- Konu Sahibi Prettywomaan
- #1.021
Kalp atışını duymayı bekleyen kaç kişiyiz günler geçmiyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BenKalp atışını duymayı bekleyen kaç kişiyiz günler geçmiyor![]()
7 haftalik olunca insallahyaa ben daha kesesini bile görmedimmm kalp atışı ne zaman duyulur ki ben 4+0 dayım bugün
2 hafta ondan habersiz ne oldu ne bitti nasıl dayancam bilmiyorum normalde hızlı geçen vakit hiç geçmiyor artıkKalp atışını duymayı bekleyen kaç kişiyiz günler geçmiyor![]()
Umarım Nil B. isimli doktor değildirBende nil hanıma gitmeyi düşündüm ama çok yoğun olduğunu duydum o nedenle gitmedim benim teyzelerim hep kendisinde doğum yaptı ve cok memnun kaldı bende cumartesi gününe sefaköy biruni serhat sen doktora aldım randevu bakalım
İnsanı strese sokmaktan zevk alıyorlarÇok saçma değil mi tamam cihazdan farkedebilir evet ama boş gebelik neden diyor strese sokuyor göremedim diyebilir
Ben 4+4 son adettarihine gore degirim henuz 245yaa ben daha kesesini bile görmedimmm kalp atışı ne zaman duyulur ki ben 4+0 dayım bugün
Pazartesi gittim 10 gün sonra gel dediKalp atışını duymayı bekleyen kaç kişiyiz günler geçmiyor![]()
5+5 bende bekliyorumKalp atışını duymayı bekleyen kaç kişiyiz günler geçmiyor![]()
yaa ben daha kesesini bile görmedimmm kalp atışı ne zaman duyulur ki ben 4+0 dayım bugün
Evet doğal gebelik ikizlerim vardı. Şimdi de tüp bebek ikizlerim olacak inşallahAyy maşallah nasıl oldu yaa doğal gebelikmi. İkizleriniz var ve bdaha ikizmi oldu smdi![]()
Nasıl sabrediyorsun yaYi
Ya ben de daha kesesini bile görmedim 9+1 bugün(9+5 randevum)
Nasıl sabrediyorsun ya
Pztesi kaçıncı haftadaydınızPazartesi gittim 10 gün sonra gel dedi
Valla maşallah size helal olsunYi
Ya ben de daha kesesini bile görmedim 9+1 bugün(9+5 randevum)
Hayırlı olsun bana 4+6 karından baktılar bakarlar benceben de 4+3 teyim beta 1650 çıktı bugün haftaya çarşamba gitsem diyorum kese için, karından yaparlar mı acaba
Ben varım bacım 4 kasımda benim kocam ınat etti başka doktora gitmiyorKalp atışını duymayı bekleyen kaç kişiyiz günler geçmiyor![]()
Abooo bacım 4 çocuk nasıl bakcan maşallahEvet doğal gebelik ikizlerim vardı. Şimdi de tüp bebek ikizlerim olacak inşallah![]()
![]()