• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    4
Kızlar Bende bu gün tekrar devlete doktora gittim doktor kesenin boş olduğunu söylüyor diğer gittiğim profesör yolk sac olduğu kesenin sağlıklı olduğunu söylemişti kime güveneceğimi bilemedim
Allah ala bu nedemek şimdi estağfurullah tobe kafa karistirmaktan başka bişey yok

kızlar selam ,
Benimde sag kasık altı vajinamın üstünde hafif sızı oluyor. neden acaba sizde olan var mı böyle ?

bende de ara ara sancılar giriyor ama normal olduğunu düşünüyorum zaten gebelik belirtilerinden birisi de bu değil mi 😅 sorun yoktur vesvese yapmayalım kendimize inşAllah hepsi sağlıklı şekillerde büyüyorlardır

bende de ara ara sancılar giriyor ama normal olduğunu düşünüyorum zaten gebelik belirtilerinden birisi de bu değil mi 😅 sorun yoktur vesvese yapmayalım kendimize inşAllah hepsi sağlıklı şekillerde büyüyorlardır
aminn insallah.. Gercekten hayırı işlerde vesvese cok olduğu gibi gebelikte öyle bol vesveseli oluyor. Hemen dua etmeye çalısıyorum. :)
Kasıkta olsa anlıycam da vajinamın üstü ne alaka oldum bi an :) hheeep pimpiriklikten :)

Merhaba kizlar 24 eylül sat dün beta verdim 305 cikti .Yarın yine vereceğim. Hepimiz inşallah hayırlısıyla aliriz kucağımıza. Bir dusuk olduğu icin korkuyorum.

kızlar selam ,
Benimde sag kasık altı vajinamın üstünde hafif sızı oluyor. neden acaba sizde olan var mı böyle ?
Bu bende de oluyor umarım negatif bir şey değildir. Böyle regl olacakmış gibi ağrı değil de vajinamın üstünde batma gibi..

Kızlar batmalar ağrılar hafif kramplar rahim genişleyip bebege yer hazırladıgı için normal bence. Aşırı bi ağrı kanama bıcak saplanması tarzı agrı veya hiç dinmezse ozaman doktorunuza basvurun

Merhaba kizlar 24 eylül sat dün beta verdim 305 cikti .Yarın yine vereceğim. Hepimiz inşallah hayırlısıyla aliriz kucağımıza. Bir dusuk olduğu icin korkuyorum.
Ay benim de sat 20 Eylül yakın gideceğiz 💕 benim de 393 çıktı. Nasıl gidiyor sizin süreç? Doktor bana şimdi gelme haftaya gel dedi. 2. Kanı da söylemedi hiç ama yine de vereceğim bakalım. Belirtileriniz neler

Kızlar batmalar ağrılar hafif kramplar rahim genişleyip bebege yer hazırladıgı için normal bence. Aşırı bi ağrı kanama bıcak saplanması tarzı agrı veya hiç dinmezse ozaman doktorunuza basvurun
İnş normaldir 🥹 gün içerisinde hafif hafif yokluyor benim ama akşamları daha yoğun hissediliyor böyle rahimimin üst tarafında baskı gibi

Aslında ben adete 5 gun kala test yapmıştım galiba cok silikti ya da hiç çıkmayınca cok üzüldüm .sonra regl ağrısı gibi agri çekince ped bile koydum çantama 😅 bekle bekle olmayınca test yaptım pozitif .dünde kan verdim .Ara ara kramplar var onun dışında ikinci kanı verir miyim bilmiyorum. Biraz salicam Bu sefer 6 da kalp sesi icin gitmek gibi niyetim var .unutmuş gibi yapicam 🤣cok dusmeyecegim ustune
Ay benim de sat 20 Eylül yakın gideceğiz 💕 benim de 393 çıktı. Nasıl gidiyor sizin süreç? Doktor bana şimdi gelme haftaya gel dedi. 2. Kanı da söylemedi hiç ama yine de vereceğim bakalım. Belirtileriniz neler

Aslında ben adete 5 gun kala test yapmıştım galiba cok silikti ya da hiç çıkmayınca cok üzüldüm .sonra regl ağrısı gibi agri çekince ped bile koydum çantama 😅 bekle bekle olmayınca test yaptım pozitif .dünde kan verdim .Ara ara kramplar var onun dışında ikinci kanı verir miyim bilmiyorum. Biraz salicam Bu sefer 6 da kalp sesi icin gitmek gibi niyetim var .unutmuş gibi yapicam 🤣cok dusmeyecegim ustune
Çok mantıklı ben de rahim de şekil bozukluğu olmasa direk öyle yapardım 🤩 ama malesef şimdi iyi takiplemem lazım dış gebelik vs olmaması için. Ama çok heyecanlıyım ya 🥹

Benimde sat 18 Eylül hemen hemen aynıyız ☺️bende kasık ağrısı ve gaz sancısı çok fazla sende belirti varmı

Back
X