- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
Icerde bulunan canli spermler dollemistir insallah :) Ben de yumurtanin hangi gun catladigini bilmiyorum 2 gun once olmus olabilir dedi doktor. Gun aşırı iliski yasadik icerideki canlilar ulaşmıştır insallah diye umut ediyorum. Belki de tutturmusuzdur catlamayi kim bilir. Iyi dusunelim iyi olsun insallah Rabbim nasip etsin :) 72 saat yasiyormus iceride keretalar :))Tamam yani beklenen adet tarihi (bunu burdan ögrendim):)) bat 21 Kasım...ama bu ay umudum yok, yumurtlama günümü bir günle kacırdımtest beni yanılttı.
Evet canim genelde dr.larin soyledigi bu ama @Beratnisa dr.u ustuste iliski olabilir demis. bu ayda böyle deneyim bakalim vesile olur insallah.Bugün gittigim doktor her gun olan iliskinin hicbir ise yaramayacagini gun asiri iliskinin olmasi gerektigini soyledi. Sperm kalitesi düşüyormuş.
Insallah cok bekletmez bebisin canim yasin onemi yok yeterki rabbim ol desin. ovulasyon testinin markasi ne? ben testi bicok ay kullandim her ay ovulasyonu net yakaladim. testi her gun ayni saatte 2 saat idrar tutarak yapmak gerekiyo.ayrica bu ilk idrar olmamali. ben persembe yapmaya baslicam ovu testini fotograflar atarim sizede.
Ben de onu duydum ama ne bileyim, cok duz mantık gidiyorum sanırım. Keşke de dedigin gibi olsa valla ne sevinirim :)Icerde bulunan canli spermler dollemistir insallah :) Ben de yumurtanin hangi gun catladigini bilmiyorum 2 gun once olmus olabilir dedi doktor. Gun aşırı iliski yasadik icerideki canlilar ulaşmıştır insallah diye umut ediyorum. Belki de tutturmusuzdur catlamayi kim bilir. Iyi dusunelim iyi olsun insallah Rabbim nasip etsin :) 72 saat yasiyormus iceride keretalar :))
Ahh bugun yazdıgın o msgla beni o kadar aydınlattın ki..Benim doktorum da bana sürekli gun asırı ilişki diyor, ben de her seferinde icimden, yahu işi niye sansa bırakayım riskli haft her gun ilişki daha iyidir diye düsünüyordum. ne hata aslında....Bugün gittigim doktor her gun olan iliskinin hicbir ise yaramayacagini gun asiri iliskinin olmasi gerektigini soyledi. Sperm kalitesi düşüyormuş.
O gun catlamistir kuzum o zaman bi gun öncesi olduysa da tutabilir benm tuttu o sekildePredictor marka aldım, clear blue bayagı yerde aradım ama maalesef bulamadım. Ben saatleri uygulamayamadım, bi gun aksam bi gun sabah yaptım falan. Bi de 3 gun ust ust kırmızı cizgi cıktı. İkinci ve ücüncü günleri degerlendirdim. 4. gün esim sehir dısına gitti ve bence ben aslında o gun yumurtladım. Hani burada yazılan yumurta kıvamında akıntı var ya, resmen onu fark ettim. ama işte degerlendiremedim o gunu
Düşük tehliken mi var ki canım ?Kızlar üzmek istemem sizi kesinlikle ama bende kullanmıştım kaç kez heöde 50 mg kullandım 100 mg kullandım 200 mg kullandım şimdi tekrar düşük yapmamak için 100 mg kullanıyorum progestan adet gecikmesi yapar 3-5 gün arası
Aminnnnn insallah :)O gun catlamistir kuzum o zaman bi gun öncesi olduysa da tutabilir benm tuttu o sekilde
stres yapma canim sperm 3 gun yasiyo insallah tutmustur. ben internetten aldim labquik marka. test her zaman cift cizgiyi verir onemli olan iki cizgininde ayni koyulukta oldugu gunu yakalamak.Predictor marka aldım, clear blue bayagı yerde aradım ama maalesef bulamadım. Ben saatleri uygulamayamadım, bi gun aksam bi gun sabah yaptım falan. Bi de 3 gun ust ust kırmızı cizgi cıktı. İkinci ve ücüncü günleri degerlendirdim. 4. gün esim sehir dısına gitti ve bence ben aslında o gun yumurtladım. Hani burada yazılan yumurta kıvamında akıntı var ya, resmen onu fark ettim. ama işte degerlendiremedim o gunu
Benim esim de yarin nöbetçi eve gelmeyecek. Doktor gun asiri iliski deyince ozellikle sordum bu aksam denesek yarin esim yok dedim. Hicbir ise yaramaz bos yere sperm kalitesini dusurmeyin zaten yeterli miktarda da gelmez dedi. Suan esim fosur fosur uyuyor o sebeple :))Ahh bugun yazdıgın o msgla beni o kadar aydınlattın ki..Benim doktorum da bana sürekli gun asırı ilişki diyor, ben de her seferinde icimden, yahu işi niye sansa bırakayım riskli haft her gun ilişki daha iyidir diye düsünüyordum. ne hata aslında....
