Kızlar bizim de artık alışveriş tamamlandı sayılır. :) Aldıklarımızdan bazılarını ben de yazayım.
Anne yanı beşik ve dolabı Çilek'ten aldık.
Anne yanı beşiğin fiyatı resimdeki nevresim takımı ve yatağı dahil 379 lira. İlk 6 ay bu beşikte yatıcak inşallah :)
Dolabı sizin tavsiyenizle 3 kapaklı aldım, 1299 tl.
Karyolasını IKEA'dan aldık. STUVA çekmeceli model 683 lira. En çok karyolada karar vermekte zorlandık. İnşallah memnun kalırız.
Nevresim takımı Karaca Home, 100 TL'ydi. Dokusu, nakışları falan çok hoşuma gitti.
Göğüs pompası olarak Lansinoh 2li elektrikli pompa aldık. Gittigidiyor'dan 200tl'ye geldi, e-bebek'te falan şuan 300 liraya satılıyor. Almayı düşünenlerin aklında bulunsun. :)
Bebek arabası hediye geldi. Casual Cadiallac Travel Set.
Küvet, kova, köpük seti, resimdekinin mavi olanı. E-Bebekten mağazadan aldık.
Biberon Dr Browns geniş ağızlı olanından aldık, emzik philips avent 0-6 ay, emzik kutusu wee baby.
Mycey emzirme yastığı:
Mothercare tarak seti, 19,90
Dolabı için IKEA'dan saklama kutuları:
Ayrıca:
Lansinoh göğüs pedi
Prima Premium care 1 ve 2 numaradan 1'er paket
Sudocrem pişik krem
Sebamed şampuan ve sabun,
Bübchen duş süngeri,
Unibaby sıvı detarjan,
Mycey emzirme örtüsü,
Nuk tırnak makası,
3'lü Unibaby yenidoğan ıslak mendili,
Baby & me Bebek bakım örtüsü ve ev için ayrıca bir alt açma bezi. (Hangisi daha kullanışlı ve uygun olursa ona devam edicem.)
Müslin bez,
Hastane için depend bez
Tekstil grubunu,
Mothercare, koton, e-bebek mağaza, LCW ve internetten karışık aldım.
Chicco hastane çıkışı 80 küsür lira, internetten aldım.
Mothercare'den 5'li body'ler 35 tl, 3'lü tulumlar 40liraya geldi. İnternetten sipariş verdim. Hem çok hızlılar, hem de ürünleri çok kaliteli geldi.
LCW yenidoğan, bence orta kalite ama idare eder.
Bunlara ek olarak bir de ana kucağı olarak Prego Gaby almayı düşünüyoruz. Onun dışında şuan çok da acil farklı bir ihtiyacı kalmadı gibi geliyor bana ama yine kesin çıkar bir şeyler :)