- 27 Ekim 2016
- 1.149
- 1.487
- 53
- 35
Kasıklarim çok ağrıyor ya
11 mi 1.1 mi canimSonucum 1 1 yani gebelik yok butun belirtiler var bulantim var demekki sansim yok...
sende varmi canimCanim sende şu subyan duasini uzerinde tasi bi hocaya yazdirip belki ise yarar sendede
Adet olucakmisim gibi ve yumurtlama zamanlarimdaki gibi canımNasil bi agri kuzum
Teşekkür ederim canım Sadece t3 biraz yuksek cikmis canim ama oda cok az ki stres bile etkiler troid hormonlarimizi..proloaktin falan gayet iyi bence gebelige engel bi durum yok
BElki olmazsn bekle umudunu kesme kendini her türlü sonuca hazrla ama umarm olmazsn ve güzel haberlerini alrzValla canım bat geçeli 1-2 gün oluyor, kahverengi akıntım var, eli kulağında bugün yarın gelir9. ay bu ay. HSG çekinmiştim. Ama kısmet olmadı galiba bu ay, havalardan falan geciktim herhalde. Gerçi hiç gecikmemiştim ama, bunu da tecrübe etmiş oldum :) hayırlısı diyoruz ve önümüzdeki maçlara bakıyoruz :)
Evet11 mi 1.1 mi canim
Kizlar bizimde iki sene olmadi bebeğimiz soğan kuru ile hamile kaldım deneyin :)
Kuzum rabbim in takdiri neden olmasin Rabbim yüzünü guldursun insallah. Adet olacak gbi agri beni de suphelendirmisti ve gaz sorunu var kuzumYarin kismetse test alip yapicam canlar simdiden hayalini kurmaya başladım üstüne görme yasamisimda test koyu sekilde pozitif cikicak falan filan hayal umut işte sanmıyorum ya neyse
insaAllah canım yoksa da sağlık olsun ve sık idrara çıkma var daha demin gectim yine geldi baskı hissediyorum tuvaletim varmis gibi sonra geliyor zaten bu da belirti olabilir miKuzum rabbim in takdiri neden olmasin Rabbim yüzünü guldursun insallah. Adet olacak gbi agri beni de suphelendirmisti ve gaz sorunu var kuzum
Su sogan kurunu bi anlatsaniz ya ne zaman ne kadar nasil yapiliyor
Canim benimde hsg cekildigim ay 5 gun gecikmem olmustu hsg sonrasi olabiliyomusValla canım bat geçeli 1-2 gün oluyor, kahverengi akıntım var, eli kulağında bugün yarın gelir9. ay bu ay. HSG çekinmiştim. Ama kısmet olmadı galiba bu ay, havalardan falan geciktim herhalde. Gerçi hiç gecikmemiştim ama, bunu da tecrübe etmiş oldum :) hayırlısı diyoruz ve önümüzdeki maçlara bakıyoruz :)
Adetin 7.gunu başlanır 21.gunu bırakılır toplam 15 gün uygulanır yemeklik dışı kahverengi içi beyaz soğan kullanilir. Iki su bardağı hazir au kaynatılır Soğanlarn kabugu soyulur dorde bolunur suya atılır kapağı kapali bes dk kaynatilir süzülür ilik içilir. Sabah aksam ac içilir taze hazırlanır
Bende yok canim bende bugun ogrendim biraz arastrinca baya onemli biseymis..hocalar biliyordur civardaki cami hocasina bile yazdrabilirsin belkisende varmi canim
Kayıplarının nedenini arşatırdınmı cnmCanım benimde 4 cu gebelik bu 3 tane 4 aylik bebisim i suyum geldi kaybettim.bende çok heyecanlıyım.ama sakin olmak telaş yapmamak gerekmis..onu ogrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?