• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    5
Kızlar kesin cinsiyet hesaplama buldum daha hiç yanlış çıkmadı kan değişimine göre belki bilen vardır aranızda tahmin isteyen varsa beni etiketleyip kendinin eşinin ve çocuğun doğum ayını ve yılını yazsın 😍
Bacım senle aynıyız valla nasıl yazcaz

Erkek çıkıyor canım 😄
Ayyyy ilk kızımdı kaybettim erken doğumdan valla sana bişey dıyeyım mi ilk kızıma hamile kaldığım da böyle mide bulantısı hiç olmadı ama bu sefer berbat 😢 ben kız isterdim tabi sağlıklı olması daha önemli ama ne bıleyim işte 🫤🫤

Kızlar kesin cinsiyet hesaplama buldum daha hiç yanlış çıkmadı kan değişimine göre belki bilen vardır aranızda tahmin isteyen varsa beni etiketleyip kendinin eşinin ve çocuğun doğum ayını ve yılını yazsın 😍
ay dur hemen görmem lazım ben temmuz 98 eşim ekim 99 bebemde inşallah haziran 26 😂

Ayyyy ilk kızımdı kaybettim erken doğumdan valla sana bişey dıyeyım mi ilk kızıma hamile kaldığım da böyle mide bulantısı hiç olmadı ama bu sefer berbat 😢 ben kız isterdim tabi sağlıklı olması daha önemli ama ne bıleyim işte 🫤🫤
Benimde oğlumda hiç anlamamıştım hamileliğimi ama bu sefer benimde kötü geçiyor sağlıkla almayı nasip etsin kız erkek takılma erkeğin anne aşkı o kadar güzelki dünyalara bedel

Back
X