Belki bende 75 e aliyrmdyr tam hatrlayamadim canim.eylulden sonrada almadim 2 kere kullandim bi ise yaramayinca bidaha doktorada gitmedim cok stres oluyordum cunku..akintim bile olmuyordu stresten.iliskide cok zorlaniyordum falanCanım ben 25 ekimde aldım ovitrelle 76 liray di fiyatı.
Cnm o norml karsiliyor bn ona deliriyrm hic birsey demyrcanım eşine neden bagirdin?benim bi arkadaşımın kayinvalidesi de çok koskanc.disari kaçarak gidiuorlar resmen.ama eşine destek olman gerek onun elinde değil sonuçta.ya da konuya mi hakim değilim suan
Evet malesef biz evlenince memleketten geldi gelis o gelis 1 hafta yanliz kalamadm 13 aydrSakin olun Allah verecek olduktan sonra kayinvalide kapiya orduyla gelse kac yazar Kayinvalide ile beraber mi oturuyorsunuz
Akinti gelse de bi ise yaramadi iste simdi ise gitti esim yarin sabhta gorumce geliyi yunurtlamadan iki gun once olmustu ensonYa Allah yardımcın olsun .peki kilitli olmasaydı .ne garip cahil insanlar ya. Stres yapma demek istiyorum ne guzel de akıntın gelmişken. Ben de bekliyorum o akıntıyı.hakkımızda hayırlısı .
maaşallah neden evine gitmiyor geri başından belli miydi sonradan piyangodan mı çıktı?Evet malesef biz evlenince memleketten geldi gelis o gelis 1 hafta yanliz kalamadm 13 aydr
Ben zaten ayri oturmk sartyla evleCanim uzayan akintin gelmisse bugun catlamistr yine degerlendirmeye bakta ev ustune ev olmuyor ya ayri ev imkaniniz yok mu sen calissaydin keske ciksaydiniz ayri eve
Cnm bn zaten ayriydim ama sozde evlendim 1 hafta dolmadan geldiler oyle gezmeye diye birdaha gitmediler bn simdi esyalarimi birakip nasil yeniden kurim sil bastan bi tatil dediler 13 ay oldu kaldilar kendi evimde yabanci gibi oldm napcgmi bilmiyrm Allah buyuk demektn baskaCanim uzayan akintin gelmisse bugun catlamistr yine degerlendirmeye bakta ev ustune ev olmuyor ya ayri ev imkaniniz yok mu sen calissaydin keske ciksaydiniz ayri eve
Yok bn ozellikle ayri olcm demstm kabul ettiler tatile geldiler 13 ay oldu ama bitmiyr tatillllllllllllllmaaşallah neden evine gitmiyor geri başından belli miydi sonradan piyangodan mı çıktı?
Allah gani gani sabır versin bence eşinize rhatsız olduğunuzu söyleyin ya ev ev üstüne olur mu kendi evi barkı varken hem de tabi özel bir durum mu var bilemiyorum eşinize söyleyemezseniz bile kayınvalidenizi alıp karşınıza sende bir bayansın odada uygun olmayabiliriz kapıyı bile çalmadan seslensen gbisinden söyleyin benceYok bn ozellikle ayri olcm demstm kabul ettiler tatile geldiler 13 ay oldu ama bitmiyr tatillllllllllllll
ben son adet tarihimden başladım. ben 1 ay önceden diye duymuştum amaSelam herkese. Ben de aralik ayinda calismalara basliyorum nasipse. 2 aralik yumurtlama gunum. Aklima takilan ne kadar zaman once folik asite baslamaliyim. 6 hafta yaziyor bazi siteler. Alti hafta dolmuyor sizce bir ay daha beklemeli miyim?
Yuh yaa ne yuzsuzluk.ailen gelip konussa bu ne noyle biz bu sartlarda vermedik boyle yapcaksaniz geri alalim dese herkes evine gitseBen zaten ayri oturmk sartyla evle
Cnm bn zaten ayriydim ama sozde evlendim 1 hafta dolmadan geldiler oyle gezmeye diye birdaha gitmediler bn simdi esyalarimi birakip nasil yeniden kurim sil bastan bi tatil dediler 13 ay oldu kaldilar kendi evimde yabanci gibi oldm napcgmi bilmiyrm Allah buyuk demektn baska
4 aydır içiyorumben son adet tarihimden başladım. ben 1 ay önceden diye duymuştum ama
o ne öyle ya.13 ay tatil mi olurmus.ayip ya.hic aileden de biri soylemiyor mu.hayret bişey ya.bemce sende cevabını ver.yuz buldukça daha çok kalırlar ama eşine belli etme.Yok bn ozellikle ayri olcm demstm kabul ettiler tatile geldiler 13 ay oldu ama bitmiyr tatillllllllllllll
kaç gün gecti.bence sen tekrar bi test yap.gec döllenme olabilir.Kızlar hala adetim gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?