Güle güle kullan cnm. Bu lanisoh kremi dogumdan once sürmeye baslayacak miyiz? Hani meme basinda catlak olmasin diye bir bilgin var mi? Ben bir yerden e vitamini kapsulunu kirip 8 ayliktan itibaren uygulamak ise yariyormus diye duymustum hicbir bilgin var mi?kızlar yeni sayfamız hayırlı olsunn
haftasonu havuzlu han'a gidicektik fakat gözüm hiç almadı oraya gitmeyi,biz de fikir değiştirip e-bebeğe gittik, aldıklarımı ekliyorum :)
müslin örtüler: 115*115 ölçülerinde biri 25 tl, birde 90*90 ölçülerinde onun fiyatı da 25 tl,
lansinoh göğüs ucu kremi 36 tl
müslin önlük:13,99 tl
omuz örtüsü 2 li :13 tl
avent emzik : ikili 30 tl
nuk emzik : 10 tl
avent biberon ucu 0+ ve 3+ aldım : adeti ikili :17 ,52 tl
baby me alt değiştirme pofuduk :8,99 tl
fisher price çıtçıtlı body yenidoğan ve 6 ay olmak üzere iki adet aldım tane fiyatı:7,5 tl
hello baby eşofman altı ikili 3 ay :30 tl
pembe puantiyeli alt markasını hatırlayamadım fiyatı 0-3 ay:10 tl
micky maouse yelek 3 ay : 10 tl
fisher price takım 0-3 ay: 25 tl
pembe micky maouse tayt 0-3 ay : 10 tl
sarı çizgili yelek 0-3 ay : 10 tl
for my baby penye hırka 1 yaş : 12,5 tl
pembe penye battaniye: 20 tl
mymio önlük eldiven takımı :10 tl
hello baby banyo havlusu : 20 tl
Eki Görüntüle 1992885 Eki Görüntüle 1992887 Eki Görüntüle 1992888 Eki Görüntüle 1992889 Eki Görüntüle 1992890 Eki Görüntüle 1992891
çok teşekkür ederimGüle güle kullan cnm. Bu lanisoh kremi dogumdan once sürmeye baslayacak miyiz? Hani meme basinda catlak olmasin diye bir bilgin var mi? Ben bir yerden e vitamini kapsulunu kirip 8 ayliktan itibaren uygulamak ise yariyormus diye duymustum hicbir bilgin var mi?
amin canım sağolasın, ebebekten aldım ben, avm lerde birçok çocuk mağazasına bakabilirsin, avm dışında da civil ve miniço da uygun fiyatlar oluyor,birde havuzluhan var eminönünde ama genelde fiyatlar mağaza ile aynı fiyata oluyor diyorlar ben oraya gitmekten vazgeçmiştim, ama hediyelik eşyalar süsler taçlar vs için dışardaki mağazalardan daha uyguna bulabilirsin yolun düşerse gidersinMrb arkadaşlar ne güzel şeyler almışsınız Allah sağlıkla kucağımıza alıp giydirmeyi nasip eder inş...yarın İstanbul'a gideceğiz gitmişken bebiş alışverişinide yapayım diyorum İstanbul'da yaşayan arkadaşlar nereleri tavsiye edersiniz şimdiden teşekkürler
Kızlar eltim bunları yapıp göndermiş cok begendim. Yaptirmak isteyen varsa yardımcı olurum ben de :)
Acity nin orda babymall var Can'ım, birkaç ay önce bakmıştık güzel beşikler var yatak ve uyku seti de hediyeliArkadaslar ne guzel benimde paylasasim geldi ama ailemin yanindayim :) eve gidince ilk isim paylasim yapmak olacak. Ankaradayim besigi almayi dusunuyorum ankarali anneler onerebileceginiz yerler varmi
Sagolsun iyidir Allah onu da mutlu etsin ben bunlari gorunce cok moral buldum bebisim miadinda gelecek insallah :)gule gule kullansin canim bebisin. hepsi cok guzeller.
ne eltiler var:)
Cevabınız için çok teşekkür ederim..inş dinlene dinlene hazırlıkları tamamlarımamin canım sağolasın, ebebekten aldım ben, avm lerde birçok çocuk mağazasına bakabilirsin, avm dışında da civil ve miniço da uygun fiyatlar oluyor,birde havuzluhan var eminönünde ama genelde fiyatlar mağaza ile aynı fiyata oluyor diyorlar ben oraya gitmekten vazgeçmiştim, ama hediyelik eşyalar süsler taçlar vs için dışardaki mağazalardan daha uyguna bulabilirsin yolun düşerse gidersinkeyifli alışverişler dilerim, çok yorma kendini sık sık dinlen çünkü bel, bacak,ayak, karın, kasık ağrısı kaçınılmaz oluyor yorulunca
Bravo wala kadına :)) ellerine sağlık, ve de sağlıkla kullanın inşallahKızlar eltim bunları yapıp göndermiş cok begendim. Yaptirmak isteyen varsa yardımcı olurum ben de :)
Kızlar eltim bunları yapıp göndermiş cok begendim. Yaptirmak isteyen varsa yardımcı olurum ben de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?