• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    5
Bende nil hanıma gitmeyi düşündüm ama çok yoğun olduğunu duydum o nedenle gitmedim benim teyzelerim hep kendisinde doğum yaptı ve cok memnun kaldı bende cumartesi gününe sefaköy biruni serhat sen doktora aldım randevu bakalım
Umarım Nil B. isimli doktor değildir
Oğlumu Avcılar Hospital’de doğurdum 5 yıl önce
Kendisi girdi doğumuma, o sevecen kadın doğum esnasında bir kasaba döndü.
Evladımın ağzını yüzünü temizlemedi, çıkardı çıktı gitti.
Çocuğumu yalandan yoğunbakıma aldılar, ağladım saatlerce. Bana sinirlendi, kızdı. Umrunda bile olmadı.
Sonra kayınpederim hastaneye gelip olay çıkartınca ne hikmetse aynı bebek “benim odama getirildi “ ve 1 hafta yoğunbakımda yatıyor gibi gösterip devletten para almaya devam ettiler.
O kadın tam doğum olacağı gün gösteriyor gerçek yüzünü, hakkım helal değil

Kızlar kesin cinsiyet hesaplama buldum daha hiç yanlış çıkmadı kan değişimine göre belki bilen vardır aranızda tahmin isteyen varsa beni etiketleyip kendinin eşinin ve çocuğun doğum ayını ve yılını yazsın 😍

Nasıl sabrediyorsun ya

Yurtdışında yaşıyorum, istersem erken de gidebilirdim de özele, 6.haftamda kendi sağlığımla ilgili bir haber aldım, herşeyi kafamın arkasına attım. Her şeyin güzel olmasını diliyorum sadece. Böyle hatta daha az panik ve vesvese yapıyormuş insan. Sakinlik yüklendi tadını çıkartıyorum. Zaten olacak olan her şekilde olacak kendimi yiyip bitirmenin alemi yok🌸 çok bunalırsam allahım rüyamda göster diyorum 😅

Back
X