2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Başka doktorada gittim anlattim oda dogru genetik olabilir dedi.. Internette arastirdim ama bulamadim genetik olan akinti.. Hayirlisi artik..

Kizlar fikir olsun diye paylasiyorum bat 9 kasimdi benim bu da bugunun ovulasyon testi. C gorunmuyo bile :))

Eklentiler

• IMG-20161112-WA0008-1.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 56
Ya Kizlar kalp atisini keseyi gorunce duyabilir miyim .kalp atisi da beta hcg ye mi bagli kese gibi bilen var mi
Merhaba
Kese betaya baglı evet 2000 üzeri gözüküyor ben 4+5 de keseyi gördüm kalp ve bebek için 6 ve üzeri haftalarda cagırıyorlar ben 6+0 da kalbi duydum bebeğimi de gördüm ama alttan muayene tabi ki üstten görünmüyor ve duyulmaz.

Nasılsnz kızlar kaç gündür giremedim.ya bişey sorucam size ben bugün boşluğuma geldi yanlışlıkla zigon sehpaları kaldırdm biraz agrım var biley olmamıştır dimi ya

5000altındayken mi alttan bakıkıyor canım 5000 üstü karından ultrasonla bakıyolar dimi canım.

Kizlar bana bildirim gelmiyor gmailime onceden geliyordu ne yapmaliyim bu arada bat6 aralik benide ekleyin

Tskler canim :)

Tesekkur ederm canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…