Aynen canım benimde içimde baya ümit var. Yarın zaten doktoruma günün ilk idrarımı götürmem lazım ve batıma da 3 gün kalmış oluyor inşallah onda çıkar. Kendi kendime ihtimaller üretiyorum.Bende ne ararsan var bakalım aslında içimde ümit var ama korkuyorum resmen bat gunumun gelmesinden.
ay hadi inşallah canım ne güzel olur bende zor duruyorum yaAynen canım benimde içimde baya ümit var. Yarın zaten doktoruma günün ilk idrarımı götürmem lazım ve batıma da 3 gün kalmış oluyor inşallah onda çıkar. Kendi kendime ihtimaller üretiyorum.
Bende varimaraniza eylul grubun sayfasindan katılıyorum. Tanidik yuzler var herkese selam olsun
Hos buldum canimm tesekkur ediyorummmmHoşgeldiiinn :))
Hos buldum canimm tesekkur ediyorummmmbat 10 eylul ve test yapmamak icin kendimi tutuyorummmmm buraya gireyim oyalanayim diyorum burasi cok iyi geliyor bana
Canim resim at bakalim denedim ama yukleyemedim dun en koyu cizgi vardi bugun biraz siliklesti kafam karisti biz her ihtimale karsi birer gun arayla degerlendiriyoruzBenmde bat 20 eylül cnm bende ovulasyon testi kullaniyorum ama ben anlamadm ayın 4unde koyu çift çizgiydi bugn hala ikinci cok hafif silik yani çatlamış ama hala denemeye devam edeymmi
Dün yumurtlamışsın bugün çatlamış canım bu geceyi sakın es geçmeyin çatladığı gece çok önemli 24 saat o şekilde kalıyor yumurtaCanim resim at bakalim denedim ama yukleyemedim dun en koyu cizgi vardi bugun biraz siliklesti kafam karisti biz her ihtimale karsi birer gun arayla degerlendiriyoruz
Sagol canim dunu degerlendirdik bu gece mola vermeyi dusunuyorduk ama sabah sansimizi deneriz artik bu son ayim olmazsa ekimde tadavi olucak.Dün yumurtlamışsın bugün çatlamış canım bu geceyi sakın es geçmeyin çatladığı gece çok önemli 24 saat o şekilde kalıyor yumurta
Umudunu kaybetme bende gecen hafta hsg cekildim umarim bu ay yuzumuz gulerBen de varım kızlar bat 14 eylül ama hiç umudum yok çok az ilişki oldu halbuki hsg de çektirmiştim ama nasip olmadı değerlendirmek ama 3 ay önemliymiş Ekim den umutluyum :)
Amin canım inşaAllah yumurtlamadan 1 gün önce ilişki oldu sonra bi daha 5 gün sonra bu yüzden pek umudum yok yumurta çatlayana kadar spermler ölmüştür diye düşünüyorum ama tabii Rabbim ol derse olur belki hsg de vesilesi olur inşaAllah :)Umudunu kaybetme bende gecen hafta hsg cekildim umarim bu ay yuzumuz guler
Amin insallah canim benimde hsg den sonra icimde birazda olsa umut var pkoluyum ben ilk bebegimi 8 haftalikken kaybettim ozamandan beri deniyorum rabbim hayirlisini versin.Amin canım inşaAllah yumurtlamadan 1 gün önce ilişki oldu sonra bi daha 5 gün sonra bu yüzden pek umudum yok yumurta çatlayana kadar spermler ölmüştür diye düşünüyorum ama tabii Rabbim ol derse olur belki hsg de vesilesi olur inşaAllah :)
Canim resim at bakalim denedim ama yukleyemedim dun en koyu cizgi vardi bugun biraz siliklesti kafam karisti biz her ihtimale karsi birer gun arayla degerlendiriyoruz
İlk hamileligimde hamile olduğumu o kadar iyi biliyordum ki ve tek belirti kasikta batma ve oturmaya engel olacak kadar bel ağrısiydi gece dönerken kasigimda batmayla uyandım bi gece aklınızda bulunsun kizlar
2 sini değerlendirdik 4 unun sabahni bide 6 sini değerlendirdik cnm inşallah zamanı gelmiştir ve bu ay olur cnm ama pek umudum yok nedense4unde catlamis canim umarim degerlendirmissindir. Hayirli haberlerini bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?