Ya dogru soyluyorsun ama agrilari boyle cekmek ve neden oldugunu bilememek cok zor grip oldum ama ya varsa diye ilac da kullanmiyorumDaha erken canim simdi yapma ben bata 4 gun kala koca negatif gormustum bide guya erken gebelik testiydi
Ay ben diyorum kesin kizdi cunku iki bacagi yanyana kapatmisti sirt ustu yatiyodu bu kez gidincede acmazsa ne olcak :)) kizsa zaten acmaz kaldi surda 19 gün ama cok zor zaman gecmek bilmiyo gün sayiyorum ultrason icin. Ay bide oturtmuyo, yatirmiyo, is yaptirmiyo agriyo hep :)) illa onun istedigi pozisyonda olucam karnim asla skismicak, geri dogru oturucam cok inat valla simdiden istedigi yapiliyoCanım çok şükür ben iyiyim 10. haftaya dayandım
1 kilo bende aldım. Heyecanla senden cinsiyet bekliyoru. Benimkide 3-4 haftaya gözükür heralde
Allah razı olsun saol canim...inşallah sende tezzzzzzzz zamanda güzel haberi alAllaha emanet olun bebiste sende canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Amin canım benim insaAllahAllah razı olsun saol canim...inşallah sende tezzzzzzzz zamanda güzel haberi al
canım keseyi gördüğünde değerin kaçtı? doktorum bana keseyi beta değerim 1000 olunca görebileceğimizi söyledi.
Ay canimm yaa insallahh sende bende herkeste vardir en kisa zamanda okacaktir..Daha yeni yumurtlama donemindeyim canim anlamadim 2 gun once pozitfti bugun tekrar yumurtlama akintim geldi yeni daha suan olmadigina eminim yani olursa bundan sonra :)Canim benim icime sen hamileymissin gibi geliyo ama bilemiyorum insallah olur :)
canim ben 5+2 de keseyi gördüm bugun yani 6+5 te kalp atışını duydum çok şükür karından bakiyor doktorumKeseyi degere gore mi haftaya gore mi gorcem simdi kizlar
Evet kuzummTatlim hamis misin
Bana da haftaya pazartesi gel dedi :) hadi bakalimmcanim ben 5+2 de keseyi gördüm bugun yani 6+5 te kalp atışını duydum çok şükür karından bakiyor doktorum
Benim de su gibi akıntım oluyor sanki böyle çiş yapıyonuşum gibi:))Ben de su gibi akinti arada canim sürekli bi ıslaklığım olmadi
hamisler erken uyuyor sanırım,hamiş adaylarida bebis calismalarindalar sanırım :)Bu ara çok fazla kimse yok gibi
Galiba canım bende tam tersi uyku tutmuyohamisler erken uyuyor sanırım,hamiş adaylarida bebis calismalarindalar sanırım :)
Evet dimi bi ara sayfaları okuyamıyoduk :))Bu ara çok fazla kimse yok gibi
Aynen valla iyiydik o ara acebaaa millet hamiş oldugunu öğrenince bizi unuttu mı neEvet dimi bi ara sayfaları okuyamıyoduk :))
bende önceki gebeliklerimde uyurdum erkenden bunda uyku gelmiyorGaliba canım bende tam tersi uyku tutmuyo
Acabaa mııAynen valla iyiydik o ara acebaaa millet hamiş oldugunu öğrenince bizi unuttu mı ne
bence tam zamanında olmuş gibi bence.benim geç döllenme oldu sanırım adet günümde 35diKızlar ya şimdi benim bat günüm bugündü değer dün 182.2cıktı ya.bu erken mi olmuş demek oluyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?