Günün geçsin başlar canım. Yarın güzel haberlerini bekliyorumBenim acısı azaldı kuzım bugün ama hala şişler
Bende sabırsızlıkla bekliyorumm canım hemen yazarım size :)Günün geçsin başlar canım. Yarın güzel haberlerini bekliyorum
Umidini kirmak istemem ama adetin yeni bittiyse neyin yerlesmesi olacak icinin temizlenmesidir ozaman canimbu kadar erkende catlama olmaz benim aklima adet sonrasi temizlenmeden baska bisi gelmedi... Simdi dikkat ettigin icin goruyorsun daha oncede olduysa fark etmemissindir...Adetim yeni bitti 2 gün oldu yumurtlama zamanindan sanırım ama hiçte olmadı şimdiye kadar böyle birşey yarın test yapicam sonuç ne olursa olsun şuandada sağ kasığımda batma var ya üsutme ya yumurtlama ya da düşük bir ihtimal bebisten artık kismette ne varsa canlar
Bazılarında yumurtlama çok erken oluyor. Benim bir arkadaşımın 28 gündü adet döngüsü ve biter bitmez yumurtlamış. Adetin ortasında merakından kan verdi 4 küsür çıktı sonra da adet günü değer yükselmiş. İlk aydan hamile kaldı.Umidini kirmak istemem ama adetin yeni bittiyse neyin yerlesmesi olacak icinin temizlenmesidir ozaman canimbu kadar erkende catlama olmaz benim aklima adet sonrasi temizlenmeden baska bisi gelmedi... Simdi dikkat ettigin icin goruyorsun daha oncede olduysa fark etmemissindir...
Adetim 2 gün once bitti canım ama belkii diyorum üstüne görme falanmi pek sanmıyorum tabi Allah ol deyince olurmu olur diyorum bir yandandaCanım regl gününe kac gün var ? Ben üc ayda iki defa kendiliginden sonlanan iki kimyalsal gebelik yasadim inşallah senin bu lekelenmen yerlesme dendir regl zamanina bir kac gün kala yerlesme kanamasi olabilir inşallah öyle birseydir
Daha da gelmedi canım bilemiyorum yarin test yapicam bakalım hazirim her duruma sagol duan icinde canım benim mucize yasarim bende insaAllahK
Kuzum acaba yerlesme mi oluyo ki benden gelmedi ama bilemedim. inofolic icinde her an baslayabilirsin ona kuzum
Olabilir canım dikkat etmelym sagolasinIdrar yollari enfeksiyonu da olmus olabilir tam aksine bol bol su ic hatta kasik agrisida yapabiliyor canım
Haklisin canım yüksek ihtimalle yumurtlama ya da arkadasin dedigi gibi enfeksiyon falanda olabilirUmidini kirmak istemem ama adetin yeni bittiyse neyin yerlesmesi olacak icinin temizlenmesidir ozaman canimbu kadar erkende catlama olmaz benim aklima adet sonrasi temizlenmeden baska bisi gelmedi... Simdi dikkat ettigin icin goruyorsun daha oncede olduysa fark etmemissindir...
Aynen canım herksinki farkli hatta her ay farkli bile olabilir hele birde benimki düzensizBazılarında yumurtlama çok erken oluyor. Benim bir arkadaşımın 28 gündü adet döngüsü ve biter bitmez yumurtlamış. Adetin ortasında merakından kan verdi 4 küsür çıktı sonra da adet günü değer yükselmiş. İlk aydan hamile kaldı.
