- 5 Ekim 2012
- 1.203
- 1.979
- 133
İyi geceler canımTamam canım sağolasın iyi geceler![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi geceler canımTamam canım sağolasın iyi geceler![]()
Esimin normal sperm testi yani sayi hız morfoloji hep cok iyi cikti. ancak 4.kayiptan sonra SPERM DNA HASAR TESTI diye bisey oldugunu duyduk bu testi haziran ayinda yaptirdi esim unlu bi uroloji dr.u var Kaan Aydos sonucu ona gonderdik bu hasar cok yuksek dedi. 2 ay ilacla tedavi etti. gunasiri klomen ve gunde 2 emodex vitamin kullandi esim. 2 ay sonundaki testle hasar dustu cok sukur. Dr artik korunmayi birakin gozunuzaydin arik sperm hasari yok 6 ay dogal deneyin emodex vitamine devam edin bunu kullandiginiz surece hasar yukselmez tekrar dedi. bunun yaninda ben esime her sabah keciboynuzu özü, aksam keciboynuzu tozu, aksam isirgan otu cayi, aksam 2 tane zeytinyaginda bekletilmis incir, haftada 3 öğün nohut yemegi yaptim hala da bunlara devam ediyoruz. esim sigarayi gunde 5e düsürdü. bunun ustune gecen ay korunmayi biraktik olmadi. bu ay 2. ayimiz.
ayy supermiss :) masallah masallah canim, Allah hayirlisiula kucagina almayi nasip etsinKızlaar aldm sonucumı Eki Görüntüle 1908118
1.5 yıldır istiyoruz bu ayda olmazsa tüplerine bakalım dedi doktor. daha 7 gün olmasına rağmen test yapmak istiyorumaslında bidaha asla yapmıcam çok üzülüyorum diyodum ama eşim şehir dışında o gelmeden yapsam pozitif çıksaaaaaaa
ne güzel olurduuu
Canim Allah hayirli etsin cok sevindim saglikli bir hamilelik ve saglicakla kucağına almayi nasip etsinBakarmısınız kızlar ben mi yanlış görüyorumm resmen çizgi var dimii Eki Görüntüle 1907550
Tesekkur ederim cnm bnde korktm acaba kistmi oldu die birde crione jel verdi sende kullandinmi bu jeldenO catlatma igneleri dogal yoldan catlamadigindan midir nedir 2 kere yaptrdim 2 sindede akintim olmadi benimde canim sonraki ay yaptrmadim ve akintim oldu
27 yaşındayım canım. ama hiç hissedemiyorum yaa inş. olur bu ayBen ilk gebeligimde hic belirti yasamadan,bata 5 gün kala ucuz testle öğrenmiştim.
Kaç yasindasin canim?
o zaman yapsam mı acaba ya tek takıldığım aşırı sivilce çıkması ama onunda çok bi etkisi yokmuş sanırımBen ilk gebeligimde hic belirti yasamadan,bata 5 gün kala ucuz testle öğrenmiştim.
Kaç yasindasin canim?
o zaman yapsam mı acaba ya tek takıldığım aşırı sivilce çıkması ama onunda çok bi etkisi yokmuş sanırım
son ilişkiden 12 gün sonra kanda kesin çıkar ilk idrara geçer diyenler olmuş yok öyle bir şey ilk kana ordan da idrara geçer... ha istisnai bir durum olmuştur onu bilemem ama kesinlikle ilk kanda çıkar...sen garanti olsun günün geçtiyse baktır kanda daKızlar kanda cikarmi kesin
adet günümde 35 di canim ama benim döllenme adete 1 hafta kalmıştı o hafta ici oldu.İlk değer kaçtı canım ?
Günaydın canimmmgünaydın kızlar.. hafta sonu girdim topiğe ama o kadar yazmıştınız ki telden okuyamadım hepsini güzel haberler varmı![]()