• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Him tamamdir teşekkürler kizlar :KK15:. F Findikkiran @edacimm :KK200:

Bende folic trio.gebe kalmaya faydasi olmuyor tabiki.ben ilk gebeligimi ilk denemede kaldm beklemiyordum ilk aydan olmaz diye.folik asitide dusunmeye basladiginda kullanman gerekiyormus aylar oncesinden yani.ben gebeligi ogrendkten sonra kullanmaya baslamistim

Bundan önceki hamileliğimde başka doktora gitmiştim o folic-1 vermişti ama kürtajla sonuçlandı o hamileliğim. Şimdiki doktorum kürtajımı da yaptı aynı zamanda. Belki bi önceki hamileliğim kürtajla sonuçlandığı için folic iyod vermiştir bilemiorum canım. Önermiyorum demedi ama folic iyod kullan dedi
Anladim canim ben de ilkinde dusuk yapmıştım insallah hamilelik vardir da saglikla dogar. :dua:

Bende folic trio.gebe kalmaya faydasi olmuyor tabiki.ben ilk gebeligimi ilk denemede kaldm beklemiyordum ilk aydan olmaz diye.folik asitide dusunmeye basladiginda kullanman gerekiyormus aylar oncesinden yani.ben gebeligi ogrendkten sonra kullanmaya baslamistim
Ben kullaniyordum da bitti acaba farkli mi kullansam diyorum canim. Bir danisayim dedim o yuzden :KK200:

Ben bu imza işini çözemedim bi türlü.adet tarihine göre 6 haftalik hamileyim ama geç dollenmeden dolayi daha kese bile yok 4 haftalik degerim hamilelik takvimini nasıl yapcam ben yaaa

ne yapacağız bu durumu.günde 3 _4 içiyorum bırakmak istiyorum aklım orda hep.bugün icmedim daha ama aklımda hep...buarada senin test sonucu ciktimi
Yok kuzum daha 1 saat var. Ben de bugun hic icmedm ama akl gidiyo yani sigara diye napcam bilmiyorum icecek olsam bile vicdanm sizliyo . doktorda gunde 1 ve 3 arasinda cok sorun olmaz dedu ama blmiyorum illa ki olur

Back
X