Kanda test yapmadan bilemezsn ki bunu detay az vermissin bi de nasil cevaplicagimi bilemedmm
Yarın canım saat sabah 10 daCanım merhaba dr a gittinmi yoksa yarinmiydi
Bat 8 kasımdı canım. Pazartesiye kadar gelmezse doktora giymeyı dusunuyorum diş ve damaklarımda sızlama basladı bikac gundurkaç gün gecti.bence sen tekrar bi test yap.gec döllenme olabilir.
Hosgeldin gülüm bendeki durumu Allah kimseye yasatmasin ikinci bebegimide 10 gün önce kaybetim Gene kimyalsal gebelik yasadim malefes Gene hüsran Gene hüsranSelammm ben yoktum uzun zamandır naptınız varmı gelişme
Canim yesil akinti genelde enfeksiyondan diyolar ama . adetin gecikti miDoktora hem adetimin bazi donemleri yesil akintim oluyo diye hemde bir yil doldu tedaviye baslayalm diye gittim.ayni zamandada adetim henuz tam baslamadi sadece pazartesiden beri hafif bulanik akintim var dedim test yapmadan muayne etti pazartesi klomene basla dedi.. Bende acaba varda gormemis olma ihtimali olabilirmi diye seyettiydim ama gercekten sacma tmm susuyorum
Canım ya geçmiş olsun valla çok üzüldüm ama öyle düşünme umutlu lütfen dr ne dio bu durumaHosgeldin gülüm bendeki durumu Allah kimseye yasatmasin ikinci bebegimide 10 gün önce kaybetim Gene kimyalsal gebelik yasadim malefes Gene hüsran Gene hüsran
Canım benimde dişlerim ve damaklarım kaşınıyordu sızlıyordu . Hatta dudağımda uçuk bile çıkmıştı . Ben de bundan şüphelenip gitmiştim . İnşaAllah vardırBat 8 kasımdı canım. Pazartesiye kadar gelmezse doktora giymeyı dusunuyorum diş ve damaklarımda sızlama basladı bikac gundur
Tskr ederim Canım doktor iki defa yasamak anormal bir durum degil yapabilecegimiz birsey yok ama tekrarlanirsa o zaman sebebini arastiririz diyor bende anlayamiyorum canım inan düsündükce icim aciyor ama Allah tan gelen birsey basimgözüm üstüne deyip sabir ediyorumCanım ya geçmiş olsun valla çok üzüldüm ama öyle düşünme umutlu lütfen dr ne dio bu duruma
Hayirlisiyla bebisin haberini alirsin inşallah:)Ay insallah ya ben kan verdim yarin alicam sonucu insallah vardir mubarek cuma gunu iyi haber alalim
Ins cnmHaydi hayirlisi hamileyim haberini aliriz inşallah
İnsallah canım benım yaCanım benimde dişlerim ve damaklarım kaşınıyordu sızlıyordu . Hatta dudağımda uçuk bile çıkmıştı . Ben de bundan şüphelenip gitmiştim . İnşaAllah vardır
Folik asite hamile kalmadan 3 ay oncesinden baslanmali diyorlar ama sart mi bilmiyorum ogrendikten sonra başlayanlar da var tabii.Selam herkese. Ben de aralik ayinda calismalara basliyorum nasipse. 2 aralik yumurtlama gunum. Aklima takilan ne kadar zaman once folik asite baslamaliyim. 6 hafta yaziyor bazi siteler. Alti hafta dolmuyor sizce bir ay daha beklemeli miyim?
Ben de ekimde kullandım muhtemelen kasım da olacak bakalım. Kendi kendine olmuyor ne yazık ki. Stres i çok ayrı evet. Rabbim dermansız dert vermesinBelki bende 75 e aliyrmdyr tam hatrlayamadim canim.eylulden sonrada almadim 2 kere kullandim bi ise yaramayinca bidaha doktorada gitmedim cok stres oluyordum cunku..akintim bile olmuyordu stresten.iliskide cok zorlaniyordum falan
Amin canim insallah...insallah kasima kalmadan gelir bebisinBen de ekimde kullandım muhtemelen kasım da olacak bakalım. Kendi kendine olmuyor ne yazık ki. Stres i çok ayrı evet. Rabbim dermansız dert vermesin
İnsallah bebistir :) Hamile olunca ne belirti bir sey oluyor aslında bence. Ben kızımı 7 haftalıkken ögrenmistim, ruhum duymadı valla...İçime dogdu senin gecikme de bebis mujdesi olsun insallah :)benim bat 11 kasım yani yarın ama şu ana kadar hiçbir belirti yok.. ne kırmızılar için ne de bebiş için.. bu normal mi acaba?? 26-28 günde olmak üzere düzenli oluyordu
Amin canım insallah, dualarımız seninle...Merhaba bayanlar önümüzdeki hafta asilamayla başlayacaz tedaviye dua edin banada inşallah rabbim aratmadan versin herkese
Valla ben de bilemedim, rahimde gorunur mu hemen, ama neden test istemedi cok enteresan... Sorsaydınız keske, ayrıca klomen verme nedeni ne?Ama sonucta gebelik olsada önce kanda bakiyolarya alttan muayne etmiyorlar ve adet olmadm akntim var sadece diger gittigim doktorlar once test isteyip daha sonramuayne ediyordu o yuzden hala sacma ve gereksiz bi acaba var off(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?