• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

merhaba.. benimde regl 3 gun kaldı meraktan ölücem artık elım ayagım tutmuyo.. korkuyorumda cunku benım sağda tup yok ve hep yumurtam sağda oluyo bu ay solda da oldu... 21 capında cok umutlandım... cok da çalıştık ama yınede korkularımda var :( bana destek olun kızlar ne olursunuz

merhaba.. benimde regl 3 gun kaldı meraktan ölücem artık elım ayagım tutmuyo.. korkuyorumda cunku benım sağda tup yok ve hep yumurtam sağda oluyo bu ay solda da oldu... 21 capında cok umutlandım... cok da çalıştık ama yınede korkularımda var :KK43: bana destek olun kızlar ne olursunuz
merha ba canim inşallah güzel haberlerini alırız seninde....rahat ol.hersey Allahtan...O ol derse olur..

merhaba.. benimde regl 3 gun kaldı meraktan ölücem artık elım ayagım tutmuyo.. korkuyorumda cunku benım sağda tup yok ve hep yumurtam sağda oluyo bu ay solda da oldu... 21 capında cok umutlandım... cok da çalıştık ama yınede korkularımda var :KK43: bana destek olun kızlar ne olursunuz
canım yüreğini ferah tut heyecanlanmamanın imkanı yok ama güzel şeyler için heyecanlan stres yapma kötüyü getirme aklına ve hayırlısını dile... inşallah hakkında hayırlısı neyse o olsun:KK68:

canım yüreğini ferah tut heyecanlanmamanın imkanı yok ama güzel şeyler için heyecanlan stres yapma kötüyü getirme aklına ve hayırlısını dile... inşallah hakkında hayırlısı neyse o olsun:KK68:

kendımı dınleyen nenelere dondum agrım varmı kı yokmu kı gogusum acıyomu kı acımıyomukı :) delırdım ıyıce :KK17:

Günaydın hatunlar bata kaldi 3 ama benim hic belirtim yok sadece solda 2 yumosum vardi o tarafimda agirlik ve hafif agri var başka da akinti falan hicbir sey yok inşallah hayirliysa eğer melegim benimledir.:anneadayı::KK46::KK68:

Günaydın hatunlar bata kaldi 3 ama benim hic belirtim yok sadece solda 2 yumosum vardi o tarafimda agirlik ve hafif agri var başka da akinti falan hicbir sey yok inşallah hayirliysa eğer melegim benimledir.:anneadayı::KK46::KK68:
Günaydın canim insallahhh.....Allahım isteyen herkese sağlıklı evlatlar versin ...yanısıra da bizlere

Günaydın canım. Rabbim hayırlısını nasip etsin. Ol dedikten sonra önünde duracak şey yok. İnşallah kısmetinde vardır. Benim de 9u bat bekliyoruz işte. Ne belirtiler nelere çıkıyor karıştı artık o yüzden dinlememeye çalışıyorum kendimi. Çok test yapmak istiyorumm ama tutuyorum kendimi. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur. Benim tüpler açık ama tek yumurta olgunlaştı o da ilaçla. İğne yle çatladı bakalım ne olacak duayla bekliyoruz

Günaydın canım. Rabbim hayırlısını nasip etsin. Ol dedikten sonra önünde duracak şey yok. İnşallah kısmetinde vardır. Benim de 9u bat bekliyoruz işte. Ne belirtiler nelere çıkıyor karıştı artık o yüzden dinlememeye çalışıyorum kendimi. Çok test yapmak istiyorumm ama tutuyorum kendimi. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur. Benim tüpler açık ama tek yumurta olgunlaştı o da ilaçla. İğne yle çatladı bakalım ne olacak duayla bekliyoruz

şu bat dediğiniz regl dönemi mi?? ay inşallah arkadasım... allahım herkesın yuzunu guldursun her sabah dua edıyorum evlat ısteyene ver allahım evlatsızlıkla imtihan etme bızı yarabbım dıye... umarım cenabı allahım verır hepımıze ... 3 gun kaldı benımde ama ıste gebercem test yapsammı yapmasamm mı bılemedım zar zor 3 e geldım ama nasıl geldım bana sor :) ben dıs gebelık geçirdim sağ tup alındı sol tup kaldı ve 5 ay hep sağ da oldu yumurta 3 kez klomen kullandı 2 kez çatylatma ıgnesı hep boş geçti... bu ay 1 dr yıne yok solda dedı boşuz bu ay dedi aglaya zırlaya eve geldim.... sonra eşim uzuldu başka dr randevu aldık gittik dr demesın mı solda 21 sağda 21 2 tane sağlıklı yumurtan var dıye biz şok olduk agladım yalvardım yalan degıl demı dıye dr göz yasımı sıldı kızım sağlıklısın nıye kustun kendıne dıye ... oyle oldu yanı arkadasım

Kızlaarr keseyi gördümm sonunda

Eklentiler

• IMG_1654.webp
    IMG_1654.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 45
s.a canlar RABBİM kimseyi evlat kokusundan mahrum etmesin canlar
benm durumum karışık tüp bebk yaptırıyorum c.tesi yum toplancaktı gittik dr yum toplncagı sıra 5 yum olmuş 3 üicerde catlamış 2 sini almış 3 yuma aşılama yapıldı 1 yum ölmüş işlem görmemiş 1 yum kalmış galiba salı günü o tek yumu transver edecekler hem aşlıma hem tüp yaptırn varmı aranızda dr bna cok ender gözüken bi durum dedi oda sizi buldu dedi ne olur canlar dua edn ALLAH rızası için adım DİLEK bende sizlere dua ederim bu gün aşılamanın 2. günü yarnda nasipse transverim var korkum cokk :KK61:

s.a canlar RABBİM kimseyi evlat kokusundan mahrum etmesin canlar
benm durumum karışık tüp bebk yaptırıyorum c.tesi yum toplancaktı gittik dr yum toplncagı sıra 5 yum olmuş 3 üicerde catlamış 2 sini almış 3 yuma aşılama yapıldı 1 yum ölmüş işlem görmemiş 1 yum kalmış galiba salı günü o tek yumu transver edecekler hem aşlıma hem tüp yaptırn varmı aranızda dr bna cok ender gözüken bi durum dedi oda sizi buldu dedi ne olur canlar dua edn ALLAH rızası için adım DİLEK bende sizlere dua ederim bu gün aşılamanın 2. günü yarnda nasipse transverim var korkum cokk :KK61:
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim....

Back
X