2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Umidini kirmak istemem ama adetin yeni bittiyse neyin yerlesmesi olacak icinin temizlenmesidir ozaman canimbu kadar erkende catlama olmaz benim aklima adet sonrasi temizlenmeden baska bisi gelmedi... Simdi dikkat ettigin icin goruyorsun daha oncede olduysa fark etmemissindir...

Bazılarında yumurtlama çok erken oluyor. Benim bir arkadaşımın 28 gündü adet döngüsü ve biter bitmez yumurtlamış. Adetin ortasında merakından kan verdi 4 küsür çıktı sonra da adet günü değer yükselmiş. İlk aydan hamile kaldı.

Adetim 2 gün once bitti canım ama belkii diyorum üstüne görme falanmi pek sanmıyorum tabi Allah ol deyince olurmu olur diyorum bir yandanda

K

Kuzum acaba yerlesme mi oluyo ki benden gelmedi ama bilemedim. inofolic icinde her an baslayabilirsin ona kuzum
Daha da gelmedi canım bilemiyorum yarin test yapicam bakalım hazirim her duruma sagol duan icinde canım benim mucize yasarim bende insaAllah

Idrar yollari enfeksiyonu da olmus olabilir tam aksine bol bol su ic hatta kasik agrisida yapabiliyor canım
Olabilir canım dikkat etmelym sagolasin

Haklisin canım yüksek ihtimalle yumurtlama ya da arkadasin dedigi gibi enfeksiyon falanda olabilir

Aynen canım herksinki farkli hatta her ay farkli bile olabilir hele birde benimki düzensiz

Benimde 2 gun koyulasti sonra silindi sonraki gun tam koyu oldu...bugun baya silikti ve bugun aksam yumurtlama dan hemen sonra gelen sulu kremsi akintimda geldi.yani ikisi tam koyu olunca ona dikkat et canim
Canim yumurtlama akintim oldu ilk koyu oldugunda yani bi 4 gun once ve sonrasi kesilmeyen akintim devam ediyo yumurta aki gibi yaklasik 4 gundur

inşallah canım eşin nasıl bir tedavi oldu? benim eşimin de sperm testi biraz sıkıntılı çıkmıştı da o yüzden merak ettim.

Bu teslerde gördügüm kadar senin hemen calismalari SIklastirman ve zevk alarak bugünlerini deyerlendirmen gerektigidir :)
Ya yumurtlama gunumu bilince zevk alma olmuyorki stresten benim ya kac aynir ayni halt...sinir oluyorum bu ayda oyle oldu bi turlu veremedm kendimi hep aklmda hamilelik.bide esime kiziyorum 2 gundur sanki onun sucuymus gibi..kac dakika bekliyor beni en son dayanamiyor hakli olarak. dunde bugunde oyle oldu hatta ben abarttim fazla kizdim trip attu uyudu hemen dustan sonra.normalde beklerdi benide

benim adet günümden beri çok kanamam ve sancim var diye bukadar çok bakıldı.birde degerim tam 2 katı artmadi diye 1 gun durup 1 gun kontrol yaptı dr um.son degerim güzel artınca çarşamba gel dedi dun
Anladım canım tamam o zaman. Benim doktorum mu ilgilenmedi acaba diye düşündüm de hemen :)

Umidini kirma o zaman canim. Ayrica bizzat şahit oldum bu duruma ben ha ayni durum olur mu bilemem Rabbim bilir onu

Ayy canım ya sen o kadar bekle stres yap Test al ve tam günü gelmis kapiya dayanmis kocana kiz ve hem kendi zevkinden ol hemde adamda zevk birakma.olacak seymi valla benim yumutlama zamanim gelince kavgali olsak bile Ben leylalasiyorum doktorlar bile o günlerde sevk alman daha cabuk hamile kalmayi sagliyor sende esine yumurtlama zamanin bitikten sonra kiz o da istedigi kadar triplere girsin Allah hayirlisini nasip etsin inşallah canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…