- 15 Ağustos 2015
- 1.992
- 3.595
- 63
Cevap verilmese bu güne gelmezdik gözden kaçmış olamaz mi yani ?Bu topikte bir şey sorunca kimse neden cevap vermiyor
Su ve yogurt diyetinin hamile kalsak bile hamileligi ogrenene kadar zararli olmayacagini dusunuyorum zaten hamile kaldigimizi ogrendigimizde birakiriz diyeti. tabi ben yinede seni etkilemeyim canim. yuruyusu ben guzduz yapiyorm genelde esim yorgun oluyo aksamlari ikimizede bi miskinlik çöküyo:)
Insallah gerçegi de olur kuzumm totemini sevsinler seninnKizlar totem yaptim takvim ekledim.
Bu ayda boyle olsun.
Insallah nasip olur da hic kaldirmam takvimi 9 ay :)Insallah gerçegi de olur kuzumm totemini sevsinler seninn
Olsun canim bi yerden baslamak lazim:)evet canım su ve yoğurt sakıncalı olmayabilir ben çok istikrarlı olamıyorum maalesef diyet konusunda
şimdilik yürüyüşle idare edcz bakalım.
Dr 14.gun gel dedigine gore gecen aydan yumurtanin durumunu biliyo demekki o zaman erken catlamiyodur canim. ne gun gidicektin dr. a?anladım canım. bilmem ilk kullandığımda da 14. günde yapmıştı. iğneden önce ultrasonda yumurtaların durumuna bakıyor ona göre yapıyor. inşallah öncesinde çatlamaz .
Merhaba tekrar herkese ..Bebek yapmaya uzuuun süre karar veremedikten sonra (o da ayrı ve uzun bir hikaye), bu yaz sonu doktorumun da yüreklendirmesiyle karar verdik. Benim bu ay ikinci denemem, ama yasım da 40,bunu da belirteyim. Korunmayı bırakınca ilk ay olur sandım. Olmayınca gittim ovulsayon test aldım. Onu da kullanmayı beceremedim. O nedenle siteyi merakla ve hevesle takip ediyorum:)Hosgeldin M mavitosbaa insallah bu topik hepimizin bebisinin gelmesine vesile olur cok iyiyiz burda ev sahibimiz S selifor o da cok misafirperver sagolsun:) senin kacinci deneme ne kadardir istiyosufrnuz bebek?
amin inşallah canimHadi hayırlısı canim güzel haberlerle gelcen inşallah
Insallah en kisa zamanda gerçeği olcak canimKizlar totem yaptim takvim ekledim.
Bu ayda boyle olsun.
6 aylik evliyim yasmda 19 hastaneye gittim dayanamadm baktilar ilthap var dedi baska bi sorun yokmus gecen ay 15 gunum bitti adet oldum bi arkadasa sordum oda yeni anne oldu hormon degisikligiymis bende oyle oldum bir dahaki ay hamile kaldim dedi umutla sabırszlkla bekliyorumAleykum selam canim. denemeye basladiktan sonra 1 yil dr.a gidilmemeli diyolar ama yas 35 ustuyse bu süre 6 aya cekiliyo. bence bikac ayda olmuyosa adetin 3.gunu kadin doguma gidilip basit bi kan testiyle hormonlara bakilabilir diye dusunuyorum.
ve cumartesi yum toplan dı 5 tane yum toplandığı gün 3 catlamış Dr riske atmadı aşılama yaptı bu günde transfer işte lütfen bişiler yazın lütfen[/QUOTE]hamile hanımlar şu bacını za da dua eder isiniz bizm halimiz den ancak sizler bizler anlarız bacılar bebeğimi aldım geldim 6 hücreli orta kalite li 3 ÇÜ gün embriyom bacılar sizce tutar mı acaba yorumlar ınızı bekliyorum canlar
lütfen yorum kızlarr
Insallah cok bekletmez bebisin canim yasin onemi yok yeterki rabbim ol desin. ovulasyon testinin markasi ne? ben testi bicok ay kullandim her ay ovulasyonu net yakaladim. testi her gun ayni saatte 2 saat idrar tutarak yapmak gerekiyo.ayrica bu ilk idrar olmamali. ben persembe yapmaya baslicam ovu testini fotograflar atarim sizede.Merhaba tekrar herkese ..Bebek yapmaya uzuuun süre karar veremedikten sonra (o da ayrı ve uzun bir hikaye), bu yaz sonu doktorumun da yüreklendirmesiyle karar verdik. Benim bu ay ikinci denemem, ama yasım da 40,bunu da belirteyim. Korunmayı bırakınca ilk ay olur sandım. Olmayınca gittim ovulsayon test aldım. Onu da kullanmayı beceremedim. O nedenle siteyi merakla ve hevesle takip ediyorum:)
Bende oyleyim canim benimde 6 gunum kaldı sabrediyorum.. Gecikmeden test yapmayi düşünmüyorum artık.Kizlar ya bi cvp verirmisiniz kasiklarim cok siddetli agriyo varmi boyle olup hamile olan bata 9 gun kaldi
Gecmisolsun canim endiselenmek icin cok erken. iltihap varken sperm uzun yasamaz derler o yuzden iltihabin gecip gecmedigini teyit etmek icin kontrole git adetten sonra gunasiri calismalarla gelir bebegin insallah6 aylik evliyim yasmda 19 hastaneye gittim dayanamadm baktilar ilthap var dedi baska bi sorun yokmus gecen ay 15 gunum bitti adet oldum bi arkadasa sordum oda yeni anne oldu hormon degisikligiymis bende oyle oldum bir dahaki ay hamile kaldim dedi umutla sabırszlkla bekliyorum
Insallah guzel haberler alirsin canimSabah Dr a gitcem çok heyecanlıyım...uykum var uyuyamiyorum
Tamam yani beklenen adet tarihi (bunu burdan ögrendim):)) bat 21 Kasım...ama bu ay umudum yok, yumurtlama günümü bir günle kacırdımSagol canım benim ama yeni gelenler batlarinida yazsalar daha iyi olur sonra arada kayniyor
Bugün gittigim doktor her gun olan iliskinin hicbir ise yaramayacagini gun asiri iliskinin olmasi gerektigini soyledi. Sperm kalitesi düşüyormuş.Dr 14.gun gel dedigine gore gecen aydan yumurtanin durumunu biliyo demekki o zaman erken catlamiyodur canim. ne gun gidicektin dr. a?
Bugun benim 8.gunum. 7.gun ve bugun iliski oldu. bu ay gunasiri degilde sıksık iliski ile denicem bu ayda boyle olsun.
Persembe gunu adetin 10.gunu ovulasyon testini yapmaya baslicam. gecen ay 12.gun dr.a gittigimde 14mm yumurtan hemen catlayacak gibi degil dedi. 16.gun gittigimde yum catlamis dedi. bu bilgilere istinaden bu ay 13-14-15. gunler ustuste iliskiyle denemek istiyorum. tabi ovulasyon testiylede teyit edicem.
Olmazsa aralik ayinda klomenle denemeye devam..
Cok heyecan yapma canim rabbi hebli mines salihin okuyarak uyumaya calis uyuki hemencik sabah olsun biliyorum insallah guzel haberlerle geleceksinSabah Dr a gitcem çok heyecanlıyım...uykum var uyuyamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?