeyi çok güzel seçmişsin,,, iyi günlerde kullanın hepsini

Canım çok saol :) valla sizlerin tavsiyesiyle öyle bir karar aldım ve sonra inanılmaz içime sindi. Bol bol minik eşyalarını doldururuz artık içine :)

Canım çok saol :) valla sizlerin tavsiyesiyle öyle bir karar aldım ve sonra inanılmaz içime sindi. Bol bol minik eşyalarını doldururuz artık içine :)

Yakında kapakları zor kapanıcak o dolapların :) hadi küçülenleri ayıralım demeye başlıcaksın :))) çok iyi yaptın gerçekten, doldur doldur kokla :)) çok garip,, mesela ayşenin kıyafetleriyle bebeğinkilere aynı deterjanı kullanıyorum, ikisi de bebek deterjanı. Ama bebeğinki farklı kokuyor :))) insana çok tanıdık geliyor o koku ikincide, özlemişim :)

hepsini güle güle iyi günlerde kullanın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…