tesekkurler canim. bak istanbul bilisimde lila ve mavisi var 600tl yesuan görüs bebede 750 tl diğer internet sitelerinde 647 kadar var dusmesini bekleyecem sanırım cok pahalı cunku halen bize :)
siz iyi almıssınız o zaman güle güle kullanın canım
:) aaa tabiki cam olmali diye düşünüyo ilk önce insan ama icine koyulan su plastik siselerde nerde ne sekilde saklandigini bilmiyoruz yada mamalar onlar ne kadar dogal kisir bi dongunun icindeyim :) gerci yine cam olan iyidir sonucta icine ılıkta olsa sicak biseyler koyuluyor
Merhaba bende baya araştırmıştım cam mı alsam diye. Anne sütündeki proteinler cama yapıştığı ve bebeğe geçmediğini okumuştum bir yerde.Cam biberonlar için bebeğin yüzüne düşerse tehlike diye bir şey okumuştum, bir de cam ısıdan etkilenip genişlediği için bazen akıtıyormuş gibi yorumlar vardı. O yüzden ilk ufak biberonunu cam almayı düşünmüyorum. Belki biraz daha ileride cama geçmeyi düşünüyorum, ama tabi gelicek yorumlar önemli.
Merhaba bende baya araştırmıştım cam mı alsam diye. Anne sütündeki proteinler cama yapıştığı ve bebeğe geçmediğini okumuştum bir yerde.
biberonları 3 e ayırdım. ilki hem meme emen hem de biberon kullanan bebekler için; bu biberonla sadece anne sütü verilebiliyor, bu biberonların özelliği çekişi zor olduğu için bebek biberona alışıp anneyi emmeyi bırakmıyor. marka olarak medela calma demiş çoğunluk. ikincisi hem emzirip hem de mama verebileceğim biberon. bu kategoride de dr. browns doğal akış biberonları önerilmiş. özelliği çocuğun hava yutmasını engelleyip gaz oluşumunu engelliyormuş. son olarak da sadece mamada kullanılabilen biberonlar delikleri daha büyük olup akış hızlı. bunda da önerilen marka philips avent.
Ben şimdilik bir tane dr. browns aldım
Merhaba geç cvp yazdım kusura bakmayın 120 ml geniş ağızlı olanını aldım. 240 yerine 120 ml alma sebebim daha minik olacağı için kendi kadar biberon olmasın dedim :) geniş ağızlı olma sebebi de anne memesi gibi hissediyormuş bebek. bu biberonların temizliği zormuş diye duydum. tabi bunlar benim okuyup araştırdıklarım ne kadar doğrudur bilmiyorum zaten bebişler gelince tüm bu okuyup öğrendiklerimiz boşa olucak her bebek farklı diyorlar :)Canım çok detaylı güzel yazmışsın, çok saol. Dr browns'ın hangi boy ve hangi modelini de aldığını yazabilir misin?
Ben bununla başlamayı düşünüyorum: http://www.cocukmarket.com/drbrowns...LesxOWb-EH1T2g6XTYHGipgCyZTISqrphSxoCLk3w_wcB
Çok saol canım, geniş ağızlıyı ilk kez gördüm açıkçası. Araştırıcam onu da, standarttan daha iyi olur sanırım. :)Merhaba geç cvp yazdım kusura bakmayın 120 ml geniş ağızlı olanını aldım. 240 yerine 120 ml alma sebebim daha minik olacağı için kendi kadar biberon olmasın dedim :) geniş ağızlı olma sebebi de anne memesi gibi hissediyormuş bebek. bu biberonların temizliği zormuş diye duydum. tabi bunlar benim okuyup araştırdıklarım ne kadar doğrudur bilmiyorum zaten bebişler gelince tüm bu okuyup öğrendiklerimiz boşa olucak her bebek farklı diyorlar :)
Kızlar nevresim takımı ve Müslin battaniye aldım bugün
Kızlar nevresim takımı ve Müslin battaniye aldım bugün
Çok tatlı .. ne olursa olsun kız esyalari her daim daha şirin yaa. güzel günlerde kullanın insallahKızlar nevresim takımı ve Müslin battaniye aldım bugün
Dr browns kullandım çok güzel. Çocuk çekmeden de sut gelmiyor anne göğsü gibiBugün ki arastirma konum biberonlar sizce gercekten gaz yapmiyomu şu biberonlar esinden dostundan önceki yavrusundan konuyla ilgili bilgisi olan varmi :)
Özellikle ilk nevresim takımı çok güzelmiş güle güle kullansın miniğin.Kızlar nevresim takımı ve Müslin battaniye aldım bugün
Eki Görüntüle 2002770 Eki Görüntüle 2002771 Eki Görüntüle 2002772 Eki Görüntüle 2002773 Eki Görüntüle 2002774 Eki Görüntüle 2002775 Eki Görüntüle 2002776
Biz de bunları aldık kızlar. Büyük eşya olarak eksikleri tamamlandı ama daha çok ıvır zıvır eşya var... Çok masraflıymış bu bebek işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?