Amin canim bikacgun daha gozlemle kafana takilursa test yaparsin icin rahat oluramin rabbimden tek dileğim hepimize bu duyguyu yaşatsın ben 39 yaşındayım ama kürtajdan sonra adetelrim daha da kısaldı düzene girmedi dr.gittim sorun yok dedi bu aydan çok umutluydum kırmızılar geldi ama çok değil günlük pedimi bile afedersin doldurmuyo ne bilim aklımda bin tane deli sorular kafayı yiyorum sanırım herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda rabbim olacağı zamanı bilir yevekkül edip beklamekten başka şansımız yok canım cevabın içinde çok saol rabbim enkısa zamanda sana ve burda isteyen hepimize nasıp etsin allaha emanet olun
Profiline gir canim. Orada ortalarda bir yerde "hamilelik takvimi" yaziyor, oraya SAT girersen o gerisini kendisi hallediuor.kızlar hamilelik takvimi nasıl ekleniyor
Benim doktor yakın zamana vermedi nedense. Anlamadım canım. Duyalim da hayırlısıyla beklicez artık.ayyy canım çok sevindim senin adına da bende 30 kasımda duyucam inşallah kalp atışını daha hiç ultrasona girmedim
Sen bırakma günaşırı devam et
Tamam kızlar günasırı devam öyleyseBence bekleme zamanı değil yine gün aşırı devam hiç belli olmuyobu işler adete yakın tekrar çatlayı veriyo benim arkadaşım öyle hamile kaldı o yüzden devam
Profiline gir canim. Orada ortalarda bir yerde "hamilelik takvimi" yaziyor, oraya SAT girersen o gerisini kendisi hallediuor.
bende o testle öğrendim canim benimde oyoe çıkmıştı bence var hayırlı olsunayyy ben çok umutsuzca yapmıştım öylesine inanamıyorum hala şoktayım, benimki ultra erken gebelik testi loboquick ,elinde varsa sende yapsana canım
arkadaşlarım bugün gecikmemin 5. günü acaip akıntım var gebelik testi yaptım negatif ovulasyon yaptım kopkoyu çıktı bu ne demk şmdi biraz dha beklicem bakalım
cANIM ilk kez geçikme yaşıyorum hayatım dailkkez sanki adet olmusum temizlenmişim yeni aya başlamısım gıbıyım ama hazımsızlık gıbı bı sısıkınlık varİnşallah müjdeli haberini verirsin bizlere. Gecikme olur muydu yoksa bu ilk mi?
klasık damlatmalı ucuz testleri ne ınanmadım umut varya ıcımde gıttım dıgtal kaç haftalık onu bıle soyleyen testen aldım yıne negatif dedi yani yoksa yokturbende o testle öğrendim canim benimde oyoe çıkmıştı bence var hayırlı olsun
hayırlısı canim gecikme varmi sendeklasık damlatmalı ucuz testleri ne ınanmadım umut varya ıcımde gıttım dıgtal kaç haftalık onu bıle soyleyen testen aldım yıne negatif dedi yani yoksa yoktur
ilkez olduİnşallah müjdeli haberini verirsin bizlere. Gecikme olur muydu yoksa bu ilk mi?
10. günüm bugun gecikmenin ama ıdrar testi de negatif adet belirtiside yokhayırlısı canim gecikme varmi sende
bende bu akşam gidicem bakalım erimişmi nasıl tedavi uyguluycak bu ay artık sonuç almak istiyorum umudum kırılıyo artık
ay gerçektenmi bende testten şüphe ediyordum 3 gün öncesindede cıkınca yanlıstır diyodum,bende o testle öğrendim canim benimde oyoe çıkmıştı bence var hayırlı olsun
ben adetten 7gun once ogrendim canim ozaman senin daha garanti olabiliray gerçektenmi bende testten şüphe ediyordum 3 gün öncesindede cıkınca yanlıstır diyodum,inşallah canım yaaa
ooww baya erkeen öğrenmşsinben adetten 7gun once ogrendim canim ozaman senin daha garanti olabilir
yarin sabah ilk idrarla yaparsan bence daha net çikcak. ilk basta bende bozuk samdim. sonra bu markanin normal testinden yaptım bi baktım ondada çıktı şaşırdım test baya iyi benceooww baya erkeen öğrenmşsinay içimi rahattlattın biraz canım ya
evet bu marka ovulasyonu takip ettim bu ay zaten memnundum, yarın sabah ilk idrarla inşallah yapıcam, leyla gibi geziyorum ortalıkta, işin zor kısmıda eşime söylemedn nasıl durcam, ben hiçbişeyi saklamazdm ondan, mutlulugmdan anlar diye korkuyorm,yarin sabah ilk idrarla yaparsan bence daha net çikcak. ilk basta bende bozuk samdim. sonra bu markanin normal testinden yaptım bi baktım ondada çıktı şaşırdım test baya iyi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?