- 15 Mart 2013
- 744
- 776
- 123
Canım üzülme neolur...inşallah bu aya güzel haberini alirizCanlar Allah razı olsun düşündugunuz icin yaptm aksam negatif çıktı bekliyordum zaten üzüldüm umutlandim ama ihtimal vermiyordum giremedim ondan yazamadim zaten cikip almamda aksami buldu
Amin canım insaAllah hayırlisiyla ve sağlıklaCanım üzülme neolur...inşallah bu aya güzel haberini aliriz
Bat yarin. Olursa olacakgünaydın kızlar.. hafta sonu girdim topiğe ama o kadar yazmıştınız ki telden okuyamadım hepsini güzel haberler varmı
Benim bat 4 Kasım idi fakat hala adet olmadım. ümitlenmek de istemiyorum ama test yapsam hamilelik 3 gün gecikmeyle belli olur mu?
Adet düzensizliğin var miydi?Teşekkürler. yarın sabah test yapayım o zaman. inşallah olumlu sonuç alırım bu ay
Kizlar surekli yazayim diyordum hep araya birsey giriyor Meryem suresini okuyanlar Secde ayetinden sonra Tilavet Secdedi yapmaniz gerekiyor bunu bilerek mi okuyorsunuz...
@hapsuu 1 Kasım
@Siyahsever_devrimci_ 1 Kasım
@hiranur3419 2 Kasım
@Elifsami 2 Kasım
@yenigelinim 2 Kasım
@tutaconam 3 Kasım
@sahra_89201 3 Kasım
@GK117 5 Kasım
@Ssgul66 5 Kasım
@huysuz58 6 Kasım
@tostos16 6 Kasım
@2miracles 6 Kasım
Bigaripyolcu 7 Kasım
Canlar guzel haberleri Olanlar var mı ya da yeni bat bildirecekler Allaha emanet olun
Benimki tahminen 3 bin küsürlerdeydi ama kalp atışlarını yarın inşallah duycazcanımm bana değer 1000 olunca bakıcaz demişti, sence erken mi, 1000de gözükür mü kese
belli olur tabikuBenim bat 4 Kasım idi fakat hala adet olmadım. ümitlenmek de istemiyorum ama test yapsam hamilelik 3 gün gecikmeyle belli olur mu?
Bnm bat 19u cnm daha cok var ama bn adetin bittigi 3. Gun yumurtladigimi dusunuyorum akintimdan gogus agrmdan anladm iliskiden 11 gun gecti hayirlisi baklm piskolojikmi bilmiyorum 4 gundur goguslermdede agri var onsallah bu ay gulerz cnm senn bat?Canm batın nezaman senin.. inşallah bu sefer hamileyizdir.
Ekledim seni de canım 1. Sayfada ayy Sağol be canım bakalım nasip sağlıkla insaAllah19 kasım :)
Buarada üzülme. Allah en kısa zamanda sana da hayırlısıyla bi bebiş nasip eder inş
Daha erken canim simdi yapma ben bata 4 gun kala koca negatif gormustum bide guya erken gebelik testiydiKizlar bata 8 gun var. Benim ayakta olunca basim dönüyor bir de rahim bolgesinde agri hissediyorum agirlik oluyor. Istahim yok. Cok hassasim bu ara cabuk sinirleniyor ve ağlıyorum. Test icin cok erken belirtiler icin de ama ne yapmaliyim ne diyorsunuz??
Allaha emanet olun bebiste sende canım sağlıkla kucağına almak nasip olsunkanamam neden durmuyor kizlar yaaa.12 oldu.bi bitiyor 2 saat sonra tekrar bide arada adet sancısı gibi sancı oluyor.ozaman da biraz artıyor kanamam....Banada dua edin olurmuuuu
@hapsuu 1 Kasım
@Siyahsever_devrimci_ 1 Kasım
@hiranur3419 2 Kasım
@Elifsami 2 Kasım
@yenigelinim 2 Kasım
@tutaconam 3 Kasım
@sahra_89201 3 Kasım
@GK117 5 Kasım
@Ssgul66 5 Kasım
@huysuz58 6 Kasım
@tostos16 6 Kasım
@2miracles 6 Kasım
Bigaripyolcu 7 Kasım
Canlar guzel haberleri Olanlar var mı ya da yeni bat bildirecekler Allaha emanet olun
Kiz olmasi icinde senin batinin gelmemesi icinde aminnnnnn binlerce kez tabiki rabbimden hayirlisi insallah gönlümüze göre versinİyiyiz canım ne olsun batı bekliyorum. İnşallah gelmez :)
Olsun canım doğumdan sonra aldığun kiloları verirsin. Sen de bebişinde sağlıklı olun da .
İnşallah kızdır canım. Rabbim gönlüne göre versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?