2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bu arada ark herkezde yerlseme kanamasi olmuo bazisinda kahve rengi bazisinda açık pembe o yüzden onlara aldirmayin

Canim adet gecikti 25 olmam lazimdi 12 gun geciktim doktor gec dollenme olabilir dedi ilac falan yazmado birde sol tarafta kist cikti

Bidaha hicbir belirtiye inanmam bu ay bu belirtilerle olmadıysa doger aylar hic umudum yok. Bat a 6 gun var sanirim
Canim biz az bi agri olsa ona yoruyoruz ama kasiktaki sancidan anlar insan inan ki . cok degisik bir ağrı insan anliyor. Psikolojik belirtilerle gercegi cok baska oluyor kuzum

Dualarda bulusalim canım. Klomen masum bi ilac degil ama klomenle hamile kalan cok baş örnegi iki defa ben. esim son kayiptan sonra tedavi gordu o yuzden gecen ay yeniden doğmuş gibi basladım calismalara ilk ay olmadı nasip; önümüzde aylar çok yeterki sagligiyla gelsinler başımızın tacı olsunlar.

Birde son 2 saat içinde 5-6 kere tuvalete gecmismdir heralde belki daha da fazla şuan bile sıkısik şekilde geldi cok su icen biri değilim olsam eyvallahta anlamlandiramiyorum bu durumlari
Idrar yollari enfeksiyonu da olmus olabilir tam aksine bol bol su ic hatta kasik agrisida yapabiliyor canım

Kizlar bi tek folik asit kullaniyorum baska biseyim yok zaten ilk ayimizdi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…