• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Linke tıklayinca en son benim girdigm çıkıyor pardon canlar:KK16:
4 hafta 5 günlük oluyor belirtiler normal mi kızlar bu haftaya göre birde arada adet var faln ayy sizi de sıkıyorum kusura bakmayin sacma ama iste umutlandimda bir yandan:cry:

Esimin normal sperm testi yani sayi hız morfoloji hep cok iyi cikti. ancak 4.kayiptan sonra SPERM DNA HASAR TESTI diye bisey oldugunu duyduk bu testi haziran ayinda yaptirdi esim unlu bi uroloji dr.u var Kaan Aydos sonucu ona gonderdik bu hasar cok yuksek dedi. 2 ay ilacla tedavi etti. gunasiri klomen ve gunde 2 emodex vitamin kullandi esim. 2 ay sonundaki testle hasar dustu cok sukur. Dr artik korunmayi birakin gozunuzaydin arik sperm hasari yok 6 ay dogal deneyin emodex vitamine devam edin bunu kullandiginiz surece hasar yukselmez tekrar dedi. bunun yaninda ben esime her sabah keciboynuzu özü, aksam keciboynuzu tozu, aksam isirgan otu cayi, aksam 2 tane zeytinyaginda bekletilmis incir, haftada 3 öğün nohut yemegi yaptim hala da bunlara devam ediyoruz. esim sigarayi gunde 5e düsürdü. bunun ustune gecen ay korunmayi biraktik olmadi. bu ay 2. ayimiz.

anladım canım çok şükür iyi gelmiş ilaçlar bence bebeğinize kavuşmanız yakın öyle hissediyorum. benim eşim sadece 1 kez sperm testi yaptırdı ama morfoloji ve ileri hızlı sıkıntılı çıktı. doktor senle şansımızı arttırıp bi deneyelim olmadı eşini ürolojiye göndeririz dedi. bilmiyorum zaman mı kaybediyoruz. deneyelim bakalım deyip başladık klomene eğer olmazsa (ki inşallah olur) ocak ayında eşim ürolojiye gitmeli diye düşünüyorum. bende keçiboynuzu kürünü yapıyorum ama vitamini niyetlenip karar veremeyip alamadım bir türlü :( nohut un faydasını duymamıştım madem faydalı bende bu hafta yapayım.
bu arada çalışmalara sözde dün başlayacaktık ama aramız limoni idi bişey olmadı. bu akşamda misafirim vardı pertim çıktı o da uyumayı tercih etti. ama yarın için sözleştik:oops:

Kızlar günaydın. benim bata 7 gün var tam. çatlatma iğnesinden sonra 11 gün oldu. normalde yüzümde ufak tefek sivilce çıkardı ama şuan alnımda bir sürü sivilce var. 2. klomen kullanışım.. bunun haricinde tabi hiç bir belirtim yok:(( ne kasık ağrısı ne göğüs ağrısı. sizce erken mi daha? yoksa yine mi olmamış? ya da hiç belirti yaşamadan hamile kalıdğını öğrenen var mı? biraz fazla soru sordum :)

1.5 yıldır istiyoruz bu ayda olmazsa tüplerine bakalım dedi doktor. daha 7 gün olmasına rağmen test yapmak istiyorum :( aslında bidaha asla yapmıcam çok üzülüyorum diyodum ama eşim şehir dışında o gelmeden yapsam pozitif çıksaaaaaaa:cry::cry: ne güzel olurduuu

Sabah uyandim, (BAT yarin) şiddetli bir akinti geldi, adet oldum herhalde dedim ki adetim de öyle yoğun gelmez ilk gün. Baktim şeffaf bir akinti. Bakalim adet olmazdam birkaç gün sonra test yaparim. Ama ben kendimi gebe hissetmiyorum.
İlk gebeligimde hissetmiştim. Hadi hayirlisi...

1.5 yıldır istiyoruz bu ayda olmazsa tüplerine bakalım dedi doktor. daha 7 gün olmasına rağmen test yapmak istiyorum :KK43: aslında bidaha asla yapmıcam çok üzülüyorum diyodum ama eşim şehir dışında o gelmeden yapsam pozitif çıksaaaaaaa:cry::cry: ne güzel olurduuu

Ben ilk gebeligimde hic belirti yasamadan,bata 5 gün kala ucuz testle öğrenmiştim.
Kaç yasindasin canim?

O catlatma igneleri dogal yoldan catlamadigindan midir nedir 2 kere yaptrdim 2 sindede akintim olmadi benimde canim sonraki ay yaptrmadim ve akintim oldu
Tesekkur ederim cnm bnde korktm acaba kistmi oldu die birde crione jel verdi sende kullandinmi bu jelden

Kızlar kanda cikarmi kesin
son ilişkiden 12 gün sonra kanda kesin çıkar ilk idrara geçer diyenler olmuş yok öyle bir şey ilk kana ordan da idrara geçer... ha istisnai bir durum olmuştur onu bilemem ama kesinlikle ilk kanda çıkar...sen garanti olsun günün geçtiyse baktır kanda da

Back
X