- 15 Ağustos 2015
- 1.992
- 3.595
- 63
8 9 aydir falan iste kuzumAllah saglıkla kucagına almayı nasip etsin canım.ne zamandır beklıyordun?evet duanın acamıyacagı kapı yoktur.tesellimiz onlar.bizelere de dua et.
Ne bileyim canim ya. Hamisleri dusunemedim uzulurler mi diye. Ama benden duymasaniz bile tv den goruyor herkes bir anda kendimi kotu hissetdim :)Bebeğim ben zaten haberde gördüm ilk canim ozur dileyecek bi sey yok kii kuzum
Ay canım napim yaa heycandan ve çok sabırsızlanıyorummmm artık göreyim ve içim rahatlasın istiyorumm4000 küsür 4-5 hafta sayılıyor canım. Sen bir keseyi gör kalp atımı için doktor sana tarih verecek. Bu kadar acelei olma
Düşük önlemek için..
Kanamam oldu benim de çokça ondan başladık ilaca.
Bebeğim ben zaten haberde gördüm ilk canim ozur dileyecek bi sey yok kii kuzum
Bncede ucuzlarla ayni cnm ama iste gel gonle anlat cirpiniyo duramiyorki napalim ama almam erken gebelik testi fln onu alana kadar ucuzlardan alir 2 gun arayla yaparm ayni olcude sonuctaCanim bilmiyorum dogrumudur ama bana para tuzağı gibi geliyo bunlar. Ben 4 gebeligimide 5 gun onceden ucuz testlerle ogrendim. hiç şaşmadı.
keske sabredebilsek ama cok sabirsiziz nolcak topikçe bu halimiz bilmem
Kizlar nasilsiniz durmlar nasil? S seliforMasalll92 @onurumbenim ben kilo aliyorum bol bol yiyorum :) bebisimde saglikla buyuyodur insallah birdahaki randevu 28 kasimda heyecanla bekliyorum 18 haftalik olucak ben kesin kiz hissediyorum cunku gecen defa bacaklari kapali yatiyodu doktorda bkmadi zaten cinsiyetine bu kez bol cikolata yiyip kola icicem ultrasona girmeden gösterir insallah. Rabbim gönlüme göre versin kiz istiyorum ama tabiki saglikli olsun hayirlisi olsun.
Bncede ucuzlarla ayni cnm ama iste gel gonle anlat cirpiniyo duramiyorki napalim ama almam erken gebelik testi fln onu alana kadar ucuzlardan alir 2 gun arayla yaparm ayni olcude sonucta
Evet cnm bugün gösterdim doktoruma dahiliyeye gidip o diğerleri düşürmem gerekiyormuşcanım tsh değerin yüksek doktor sana bir endokrin uzmanına görünmen lazım demiştir triod ile ilgili bir durum olabilir bu hamilelik için sorun yaratır.
Canım sağlık olsn bidahaki aya inşallah içini ferah tutBen test yaptim canlar negatif çıktı tahmin ettigim gibi sağlık olsun üzüldüm ama yapıcak birsey yok zaten adet olmustum üstüne görme bana denk gelirmi ki umut işte
Canım apandist sağ tarafta olur.adette ağrımıyormu.gerçekten agrıları çok benzer benimde ağrıyordu iki gün önce öğrendim meğer bebişim ağrıtıyormuş.bugünde girdi ara ara adet günüm bugün sanırım ondanKızlar su kasık ağrısını anlatırmısınız bi nasıl oluyor??? Batar gibi mi yoksa sancılı mı. Ben adet sancısı da çok çekmem o yüzden farklı bi ağrı olunca acaba diyorum. Bat a 6 gün kaldı bugün gün boyunca göbeğimin altında acayip bi ağrı vardı ara ara şiddetlendi arada bi azaldı ama hiç geçmedi çok korktum hatta apandist mi acaba dedim. Sonra sağ ve sol taraflarıma girdi sancı. Göğüslerde 2 gündür de hassasiyet başladı adette de oluyor tabi o. Allahım inşallah hayırlısıyla bebegimdir inşallah
Canım bende yazdım tüm sayfaları da okudum ama yazmadı daha :-(
Olumsuz mu da yazmıyo acaba ya. İnş hayırlı sonuçları olur. Rabbim yardımcısı olsun. cümlemizin inş
insaAllah canım aynen sağlık olsun daCanım sağlık olsn bidahaki aya inşallah içini ferah tut
bi yerlerdrn duyarsam alirim istanbul bize cok uzakvallahi canım benim eşimede öyle demiş iki tarafta ve ameliyat denilmiş eşim istememis çocukta istemem demiş vsama işte tesadüfen bulduk işte onu istanbula gittğinde almıştı her yerden alınacak bişey değil bence deneyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?