Benimde 2 gun koyulasti sonra silindi sonraki gun tam koyu oldu...bugun baya silikti ve bugun aksam yumurtlama dan hemen sonra gelen sulu kremsi akintimda geldi.yani ikisi tam koyu olunca ona dikkat et canimEki Görüntüle 1907981 kizlar bi bakarmisiniz bu testlere bi anormallik var mi
Canim yumurtlama akintim oldu ilk koyu oldugunda yani bi 4 gun once ve sonrasi kesilmeyen akintim devam ediyo yumurta aki gibi yaklasik 4 gundurBenimde 2 gun koyulasti sonra silindi sonraki gun tam koyu oldu...bugun baya silikti ve bugun aksam yumurtlama dan hemen sonra gelen sulu kremsi akintimda geldi.yani ikisi tam koyu olunca ona dikkat et canim
Canim bu arada bat 17 yada 16 kasimBenimde 2 gun koyulasti sonra silindi sonraki gun tam koyu oldu...bugun baya silikti ve bugun aksam yumurtlama dan hemen sonra gelen sulu kremsi akintimda geldi.yani ikisi tam koyu olunca ona dikkat et canim
Dualarda bulusalim canım. Klomen masum bi ilac degil ama klomenle hamile kalan cok baş örnegi iki defa ben. esim son kayiptan sonra tedavi gordu o yuzden gecen ay yeniden doğmuş gibi basladım calismalara ilk ay olmadı nasip; önümüzde aylar çok yeterki sagligiyla gelsinler başımızın tacı olsunlar.
Ozaman normalde 2 sinde 3 unde yumurtlaman lazim ama gecikebiliyor yada erken olabiliyor.gevikirse bat ta gecikir ayni oranda.hergun siraylami yaptin testleriCanim bu arada bat 17 yada 16 kasim
Tam ayni renk te hala cikmamis gibi ama sabah aksam yapmadiysan ayni tonu kacirmista olabilirsin canim.sen hazir koyuyken bu haftayi iyi degerlendirEki Görüntüle 1907981 kizlar bi bakarmisiniz bu testlere bi anormallik var mi
Insallah her sey yolundadir kuzumO bende de var. Bilmiyorum herşey yolunda mı iyi mi büyüyo mu? Başta 3 defa kan verdim
6 7 gun kala kasik agrim mide yanmam olmusti canim goguslerim de agriyordu ayaklarim bi yaniyor bi usuyorduBelirtileriniz neler paylasirmisiniz
Bu teslerde gördügüm kadar senin hemen calismalari SIklastirman ve zevk alarak bugünlerini deyerlendirmen gerektigidir :)Eki Görüntüle 1907981 kizlar bi bakarmisiniz bu testlere bi anormallik var mi
Ya yumurtlama gunumu bilince zevk alma olmuyorki stresten benim ya kac aynir ayni halt...sinir oluyorum bu ayda oyle oldu bi turlu veremedm kendimi hep aklmda hamilelik.bide esime kiziyorum 2 gundur sanki onun sucuymus gibi..kac dakika bekliyor beni en son dayanamiyor hakli olarak. dunde bugunde oyle oldu hatta ben abarttim fazla kizdim trip attu uyudu hemen dustan sonra.normalde beklerdi benideBu teslerde gördügüm kadar senin hemen calismalari SIklastirman ve zevk alarak bugünlerini deyerlendirmen gerektigidir :)
Anladım canım tamam o zaman. Benim doktorum mu ilgilenmedi acaba diye düşündüm de hemen :)benim adet günümden beri çok kanamam ve sancim var diye bukadar çok bakıldı.birde degerim tam 2 katı artmadi diye 1 gun durup 1 gun kontrol yaptı dr um.son degerim güzel artınca çarşamba gel dedi dun
Umidini kirma o zaman canim. Ayrica bizzat şahit oldum bu duruma ben ha ayni durum olur mu bilemem Rabbim bilir onuUmidini kirmak istemem ama adetin yeni bittiyse neyin yerlesmesi olacak icinin temizlenmesidir ozaman canimbu kadar erkende catlama olmaz benim aklima adet sonrasi temizlenmeden baska bisi gelmedi... Simdi dikkat ettigin icin goruyorsun daha oncede olduysa fark etmemissindir...
Ayy canım ya sen o kadar bekle stres yap Test al ve tam günü gelmis kapiya dayanmis kocana kiz ve hem kendi zevkinden ol hemde adamda zevk birakma.olacak seymiYa yumurtlama gunumu bilince zevk alma olmuyorki stresten benim ya kac aynir ayni halt...sinir oluyorum bu ayda oyle oldu bi turlu veremedm kendimi hep aklmda hamilelik.bide esime kiziyorum 2 gundur sanki onun sucuymus gibi..kac dakika bekliyor beni en son dayanamiyor hakli olarak. dunde bugunde oyle oldu hatta ben abarttim fazla kizdim trip attu uyudu hemen dustan sonra.normalde beklerdi benide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?