vayyy canına su an gercekten cok sasırdım, yumurtlama gununden bir gun once hamile kalma sansı diger gunlere göre yuksek....Cokkk tesekkur ederim bilgi içinstres yapma canim sperm 3 gun yasiyo insallah tutmustur. ben internetten aldim labquik marka. test her zaman cift cizgiyi verir onemli olan iki cizgininde ayni koyulukta oldugu gunu yakalamak.
Eki Görüntüle 1909244
Bu bilgiye gore yumurtlamadan 3 gun once ile yumurtlama gunu hamile kalma şansı ayni.
ahhhaa:) bırak uyusun, zaten bu hesapla kitapla ilişki yasama olayından ötürü görev adamına döndüler hepsi, yani en azından benim eşim öyle oldu valla. İki aydır tamamen bilimsel yaklasıyorum konuya :))Benim esim de yarin nöbetçi eve gelmeyecek. Doktor gun asiri iliski deyince ozellikle sordum bu aksam denesek yarin esim yok dedim. Hicbir ise yaramaz bos yere sperm kalitesini dusurmeyin zaten yeterli miktarda da gelmez dedi. Suan esim fosur fosur uyuyor o sebeple :))
Suanlık bırsey yok canım ama adet agrılarımda kesıldı dun falN vardı kesın yarın olcM diyordum ama bugun azcık oldu agrı sımdı yok bırsey ama adet olcM gıbı yanı belkı yarın olurumAdet oldunmu canım belkide olmazsım inşallah :)
Amin cnm Amin Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. Benimde belimden kalçama vuruyor kuyruk sokumuna. Şen'inle aynı şeyleri yaşıyoruz bende çok açım her daimHayirlisi olsun hakkimizda canim.Benimde kasik agrisi ara ara batma sanci gi i degisik agri ve belim.belimdenden kalcama vuran agri oluyor onun disinda sbah cok fazla ac uyaniyorum ve beyaz akinti var yogun sekilde smdlik boyle ama ben bunlarida adet belirtisidir diye yoruyorum bakalim adetim gelcek mi gelmiycek mi Allah im saglikla nasip etsin hem sizlere hem bana.
Sizde benim gibi ikinci meleğinizi istiyorsunuz sanırım :) 8 i olmam gerekiyordu olmadım adet belirtim de Yok benimde :) hayırlısı hakkımızda ama gelmesin kırmızılar bebişler gelsinSuanlık bırsey yok canım ama adet agrılarımda kesıldı dun falN vardı kesın yarın olcM diyordum ama bugun azcık oldu agrı sımdı yok bırsey ama adet olcM gıbı yanı belkı yarın olurum
Canim yarin mecburi kan vericem vermiskende bi umut baktircam hcg me
Bende oyleyim canim benimde 6 gunum kaldı sabrediyorum.. Gecikmeden test yapmayi düşünmüyorum artık.
Ben hıc oyle yaklasmıyorum esımde sadece bu ay yanı her ılıskıden sonra delı gıbı acaba tutmusmudur dıyo sınır oluyorumahhhaa:) bırak uyusun, zaten bu hesapla kitapla ilişki yasama olayından ötürü görev adamına döndüler hepsi, yani en azından benim eşim öyle oldu valla. İki aydır tamamen bilimsel yaklasıyorum konuya :))
Ay evet aynıyız canım benımde 8 de gelmesi gerekiyordu daha birşey yok bakalm hayırlısı ınsallahSizde benim gibi ikinci meleğinizi istiyorsunuz sanırım :) 8 i olmam gerekiyordu olmadım adet belirtim de Yok benimde :) hayırlısı hakkımızda ama gelmesin kırmızılar bebişler gelsin
Aynen aynen :) Bizim ilk denememiz insallah muvaffak oluruz melegimiz cok bekletmez insallah :)ahhhaa:) bırak uyusun, zaten bu hesapla kitapla ilişki yasama olayından ötürü görev adamına döndüler hepsi, yani en azından benim eşim öyle oldu valla. İki aydır tamamen bilimsel yaklasıyorum konuya :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?