2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kanda test yapmadan bilemezsn ki bunu detay az vermissin bi de nasil cevaplicagimi bilemedmm

Doktora hem adetimin bazi donemleri yesil akintim oluyo diye hemde bir yil doldu tedaviye baslayalm diye gittim.ayni zamandada adetim henuz tam baslamadi sadece pazartesiden beri hafif bulanik akintim var dedim test yapmadan muayne etti pazartesi klomene basla dedi.. Bende acaba varda gormemis olma ihtimali olabilirmi diye seyettiydim ama gercekten sacma tmm susuyorum

Canim yesil akinti genelde enfeksiyondan diyolar ama . adetin gecikti mi

Bat 8 kasımdı canım. Pazartesiye kadar gelmezse doktora giymeyı dusunuyorum diş ve damaklarımda sızlama basladı bikac gundur
Canım benimde dişlerim ve damaklarım kaşınıyordu sızlıyordu . Hatta dudağımda uçuk bile çıkmıştı . Ben de bundan şüphelenip gitmiştim . İnşaAllah vardır

Canım ya geçmiş olsun valla çok üzüldüm ama öyle düşünme umutlu lütfen dr ne dio bu duruma
Tskr ederim Canım doktor iki defa yasamak anormal bir durum degil yapabilecegimiz birsey yok ama tekrarlanirsa o zaman sebebini arastiririz diyor bende anlayamiyorum canım inan düsündükce icim aciyor ama Allah tan gelen birsey basimgözüm üstüne deyip sabir ediyorum

Selam herkese. Ben de aralik ayinda calismalara basliyorum nasipse. 2 aralik yumurtlama gunum. Aklima takilan ne kadar zaman once folik asite baslamaliyim. 6 hafta yaziyor bazi siteler. Alti hafta dolmuyor sizce bir ay daha beklemeli miyim?
Folik asite hamile kalmadan 3 ay oncesinden baslanmali diyorlar ama sart mi bilmiyorum ogrendikten sonra başlayanlar da var tabii.

Belki bende 75 e aliyrmdyr tam hatrlayamadim canim.eylulden sonrada almadim 2 kere kullandim bi ise yaramayinca bidaha doktorada gitmedim cok stres oluyordum cunku..akintim bile olmuyordu stresten.iliskide cok zorlaniyordum falan
Ben de ekimde kullandım muhtemelen kasım da olacak bakalım. Kendi kendine olmuyor ne yazık ki. Stres i çok ayrı evet. Rabbim dermansız dert vermesin

benim bat 11 kasım yani yarın ama şu ana kadar hiçbir belirti yok.. ne kırmızılar için ne de bebiş için.. bu normal mi acaba?? 26-28 günde olmak üzere düzenli oluyordu
İnsallah bebistir :) Hamile olunca ne belirti bir sey oluyor aslında bence. Ben kızımı 7 haftalıkken ögrenmistim, ruhum duymadı valla...İçime dogdu senin gecikme de bebis mujdesi olsun insallah :)

Ama sonucta gebelik olsada önce kanda bakiyolarya alttan muayne etmiyorlar ve adet olmadm akntim var sadece diger gittigim doktorlar once test isteyip daha sonramuayne ediyordu o yuzden hala sacma ve gereksiz bi acaba var off (
Valla ben de bilemedim, rahimde gorunur mu hemen, ama neden test istemedi cok enteresan... Sorsaydınız keske, ayrıca klomen verme nedeni ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…