2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Amin canim bikacgun daha gozlemle kafana takilursa test yaparsin icin rahat olur

arkadaşlarım bugün gecikmemin 5. günü acaip akıntım var gebelik testi yaptım negatif ovulasyon yaptım kopkoyu çıktı bu ne demk şmdi biraz dha beklicem bakalım
İnşallah müjdeli haberini verirsin bizlere. Gecikme olur muydu yoksa bu ilk mi?
cANIM ilk kez geçikme yaşıyorum hayatım dailkkez sanki adet olmusum temizlenmişim yeni aya başlamısım gıbıyım ama hazımsızlık gıbı bı sısıkınlık var

bende bu akşam gidicem bakalım erimişmi nasıl tedavi uyguluycak bu ay artık sonuç almak istiyorum umudum kırılıyo artık

aynen . . hayırlısı olsun inşallah . bende eşime akşam söyledim onunda canı sıkıldı . bana belli etmemeye çalıştı ama yinede çok üzüldü. o da çok istiyor dile getiremiyor. bnm sağlık sorunlarımdan dolayı üzülmemden korkuyor. ona da üzüldüm

yarin sabah ilk idrarla yaparsan bence daha net çikcak. ilk basta bende bozuk samdim. sonra bu markanin normal testinden yaptım bi baktım ondada çıktı şaşırdım test baya iyi bence
evet bu marka ovulasyonu takip ettim bu ay zaten memnundum, yarın sabah ilk idrarla inşallah yapıcam, leyla gibi geziyorum ortalıkta, işin zor kısmıda eşime söylemedn nasıl durcam, ben hiçbişeyi saklamazdm ondan, mutlulugmdan anlar diye korkuyorm,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…