2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canlar Allah razı olsun düşündugunuz icin yaptm aksam negatif çıktı bekliyordum zaten üzüldüm umutlandim ama ihtimal vermiyordum giremedim ondan yazamadim zaten cikip almamda aksami buldu
Canım üzülme neolur...inşallah bu aya güzel haberini aliriz

19 kasım :)

Buarada üzülme. Allah en kısa zamanda sana da hayırlısıyla bi bebiş nasip eder inş

Birde söyle birsey var. adet olacak olsam yumurtaliklarimin ağrısını hissederim. Bu kez öyle birşey olmadı. acayip bel ağrım var ve tuvalete sık çıkmaya başladım. Hamilelik belirtisi olmasını o kadar çok istiyorum ki.

Kizlar bata 8 gun var. Benim ayakta olunca basim dönüyor bir de rahim bolgesinde agri hissediyorum agirlik oluyor. Istahim yok. Cok hassasim bu ara cabuk sinirleniyor ve ağlıyorum. Test icin cok erken belirtiler icin de ama ne yapmaliyim ne diyorsunuz??

Canm batın nezaman senin.. inşallah bu sefer hamileyizdir.
Bnm bat 19u cnm daha cok var ama bn adetin bittigi 3. Gun yumurtladigimi dusunuyorum akintimdan gogus agrmdan anladm iliskiden 11 gun gecti hayirlisi baklm piskolojikmi bilmiyorum 4 gundur goguslermdede agri var onsallah bu ay gulerz cnm senn bat?

Daha erken canim simdi yapma ben bata 4 gun kala koca negatif gormustum bide guya erken gebelik testiydi

kanamam neden durmuyor kizlar yaaa.12 oldu.bi bitiyor 2 saat sonra tekrar bide arada adet sancısı gibi sancı oluyor.ozaman da biraz artıyor kanamam....Banada dua edin olurmuuuu

kanamam neden durmuyor kizlar yaaa.12 oldu.bi bitiyor 2 saat sonra tekrar bide arada adet sancısı gibi sancı oluyor.ozaman da biraz artıyor kanamam....Banada dua edin olurmuuuu
Allaha emanet olun bebiste sende canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun

Ben bati yanlis hesaplamisim yarin bat bekliyorum bakalim hic umudum yok yeni bati soylerim yakin zamanda buyuk ihtimal canim

Kiz olmasi icinde senin batinin gelmemesi icinde aminnnnnn binlerce kez tabiki rabbimden hayirlisi insallah gönlümüze göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…