Bazen hiçte belirti olmyabiliyormuş canım içini ferah tur olmuştur inşallahÂmin inşallah hayırlısı Canım Bat 21 kasım demiştim ama bu ay klomen kullandım ilk kez erken yumurtladım zannediyorum bat tarihi öne gelecek sanırım inşallah gelmez de göğüs ağrısı dışında belirti yok
Keseyi gorursem kalp atisida duyar miyim kuzum pekk.hesaplarima gore 2300falan olacak degerm PazartesiÜstten bakıyorlar evet ama görünmüyor bazen alttan baktırmak istemiyorsan biraz daha beklemen lazım canım.
Insallah canimmİnşallah güzel haberler bekliyoruz canım hayırlısıyla
İnşallah cnm@edacimm 17 Kasım
B bebegim-gel 17 Kasım
@Musteha 17 Kasım
@MelekDiliyorum 17 Kasım
@Tugbafatih1234 17 Kasım
@baharcuk61 17 Kasım
@rkybhdr 17 Kasım
@Ankey 17 Kasım
@baby baby 18 Kasım
@balbademlinuga 18 Kasım
@elmol 18 Kasım
@Frida1kahlo 18 Kasım
@gri penguen 18 Kasım
@betulanil 18 Kasım
@fly0513 18 Kasım
@Beratnisa 19 Kasım
@la rosa 19 Kasım
@purki90 19 Kasım
@bayangezenti 19 Kasım
Babies16 20 Kasım
@TUBA48 20 Kasım
@kubito 20 Kasım
kkk91 21 Kasım
@tugsem_10 21 Kasım
@ferishhh 21 Kasım
@Elifselman 21 Kasım
@Ceylin elif 21 Kasım
@sukrancemal 21 Kasım
@Paramedik92 21 Kasım
@pinkglove 21 Kasım
M mavitosbaa 21 Kasım
Kizlar sabahtan beri yazamadim alinti yapmayida beceremedim..benimde deisik olarak püre gibi bi akintim var sarimsi kasintiya sebep olan.bide asiri bel agrisi..aradada kasiklarda batma..insallah hepimiz hakkinda hayirlisiyla olumlu sonuclar aliriz bu ay
Ne sordunuzBurda sorduğum her soru havada kalıyor hiç mi gören olmuyor ya mutlaka Görüyorsunuz ama tenezzül edip bi cevap yazmıyorsunuz yazık gercekten
Sorularımız cevaplanmasa bizdr duramazdık gormemıs olabılırız ne sordunuz ? Herkes aynı anda gırmıyor sonuctaBurda sorduğum her soru havada kalıyor hiç mi gören olmuyor ya mutlaka Görüyorsunuz ama tenezzül edip bi cevap yazmıyorsunuz yazık gercekten
Olabilir fakat elbette gören oluyordur misal siz nasıl gördüyseniz. Birbirimize moral ve destek olmamız gerekiyor sorduğum her soru hava kalıyor uzun zamandır.Sorularımız cevaplanmasa bizdr duramazdık gormemıs olabılırız ne sordunuz ? Herkes aynı anda gırmıyor sonucta
Silik çizgi ile öğrenen çok kişi var inşallahhh vardır bebişşşCanım aksam yaptım esım almks bır tane ama silik cıkmıstı ama guvenemedım beklıyorum bıkac gun daha adet olmazsam kana gıtcem birde oglum var yanı pek duzgun hareketlerim yok agır da kaldırıyorum oglum bazen vuruyor engelleyemıyorum falan bir hemşire arkadasımda zaten net degıl silik cizgi heran kanaman gelebılır deyınce ben negatıf gıbk dusunmeye basladım canm
Evet günde iki tane Canm adetin 3. Günü başladım normalde adet periyodum uzun 33 gün gibi ama adetin 11. Günü yumurtalarımdan biri 20 mm olmuştu o hafta gün aşırı ilişki verdi DrKac mg kullandin canim gunde 2 tane mi
İnşallah Canm inşallah bu ay umutsuzum biraz nedenseBazen hiçte belirti olmyabiliyormuş canım içini ferah tur olmuştur inşallah
Hiçbirimiz uzman değiliz. Bizler maalesef yaşamak zorunda kaldığımız acı tecrübelerimizi burda paylaşıyoruz, birbirimize destek olmaya çalışıyoruz.Olabilir fakat elbette gören oluyordur misal siz nasıl gördüyseniz. Birbirimize moral ve destek olmamız gerekiyor sorduğum her soru hava kalıyor uzun zamandır.
Sordugunuz soru ıle bılgı sahıbı olmayanlar olabılır. Sordugunuz tek bır soru hakkında bıle bılgım yok cunku gormedım hemde sık gırmeme ragmen emınım arkadaslarda öyledir bazen olur tepkıye gerek yok tekrar yazarsanız sorularınızı emınım cevap verecekler olacaktır benımde bır suru burda sorum oldu cevabını alamadıgım olabılır yNı oyle seyler lutfen kırıcı kobusmayalımOlabilir fakat elbette gören oluyordur misal siz nasıl gördüyseniz. Birbirimize moral ve destek olmamız gerekiyor sorduğum her soru hava kalıyor uzun zamandır.
Sordugunuz soru ıle bılgı sahıbı olmayanlar olabılır. Sordugunuz tek bır soru hakkında bıle bılgım yok cunku gormedım hemde sık gırmeme ragmen emınım arkadaslarda öyledir bazen olur tepkıye gerek yok tekrar yazarsanız sorularınızı emınım cevap verecekler olacaktır benımde bır suru burda sorum oldu cevabını alamadıgım olabılır yNı oyle seyler lutfen kırıcı kobusmayalımOlabilir fakat elbette gören oluyordur misal siz nasıl gördüyseniz. Birbirimize moral ve destek olmamız gerekiyor sorduğum her soru hava kalıyor uzun zamandır.
İnsallah canım ya beklıyorum bakalm HeyecanlaSilik çizgi ile öğrenen çok kişi var inşallahhh vardır bebişşş
Ben aksini mi söyledim?Hiçbirimiz uzman değiliz. Bizler maalesef yaşamak zorunda kaldığımız acı tecrübelerimizi burda paylaşıyoruz, birbirimize destek olmaya çalışıyoruz.
Kırıcı bi cümlem olduğunu düşünmüyorum. Tesekkür ederimSordugunuz soru ıle bılgı sahıbı olmayanlar olabılır. Sordugunuz tek bır soru hakkında bıle bılgım yok cunku gormedım hemde sık gırmeme ragmen emınım arkadaslarda öyledir bazen olur tepkıye gerek yok tekrar yazarsanız sorularınızı emınım cevap verecekler olacaktır benımde bır suru burda sorum oldu cevabını alamadıgım olabılır yNı oyle seyler lutfen kırıcı kobusmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?