Canım adet kaç gün var tedavi goruoymusumDoktordan once yaptim cikmadi kanda cikmadi doktora gideli 2 gun oldu test falan almak asla istemiyorum
Canim biz az bi agri olsa ona yoruyoruz ama kasiktaki sancidan anlar insan inan ki . cok degisik bir ağrı insan anliyor. Psikolojik belirtilerle gercegi cok baska oluyor kuzumBidaha hicbir belirtiye inanmam bu ay bu belirtilerle olmadıysa doger aylar hic umudum yok. Bat a 6 gun var sanirim
Kuzum acaba yerlesme mi oluyo ki benden gelmedi ama bilemedim. inofolic icinde her an baslayabilirsin ona kuzumBende de var ama ne zaman baslasam icmeye canım
Canım catlama ignesi yada klomen yada tadavi görüyomusn kullandığı ilaç olabilirO gelen leke neydi
Ayyy hadi insallah tum kalbimle duamdasinnBirde son 2 saat içinde 5-6 kere tuvalete gecmismdir heralde belki daha da fazla şuan bile sıkısik şekilde geldi cok su icen biri değilim olsam eyvallahta anlamlandiramiyorum bu durumlari
Dualarda bulusalim canım. Klomen masum bi ilac degil ama klomenle hamile kalan cok baş örnegi iki defa ben. esim son kayiptan sonra tedavi gordu o yuzden gecen ay yeniden doğmuş gibi basladım calismalara ilk ay olmadı nasip; önümüzde aylar çok yeterki sagligiyla gelsinler başımızın tacı olsunlar.ayyy yazın o kadar iyi geldi o kadar iyi hissettirdi ki bana anlatamaminşallah vesilemiz olur yaptığımız şeyler, kayıplarına üzüldüm ama en azından hamile kalabildiğini biliyosun inşallah bu defa sağ salim bebeğine kavuşursun canım .
birbirmize dua edelim bu ay BAT daşım
Idrar yollari enfeksiyonu da olmus olabilir tam aksine bol bol su ic hatta kasik agrisida yapabiliyor canımBirde son 2 saat içinde 5-6 kere tuvalete gecmismdir heralde belki daha da fazla şuan bile sıkısik şekilde geldi cok su icen biri değilim olsam eyvallahta anlamlandiramiyorum bu durumlari
O bende de var. Bilmiyorum herşey yolunda mı iyi mi büyüyo mu? Başta 3 defa kan verdimKanama olmadigi surece gebelik devam ediyor dimi kizlar ya hamile kalmadan ayri dertteydim smdi iyi mi diye derde düştüm gidip kan veresim geliyor hep
Oluyor tabi canım geç döllenmeyse burda okuduk çok adet günü çıkmatıp bikaç gün sonra çıkanOlurmu dersin ya acaba degeri bukadar az cikipta adet tarhinden sonra yukselen varmidir
Amin hayırlısı buymuş hayal kırıklığı oldu. Sanırım iltihap varhayırlısı olsun üzülme ..
Belirtileriniz neler paylasirmisinizAyyy hadi insallah tum kalbimle duamdasinn
Benim adet günüm geçtikten sonra acımaya başladı. Hala da çok acıyorKızlar bugün pozitifi gördüm çok şükür ama benim göğüslerin sızısı geçti bugün.adette de böyle olurdu.ama hala şişler .hemen yarın olsada kandada pozitifi görsem
Benim acısı azaldı kuzım bugün ama hala şişlerBenim adet günüm geçtikten sonra acımaya başladı. Hala da çok acıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?