2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Tamam yani beklenen adet tarihi (bunu burdan ögrendim):)) bat 21 Kasım...ama bu ay umudum yok, yumurtlama günümü bir günle kacırdım test beni yanılttı.
Icerde bulunan canli spermler dollemistir insallah :) Ben de yumurtanin hangi gun catladigini bilmiyorum 2 gun once olmus olabilir dedi doktor. Gun aşırı iliski yasadik icerideki canlilar ulaşmıştır insallah diye umut ediyorum. Belki de tutturmusuzdur catlamayi kim bilir. Iyi dusunelim iyi olsun insallah Rabbim nasip etsin :) 72 saat yasiyormus iceride keretalar :))

Bugün gittigim doktor her gun olan iliskinin hicbir ise yaramayacagini gun asiri iliskinin olmasi gerektigini soyledi. Sperm kalitesi düşüyormuş.
Evet canim genelde dr.larin soyledigi bu ama @Beratnisa dr.u ustuste iliski olabilir demis. bu ayda böyle deneyim bakalim vesile olur insallah.

Predictor marka aldım, clear blue bayagı yerde aradım ama maalesef bulamadım. Ben saatleri uygulamayamadım, bi gun aksam bi gun sabah yaptım falan. Bi de 3 gun ust ust kırmızı cizgi cıktı. İkinci ve ücüncü günleri degerlendirdim. 4. gün esim sehir dısına gitti ve bence ben aslında o gun yumurtladım. Hani burada yazılan yumurta kıvamında akıntı var ya, resmen onu fark ettim. ama işte degerlendiremedim o gunu

Ben de onu duydum ama ne bileyim, cok duz mantık gidiyorum sanırım. Keşke de dedigin gibi olsa valla ne sevinirim :)

Bugün gittigim doktor her gun olan iliskinin hicbir ise yaramayacagini gun asiri iliskinin olmasi gerektigini soyledi. Sperm kalitesi düşüyormuş.
Ahh bugun yazdıgın o msgla beni o kadar aydınlattın ki..Benim doktorum da bana sürekli gun asırı ilişki diyor, ben de her seferinde icimden, yahu işi niye sansa bırakayım riskli haft her gun ilişki daha iyidir diye düsünüyordum. ne hata aslında....

O gun catlamistir kuzum o zaman bi gun öncesi olduysa da tutabilir benm tuttu o sekilde

Düşük tehliken mi var ki canım ?

stres yapma canim sperm 3 gun yasiyo insallah tutmustur. ben internetten aldim labquik marka. test her zaman cift cizgiyi verir onemli olan iki cizgininde ayni koyulukta oldugu gunu yakalamak.

Bu bilgiye gore yumurtlamadan 3 gun once ile yumurtlama gunu hamile kalma şansı ayni.

Benim esim de yarin nöbetçi eve gelmeyecek. Doktor gun asiri iliski deyince ozellikle sordum bu aksam denesek yarin esim yok dedim. Hicbir ise yaramaz bos yere sperm kalitesini dusurmeyin zaten yeterli miktarda da gelmez dedi. Suan esim fosur fosur uyuyor o sebeple :))

vayyy canına su an gercekten cok sasırdım, yumurtlama gununden bir gun once hamile kalma sansı diger gunlere göre yuksek....Cokkk tesekkur ederim bilgi için

ahhhaa:) bırak uyusun, zaten bu hesapla kitapla ilişki yasama olayından ötürü görev adamına döndüler hepsi, yani en azından benim eşim öyle oldu valla. İki aydır tamamen bilimsel yaklasıyorum konuya :))

Amin cnm Amin Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. Benimde belimden kalçama vuruyor kuyruk sokumuna. Şen'inle aynı şeyleri yaşıyoruz bende çok açım her daim senin kaç gün var bat'a? Gelmez inşallah kırmızılar

Suanlık bırsey yok canım ama adet agrılarımda kesıldı dun falN vardı kesın yarın olcM diyordum ama bugun azcık oldu agrı sımdı yok bırsey ama adet olcM gıbı yanı belkı yarın olurum
Sizde benim gibi ikinci meleğinizi istiyorsunuz sanırım :) 8 i olmam gerekiyordu olmadım adet belirtim de Yok benimde :) hayırlısı hakkımızda ama gelmesin kırmızılar bebişler gelsin

ahhhaa:) bırak uyusun, zaten bu hesapla kitapla ilişki yasama olayından ötürü görev adamına döndüler hepsi, yani en azından benim eşim öyle oldu valla. İki aydır tamamen bilimsel yaklasıyorum konuya :))
Ben hıc oyle yaklasmıyorum esımde sadece bu ay yanı her ılıskıden sonra delı gıbı acaba tutmusmudur dıyo sınır oluyorum tamam adet zamanı gelınce bı beklentım oluyor ama hıc ılıskı zamanı dusunmuyorum oyle yoksa kafayı yerım heralde sızde dusunmeyın ayrıca bır yerde okumuştum hamıle kaldıgın ılıskı bır baska olurmuş yanı cıftler ıcın daha ozel daha zevklı ısteklı degısık duygulu bır ılıskı olurmus o an hamıle kalınırmıs yanı ınsan hamılelık ilişkisinden ayrı bır tad alırmıs

Sizde benim gibi ikinci meleğinizi istiyorsunuz sanırım :) 8 i olmam gerekiyordu olmadım adet belirtim de Yok benimde :) hayırlısı hakkımızda ama gelmesin kırmızılar bebişler gelsin
Ay evet aynıyız canım benımde 8 de gelmesi gerekiyordu daha birşey yok bakalm hayırlısı ınsallah

Aynen aynen :) Bizim ilk denememiz insallah muvaffak oluruz melegimiz cok bekletmez insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…