- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 83
- 38
Hazır aldım canım ya ceviz içi olarak. Onlar bitince kabuklu alayım o zamanGünde bir avuç diyorlar canım. Bir avuca da üç ceviz ancak sığar heralde. Mutlaka yeni kırılmış ye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hazır aldım canım ya ceviz içi olarak. Onlar bitince kabuklu alayım o zamanGünde bir avuç diyorlar canım. Bir avuca da üç ceviz ancak sığar heralde. Mutlaka yeni kırılmış ye
Csnim 5 referans araligi.5 ten sornasi pzotitifya..o - isrette tire amacliKızlar bunu bileniniz var mı bu ne anlamadm ben .direk kağıdı verdiler bana bişey demedilerde
2 katından biraz daha fazla artmış işte ne güzelBenim ilki 233 ikincisi 2 gün sonra 510 çıktı. 2 kat arttı ama öyle çok ta fazla artmadı.
Sağol canım :)2 katından biraz daha fazla artmış işte ne güzel
Doktor bize yasak koydu. İyi de oldu biraz özlesinBide kızlar yeni hamileler :) şu ara ilişkiye ara verdiniz mi ?
Bnde varimBende varim kizlar gerci suan yumurtlama donemindeyim ovulasyon testi kullaniyorum bat:20 eylul ama umudum yok ekimde yumurta takibine basliyorum allahim kucaklarimizi bos birakmasin
Benim doktorum keseyi görmeden bişey söylemiyor. Ben kendim yasak getirdim şu an ne olur ne olmaz diyeDoktor bize yasak koydu. İyi de oldu biraz özlesin![]()
Keseyi gördük o zaman söyledi zaten gebeliği öğrendiğinde kendisi korktu bişey olursa diye.Benim doktorum keseyi görmeden bişey söylemiyor. Ben kendim yasak getirdim şu an ne olur ne olmaz diyesenin doktor en başında mı söyledi ilişki yasak diye
Yükselir Allah'ın izniyle sen sıkıntı yapma kendineBenimde güzelce yükselir değerim inşllah ya
Sağol canım içim rahatladı şimdi. Benim doktor da öyle söylüyor zaten keseyi görünce konuşçaz herşeyi diye.Keseyi gördük o zaman söyledi zaten gebeliği öğrendiğinde kendisi korktu bişey olursa diye.
Ya direk verdiler danışmadan bişey demediler danışma oluncada bişey sormadım iyi dimi sonuççokteşekkürkuzum
Adet duzenli olsada bazi ay 12 bazi ay 14.gun ovulasyon oluyo bende o yuzden dedim nasil rahat edeceksen canimIns canim ya benim adetlerim duzenlidir genelde ovulasyon testini alip almamakta kararsiz kaldim bilemedim simdi ya
Kuzum onceden iciyodum smdi icmiyorum tabi yaAa canim sen sigarami iciyorsunsakin bak en onemli gunleri suanda hucre bolunmesiyle buyuyor tutunuyor.nekadar saglikli hucreler olursa okadar kaliteli gebelik olusur
Ay kızlar ne diyorsunuz :) Benim 8 gün önce yumurtalar toplandı, 7 gün sonra da test yapacağım. Bu süreçte zaten ilişki yasak. Kese görene kadar yine mi yasakKeseyi gördük o zaman söyledi zaten gebeliği öğrendiğinde kendisi korktu bişey olursa diye.
benim kanamam var diye yapmıyorum canim.ama bence sizlerde kalp atışını duyan a kadar yapmayinBide kızlar yeni hamileler :) şu ara ilişkiye ara verdiniz mi ?
Tedbiri elden bırakmamak ta fayda var canım :)Ay kızlar ne diyorsunuz :) Benim 8 gün önce yumurtalar toplandı, 7 gün sonra da test yapacağım. Bu süreçte zaten ilişki yasak. Kese görene kadar yine mi yasak![]()
![]()