• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kizlar merhaba forumda okuyorum iste bugün yumurtamsı catladi hissettim yok yumurtladim falan diye yaziliyo ben hic yumurtlama günümü vs. Anlamam ama dun beyaz akintim vardi hafif yumurtaliklarimda agri vardi bide ay o kadar sicakmis gibi geliyoduki askiliyla yattim gece ki hava çokta sicak değil benimde içime şüphe düştü dun esimle çalışma yaptik :))) bugunde yumurtaliklarimdaki agrilar devamediyor sizce yumurtlamadonemimdemiyimdir yani bunlaryumurtlama belirtisi midir ?

Selam kızlar ekim 4 te kanamam başladı 5 ekimde bebeğimi dusurdum hala regl gormedim 28 günde bi oluyorum gecikme söz konusu kürtaj olmadım doktorum korunma dedi çünkü bebek 4 haftalikti.. sizce hamile olma imkanı var mı test yapmaya korkuyorum
Canım öncelikle geçmiş olsun. Hamile olma ihtimalin var tabii ki. Ama stresten de gecikiyor olabilir. Bir ayı geçtiğine göre testte çıkar. Bence test yap. Ona göre önüne bakarsın

Bide kızlar yeni hamileler :) şu ara ilişkiye ara verdiniz mi ?
Bende bu sorunun cevabini merak ediyordum ara vermek gerekiyor mu ki aslinda test yapmadan once gayet rahat devam ediyorduk nasil olsa yoktur bebis diye hatta 1 gun oncesinde bile oldu , 1 gun sonra korkar olduk :)

Kizlar merhaba forumda okuyorum iste bugün yumurtamsı catladi hissettim yok yumurtladim falan diye yaziliyo ben hic yumurtlama günümü vs. Anlamam ama dun beyaz akintim vardi hafif yumurtaliklarimda agri vardi bide ay o kadar sicakmis gibi geliyoduki askiliyla yattim gece ki hava çokta sicak değil benimde içime şüphe düştü dun esimle çalışma yaptik :))) bugunde yumurtaliklarimdaki agrilar devamediyor sizce yumurtlamadonemimdemiyimdir yani bunlaryumurtlama belirtisi midir ?
Yumurtlama akintisi 2 parmagin arasinda 5 6 cm uzayan bi akintidir canim.ve hafif agrida olur.zamanla belirtilerini daha iyi kesfediyor insan biz uzman kesildik :) bide adetin duzenliyse bi sikinti yoksa adete 14 gun kala yumurtlanir.oyuzden adete 17 gun kala baslayim 10 gun kalada kadar o haftayi en az gun asirii degerlendirmek lazim

Mrb kızlar benim iki haftadır göğüs agrim var damarlar belirgin sutyeni çıkardığım an dayanamıyorum bazen göğsümde sırtımda ve kasiklarimda batmalar oluyor kasıklarım agriyo 20 günü geçti iliski olalı sizce hamile miyim adetten 3 gün sonra ilişkiye girdim ve adetime simdi bi hafta var iki haftadır bu belirtiler var sizce hamile miyim

Bende bu sorunun cevabini merak ediyordum ara vermek gerekiyor mu ki aslinda test yapmadan once gayet rahat devam ediyorduk nasil olsa yoktur bebis diye hatta 1 gun oncesinde bile oldu , 1 gun sonra korkar olduk :)
Bende korkuyorum valla o yüzden şu an beklemedeyiz :)

canım herkeze farklı olabiliyor.bazi kişilerde uzayan akıntı oluyor ondan 1-2 gün sonra yumurtluyor.bazilarinda olmuyor ama.eger öğrenmek istiyorsan ovulasyon testi kullanabilirsin.

Yumurtlama akintisi 2 parmagin arasinda 5 6 cm uzayan bi akintidir canim.ve hafif agrida olur.zamanla belirtilerini daha iyi kesfediyor insan biz uzman kesildik :) bide adetin duzenliyse bi sikinti yoksa adete 14 gun kala yumurtlanir.oyuzden adete 17 gun kala baslayim 10 gun kalada kadar o haftayi en az gun asirii degerlendirmek lazim
Tamam canim dikkat edicem bu söylediklerine hadi inşallah :)

Kizlar konuyla alakasiz ama suan acidan kivraniyorum kabizlik ve gaz yuzunden , ne yaptiysam iyi gelmedi basina gelen ne iyi gelir bilen var mi ? Otursam agriyo kalksam agriyo uzansam agriyo cok fena :(

Canim 2 tane kuru inciri kup kup dogra zeytin yagina yatir.1 gun sonra sabah ac karina ye ve sabahlari yine ac karina sicak su ic faydasini gorursun mutlaka
Kizlar konuyla alakasiz ama suan acidan kivraniyorum kabizlik ve gaz yuzunden , ne yaptiysam iyi gelmedi basina gelen ne iyi gelir bilen var mi ? Otursam agriyo kalksam agriyo uzansam agriyo cok fena :KK43:

Merhaba kızlar bat'a 9 gün var bu ay hep gün aşırı ilişki yaşadık ama 12. Günden başladık ilişkiye. Şimdi 9 gün kala 3 günde bir birlikte oluyoruz sizce bu şekilde olur mu yoksa 2 günde 1 mi olması gerekiyor ?

Back
X