• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Çokta üzülme canım benimde hiç umudum yoktu çok kafama takmıştım her hece arastırma yapıyodum piskopata bağlamiştim sonra ev aldık onu taşıma işlemi falan aklımdan çıkmış eve yerleştikten sonra bi öğrendim ki hamileyim yani demek istediğim takmayınca oluyomuş herçekten buna inandım artık
Bende hic dikkat etmedm ekim ayında canım rastgele oldu iliskilerimiz ama Adet olduğum zamana bakarsak yumurtalama günümde faln iliskimz olmuştu belki diyorum üstüne görme yasadim ihtmal vermesemde

Bende hic dikkat etmedm ekim ayında canım rastgele oldu iliskilerimiz ama Adet olduğum zamana bakarsak yumurtalama günümde faln iliskimz olmuştu belki diyorum üstüne görme yasadim ihtmal vermesemde
İnşallah öyledir canım ama değilsede üzülme hormonları çok etkiliyo stres

Kızlar bu arada benim son günlerde hep akıntım vardı ama bugün kupkuruyum. Herhalde bu ay yine gol olmadı ne dersiniz? Özellikle hamiş arkadaşlara sormak istiyorum, hiç böyle kuru olup da hamile olduğunu öğrenen olmamış mıdır acaba? :KK43:

Hamişler yok mu bana cevap verebilecek biri?

İlk idrarını bir kaba yap, kenara koy bence. Gelince yaparsın :KK66: Bilmiyorum gerçi idrarın beklemesinde bir sakınca var mı ama..
Sonradan yapanlar var canim zaten varsa benimki herhangi bir zamanda yapincada çıkar diye düşünüyorum çünkü uzun süre olmus olcak

Kuzum Rabbim ol demisse eger vardir hicbi sey imkansiz degil onun katinda biliyosun. Adet olacak gibi sancim var mi peki boyle biraz gaz sancısıma benzer gibi
Doğru diyorsun canım bugün ayakta durdum uzun süre o zaman oldu kasık agrim adet olucskmism gibiydi evet şuandada sag tarafımda batma şeklinde var

Ben canım ilk hamileliğimde su gibi akıntım vardı ikincisinde hiç belirti yoktu suan 3. Kez hamileyim akıntım oşmadı hiç

Cevap için çok teşekkürler canım. Ah o kadar umutsuzum ki, iğne deliği kadar minicik bir umut ışığına bile ihtiyacım var şu anda :(

Bırda başka doktor da bilmiyorum ki bu doktor için çok iyi diyolardı bide acaba kese gözükmediği için mi pek birşey söylemiyo öylede düşünüyorum bir yandan
Canım bana da henüz birşey söylemiyor doktor. Ve doktorum çok iyi bi şüphem yok asla. Keseyi görelim öyle konuşucaz dedi

Kızlar bu arada benim son günlerde hep akıntım vardı ama bugün kupkuruyum. Herhalde bu ay yine gol olmadı ne dersiniz? Özellikle hamiş arkadaşlara sormak istiyorum, hiç böyle kuru olup da hamile olduğunu öğrenen olmamış mıdır acaba? :KK43:
Benimde akıntı yoktu canım ya. Şimdi yeni yeni başladı akıntılar

Back
X