2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Adet sancisindan az daha hafif oldi bende adet gunum yaklastikca artti agrimda
benim de adet sancısı gibi sancım var biraz ayakta dursam hemen oluyor . normal olduğunu bilsem de içim rahat etmiyor ya . iki ay önce düşük yaptığım için korkuyorum . seninki nasıl oluyor uzun süreli mi yoksa hemen geçiyor mu

benim de adet sancısı gibi sancım var biraz ayakta dursam hemen oluyor . normal olduğunu bilsem de içim rahat etmiyor ya . iki ay önce düşük yaptığım için korkuyorum . seninki nasıl oluyor uzun süreli mi yoksa hemen geçiyor mu
Ayakta durunca benimde sancı giriyor kasıklarıma canım.

Merhabalar ... Aranıza yeni katıldım. Ağustos ayından beri deniyoruz. Ancak olmadı :( En son adetim 8 Ekim di. Ama göğüs hassasiyeti 20 gün kala dan başladı. Kasiklarimda sürekli ağrı oldu ve fermuarimi hiç kapatmadim. Hamilelik psikolojisiyle belkide :( Defalarca test (idrar,kan) yaptırdım. Testleri günüm gelmeden yaptırdım. Bugün adet günüm ve önceki gibi sancı olmamakla birlikte sadece kahverengi leke şeklinde geldi. Kendimi hala hamile gibi hissediyorum ama bilemiyorum. Paylaşmak istedim. Bu arada tam 27 aylıkta bir oğlum var :) Allah herkese tattirsin bu mükemmel duyguyu...

Yarın sabah Dr kontrolüm var kizlarrrr hepinizden dua bekliyorum.kanamam azaldı iyice.bakalım degerim kaç olmuş.kese gorulecekmi..dua edin olurmuuuu
Dualarımız seninle canımm :dua::dua: Herşey yolunda olucak içini ferah tut. Keseyi de görürsün inşallah

İyi aksamlar kizlar benimde bat 18 kasim Allah im hepimiz icin hakkimizda hayirlisini nasip etsin haziranda kurtaj olmak zorunda kaldim bebegimin kalbi atmadigi icin.Ve 3 ay korunduk 2,5 aydir korunmuyoruz rabbim insallah isteyen herkesede banada hayirlisiyla nasip eder evlat sahibi olmayi.Cok sukur 2,5 yasinda bir oglum var onun kardesi olsun cok istiyorum insallah rabbim nasip eder hayirlisiylada burdan paylasirim guzel haberimi.

Merhabalar ... Aranıza yeni katıldım. Ağustos ayından beri deniyoruz. Ancak olmadı :KK43: En son adetim 8 Ekim di. Ama göğüs hassasiyeti 20 gün kala dan başladı. Kasiklarimda sürekli ağrı oldu ve fermuarimi hiç kapatmadim. Hamilelik psikolojisiyle belkide :KK43: Defalarca test (idrar,kan) yaptırdım. Testleri günüm gelmeden yaptırdım. Bugün adet günüm ve önceki gibi sancı olmamakla birlikte sadece kahverengi leke şeklinde geldi. Kendimi hala hamile gibi hissediyorum ama bilemiyorum. Paylaşmak istedim. Bu arada tam 27 aylıkta bir oğlum var :) Allah herkese tattirsin bu mükemmel duyguyu...
Allahnim evladinizi size bagislasin insallah .Cok takmamak dusunmemek lazim elden geldikce.Cunku hamilelik belirtilerinin hepsi ayni zamanda adet belirtisi.Bu yuzden hamilelign en net belirtisi adet gecikmesi.Bu yuzden adet gecene kadar cok dusunmemek lazim.Rabbim en hayirli dogru zamani bilendir insallah en kisa zamanda bizlerede nasip eder.Benimde bir oglum var 32 aylik cok sukur:)

Yarın sabah Dr kontrolüm var kizlarrrr hepinizden dua bekliyorum.kanamam azaldı iyice.bakalım degerim kaç olmuş.kese gorulecekmi..dua edin olurmuuuu
Hayirli haberler alirsin insallah canım Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah degerinde Kat Kat yükselme olur inşallah:)

Merhaba iyi akşamlar arkadaşlar , yeni üye oldum ve derdimi paylaşmak istedim. aynı durumda olan ve bilgisi olan arkadaşlarla sohbet etmek istiyorum.10 aylık evliyim ve 4 aydır bebek istiyoruz olmadı doktora gittik polikistik over var ve insülin direnci var denildi zayıflamami istedi doktor.72 kiloyum.166cm boyundayım.nasıl bir süreç izlemem lazım. doktora dün gittim yumurtlama dönemim bu hafta normalde ama doktor yumurta yok dedi.yumurta adet olana kadar oluyor mu ? bir kere klomen kullandım şimdi diaformin ve duphaston kullanıyorum.

Merhabalar ... Aranıza yeni katıldım. Ağustos ayından beri deniyoruz. Ancak olmadı :KK43: En son adetim 8 Ekim di. Ama göğüs hassasiyeti 20 gün kala dan başladı. Kasiklarimda sürekli ağrı oldu ve fermuarimi hiç kapatmadim. Hamilelik psikolojisiyle belkide :KK43: Defalarca test (idrar,kan) yaptırdım. Testleri günüm gelmeden yaptırdım. Bugün adet günüm ve önceki gibi sancı olmamakla birlikte sadece kahverengi leke şeklinde geldi. Kendimi hala hamile gibi hissediyorum ama bilemiyorum. Paylaşmak istedim. Bu arada tam 27 aylıkta bir oğlum var :) Allah herkese tattirsin bu mükemmel duyguyu...
Gogus belirtisi yumurtlamadan hemen sonra basladiysa umut verici ama testte negatif diyosun. agustos daha cok yeni insallah cok bekletmez bebegin. oglunu Allah bagislasin o kacinci denemede olmustu?

İyi aksamlar kizlar benimde bat 18 kasim Allah im hepimiz icin hakkimizda hayirlisini nasip etsin haziranda kurtaj olmak zorunda kaldim bebegimin kalbi atmadigi icin.Ve 3 ay korunduk 2,5 aydir korunmuyoruz rabbim insallah isteyen herkesede banada hayirlisiyla nasip eder evlat sahibi olmayi.Cok sukur 2,5 yasinda bir oglum var onun kardesi olsun cok istiyorum insallah rabbim nasip eder hayirlisiylada burdan paylasirim guzel haberimi.
Ben de haziranda kurtaj oldum gecen ay korunmayi biraktik ilk deneme olumsuz. bu ay sagligiyla hamile kalirim insallah. benim ilk bebegim olacak. seninkide cok bekletmeden gelir insallah canim.

Back
X