2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bende senin gibi 10 dk durup yıkanıyodum banada öyle olmaz dediler ve ekim ayını dedikleri gibi değerlendirdim yılanmadım sabaha kadar 1 saat ayaklatirımı havaya diktim bencede öyle yapmalısın
teşekkür ederim canım cevabın için
peki bu şekilde sabaha kadar bekleyince mi hamile kaldın ?
bu arada tebrik ederim allah tamamına erdirsin tatlım sağlıkla al bebişini kucağına

Canım ben geçen ay Dr uma sormuştum.iliskiden sonra yatayimmi diye gerek yok 5 dk yatsan yeter dedi.bende oyüzden çok yatmadim.

teşekkür ederim canım cevabın için
peki bu şekilde sabaha kadar bekleyince mi hamile kaldın ?
bu arada tebrik ederim allah tamamına erdirsin tatlım sağlıkla al bebişini kucağına
Sağol canım inşallah . bilmiyorum bu yüzden mi hamile kaldım ama ben ilişkiye girmeden önce 15-20 dk kasıklarıma ve belime dayanabilecegim sıcaklıkta su tuttum banyoda vucut gevsesin spermler daha cabuk hareket etsin diye ve hemen eşimle birlikte oldum beklemeden ve yıkanmadım sabaha kadar ama her gün yapmadık 1 gün ilişki oldu bigün olmadı birgün oldu birgün olmadı öyle denedim ve hamileyim bilmiyorum yani

Canım olacağı varsa hersekılde olur meraketme sadece kafanı rahat tut ve çörekotu yağı bal karışımı yap

nasip kısmet herşey bişeyler bahane oluyor işte...
inşallah bu ay güzel haberler alırım sabırsızlıkla bekliyorum reglimin bitmesini dua edin kızlar

ECEdeniz8107 @Busra ozsoy34 ben 13.gun aksam koyuyu yakaladim kizlar ve iliski oldu hepimiz icin saglikli evlatlarin müjdelenecegi bi ay olmasini yurekten istiyorum Allah nasip etsin insallah Amin
Ay hadi ins canim bende koyuyu yakaladim ve iliski oldu bu ay hsg de cektirdim daha bi umutlu gibiyim allah ins hayirlisiyla nasip etsib hepimize canim

Ben de hemen kalkıyorum lavaboya gidiyorum o da etkiler miymiş yani ?

Tabiki etkiler lavaboya gittiginde hemen akar o zaten ilişkiye girmeden önce lavaboya gitki ilişkiden sonra tuvaletin gelmesin
Ay tuvaletim gelmiyor ondan gitmiyorum maalesef idrar yollarında enfeksiyon var evlendiğimin 3. Gününden beri onu çekiyorum öyle yatıp bekleyince o tekrarlıyor maalesef hemen gidip lavaboya gitmem lazım ve bol su içmem lazım maaleeef o yüzden kalkıyorum kalkmasam ayrı dert kalksam ayrı dert işte

Hmm bu konuda diyebilecegim birşey yok tabi ama şey yapabilirsin sirke dök pamuğa ve vajına bölgene sür iyice milrobu ve enfeksyonu engeller

Artık kalkmayacağım çocuk olsun da çekerim enfeksiyonu napayım
Geçmiş olsun evkusu moralini yüksek tut buna kendni şartlama milyonlarca sperm hızla ilerliyor zaten 10 dk yatsan yeter tuvalete gıtsende sorun olmaz çıkınca uzanırsın geri Allah nasip ettikten sonra ilişkiden sonra hemen kalksanda hamile kalırsın onca korunan insan nasıl kalıyo hamile... Böyle düşün iyi ol inşallah.

Herkesin kuluçkası o kadar sağlam olmuyo canım malesef kimi insana ceket atsan hamile kalıyo kimisine tedavi gerekiyo bunu ancak yaşayanlar anlayabiliyo işte o dediğin gerçekten olsaydı ben 4. Seneme giriyorum evliliğimde olurdu dimi canım

Hayırlı geceler kızlar aranızda yeniyim ve ilk defa uye oldum pek bilmiyorum buraları ama sizi çok sevmekle beraber sürekli takip ediyorum duacınızım inşallah dualarınız kabul olur... ben polikistik overliyim bebek yıllardır olmuyor doktor klomen verdi kontrole gttğmde yumurtan çatlamış dedi gün aşırı birliktelik öneriyor ama benm kasık ağrılarım geçmedi bugun 6.gün ve hâlâ ağrım var klomen kullanan varmı aranzda şimdiden tesekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…