- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Kuzum insallah bebistir biraz bkle bakalimBirde özellikle sırt üstü yatinca falan gaz sancim oluyor kasiklarima baskı oluyor normal mi bilmiyorum
yok kuzu ne unutulması, ben iyiyim sen napıyorsun bakalım nerelerdesinF Findikkiran , EceCigdem , @FM_ist , melegini_bekliyor , @Babies16 , @myzt , Dontsay , S selifor ...
Saydiklarim ve sayamadigim guzel arkadaslarim, neler yapiyorsunuz kimler ne durumda, var mi yeni gelismeler. Pek fazla giremiyorum.
Unutulduk mu ?
Allah razı olsun canım benim dikkat etmeye çalışıyorum güzel haberler yakın olsun insaAllahSende kendine iyi bak cnm çok fazla takmamaya çalış en kısa zamanda hepimiz güzel haberler vericez inşallah ben inanıyorum ve kalpten dua ediyorm hepimiz için
insaAllah canım benim bu ay evlilik yildonumuz ona yakın zamanda test yapicam hediye olur bize insaAllahKuzum insallah bebistir biraz bkle bakalim
Aa bizimmde 22 kasim canim :)Allah razı olsun canım benim dikkat etmeye çalışıyorum güzel haberler yakın olsun insaAllah
insaAllah canım benim bu ay evlilik yildonumuz ona yakın zamanda test yapicam hediye olur bize insaAllah
Daha cok kucuk cnım benım az daha sabretKizlar keseyo gorucem yarin insallah bebegimi de gorebilir miyim ki :)
Ayy bende geçen cuma görmüştümmm çok hoştu miniciktii yaKizlar keseyo gorucem yarin insallah bebegimi de gorebilir miyim ki :)
8 gun kala idrarda bi de canim .. Yapma bosuna uzuyosun varsa da cikmaz cnku kanda bile cikmayabilir bu kadar erkenKizlar dayanamadim ucuz testlerden vardi yaptim.tabiki negatif.. Adete 8 var :/
Hadi bakalım hayırlısı canım.benim adet son 26 eylul....kontrolumde 23 ünde .çarşamba gitmiştim keseyi gördük.23 ünde kalp atışı inşallah
Benimde 15 kasim :)Aa bizimmde 22 kasim canim :)
5+3 olduk bugun gorur muyum ki sen keseyi gorunce mi gordun canmmAyy bende geçen cuma görmüştümmm çok hoştu miniciktii ya
Adet olcakmisim gibi belim agriyo sari akintim var gaz sıkıntımda var kasık karin agrimda var dayanamiyorum iste beklicem artik napiyim8 gun kala idrarda bi de canim .. Yapma bosuna uzuyosun varsa da cikmaz cnku kanda bile cikmayabilir bu kadar erken
Yok canım ya ben daha bebişi göremedim keseyi gördük sadece ama 2 hafta sonra görücez insallah5+3 olduk bugun gorur muyum ki sen keseyi gorunce mi gordun canmm
Insallah canimYok canım ya ben daha bebişi göremedim keseyi gördük sadece ama 2 hafta sonra görücez insallah
Bende senin gibi 10 dk durup yıkanıyodum banada öyle olmaz dediler ve ekim ayını dedikleri gibi değerlendirdim yılanmadım sabaha kadar 1 saat ayaklatirımı havaya diktim bencede öyle yapmalısınslm kızlar tek tek okuyorum mesajlarınızı :)
ben 4 ay denedim olmadı kızlar bi tane oğlum var 6 yaşında acaba çok ara verdim diyeni olmuyor oğlumda hemen hamile kalmıştım
bu ay daha sıkı davrancam
kızlar bişey sorcam ya ben ilişkiden sonra 10 dk bekleyip banyo yapıyorum bi akrabam öyle olmaz sabaha kadar o şekilde yatman gerekir demişti acaba bu yüzden mi olmuyor diye düşündüm bu ay bu şekilde denemeye çalışcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?