• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar yaaa bişey soracam ben anlamadım tam boşverdim artık kafama takmıcam dedim yatmadan önce pedimi değiştireyim vakti gelmiştir dedim çok az gelmişti halbuki ddün 2. Günüydü ya sabah gene baktim az gelmiş ya ben anlamadım gecede sol kasık ağrısından yatamadım normalde 5 gün sürer adetim 4 günü ped değiştiririm sürekli af edersiniz dolardı ama niye böyle oluyorki anlamadım halbuki evdeyim sıcak tutuyom kendimi???

inan bende senin gibiyim . pazartesi yasmin bitti dün leke leke geldi . bugünde. günlük ped koyuyorum ya tam gelmedi yada bu aralar herkez de sıkıntı var

Acillll yardımmm!!!!! Kızlar merhaba baa yardımcı olursanız cok sevinirim 5 haftalık hamileyim kesemin şekli yuvarlak deil allahım dünden beri moralim alt üst kendi kendime sıkıntıya ssoktum kendimi anlayanlar bir yorum yapsınlar lütfen
Canım sordun mu doktora bi sorun yokmuş dimi?

Peki regli öncesi test yapmis miydin cnm
Kızlar yaaa bişey soracam ben anlamadım tam boşverdim artık kafama takmıcam dedim yatmadan önce pedimi değiştireyim vakti gelmiştir dedim çok az gelmişti halbuki ddün 2. Günüydü ya sabah gene baktim az gelmiş ya ben anlamadım gecede sol kasık ağrısından yatamadım normalde 5 gün sürer adetim 4 günü ped değiştiririm sürekli af edersiniz dolardı ama niye böyle oluyorki anlamadım halbuki evdeyim sıcak tutuyom kendimi???

canım günaydın :) işyerinde her zaman giremiyorum maalesef.o yüzden yeni gördüm yazdıklarını.ne yaptın geri dönüş yaptılar mı ?
Günaydın canım Yeni gördüm bende tünaydın daha doğru olur galiba;) test sonucunu gönderdim adeti bekleyelim tekrar demiş de ben muayeneye gitmek istiyorum yazacağım bakalım yarın sabah uygunsa giderim. İnşallah hayırlısı

Mrb, 3,5 senedir evliyim ve yaklasik 1,5 yildir korunmadim. hala
bir bebek sahibi olamadim. 4 kere farkli doktorlarda muayene oldum ve hic bi sikintim olmadigi soylendi. esime test yaptirdik ondad herhangi bisey cikmadi. Son olrak gecen hafta doktora gittigimde rahim emari istedi. bu rahim emari niye istenir? suandada adetime 4 gun var igne batmasi gibi bi his var kasiklarimda tuaf hissediyorum kendimi piskolojik olarak. yinede umutla bekliyorum. sizdende dua bekliyorum canlar..

Kızlar bana neden cevap vermiyorsunuz ya hiç kimse mi görmüyor yazdigimi 9 gun oldu bugün hala adet olmadım normalde düzenli âdetlerim ama 7 aydır korunmadigimiz halde gebelik oluşmadı gecikmenin 6. Gününde predictor early testi yaptım negatif çıktı ama kasik batnalarim ve gogus uclarimda agri var icimde de bi umut :KK46:gec dollenme kanda ne zaman belli olur test yapmaya da korkuyorum negatif çıkcak diye gec dollenme olanlar bi cevap verebilir mi lütfen günlerdir yazıyorum ama kimse bana dönmüyor :110: isteyen herkese rabbim en kısa zamanda hayırlı saglikli evlatlar nasip etsin hamile olanlarida tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın insallah :nazar:

Kızlar bana neden cevap vermiyorsunuz ya hiç kimse mi görmüyor yazdigimi 9 gun oldu bugün hala adet olmadım normalde düzenli âdetlerim ama 7 aydır korunmadigimiz halde gebelik oluşmadı gecikmenin 6. Gününde predictor early testi yaptım negatif çıktı ama kasik batnalarim ve gogus uclarimda agri var icimde de bi umut :KK46:gec dollenme kanda ne zaman belli olur test yapmaya da korkuyorum negatif çıkcak diye gec dollenme olanlar bi cevap verebilir mi lütfen günlerdir yazıyorum ama kimse bana dönmüyor :110: isteyen herkese rabbim en kısa zamanda hayırlı saglikli evlatlar nasip etsin hamile olanlarida tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın insallah :nazar:
canım benm geç döllenme olmuştu ve adet gecikmemin 5. gününde kan testiyle öğrenmiştim.

Mrb, 3,5 senedir evliyim ve yaklasik 1,5 yildir korunmadim. hala
bir bebek sahibi olamadim. 4 kere farkli doktorlarda muayene oldum ve hic bi sikintim olmadigi soylendi. esime test yaptirdik ondad herhangi bisey cikmadi. Son olrak gecen hafta doktora gittigimde rahim emari istedi. bu rahim emari niye istenir? suandada adetime 4 gun var igne batmasi gibi bi his var kasiklarimda tuaf hissediyorum kendimi piskolojik olarak. yinede umutla bekliyorum. sizdende dua bekliyorum canlar..
Merhaba canım,

Rahim emarı dedğin rahim filmi (HSG) olmasın?

Eğer öyleyse ben rahim filmi çektirdim canım. 1 yıl sonunda sebepsiz gerçekleşmeyen gebelik sıkıntısı için çekiliyor.

Tüplerin açıklık veya kapalılık durumu ultrasonda görünmez. Ayrıca rahmin tamamının yapısı en iyi şekilde rahim filminde görünür. Benim tüplerim açık çıktı ama mesela rahmim hafif kalp şeklinde çıktı (neyse ki bu gebeliğe engel bir şey değilmiş :) )

HSG'den sonra ilk 3 ay hamilelik oranı epey yüksek. Rahme ve tüplere enjekte edilen sıvının tüplerde veya rahimde birikmiş sıvıları temizleme ve antibakteriyel özelliği var. Aynı zamanda bu sıvının spermlerin daha rahat ilerlemesi için faydası olduğu da söyleniyor. O yüzden eğer sebepsiz gebe kalamıyorsan bunu denemekte fayda var.

Ben de hemen hemen seninle aynı durumdayım. Benim HSG'den sonra 2. ayım (toplamda 10.ayım) İlk ayda olmadı, umutlar bu ay için :KK66: hayırlısı hakkımızda.

Böyle şeylere itibar etmeyin kızlar sonucu hayal kırıklığı olur. Biz geyiğine kardeşime (erkek) yaptırdık onu gebe çıktı :KK70:
Cok guldum yaa:))))
Ben görmemisim msg'ınızı...9 gunluk bi gecikme cok uzun, teste hic bakmayın, dogrudan kan testi yaptırın bence....

Kızlar dün renkli sayfalara ebru destan katılmıştı kitabında uyguladigi kurleri yazmış oda çok sıkıntı yaşamiss kitabını alırsanız bursa paylaşalım birini söyledi cvn prcm cbn cnts asln pncesi diğeri de buhar dedi

Böyle şeylere itibar etmeyin kızlar sonucu hayal kırıklığı olur. Biz geyiğine kardeşime (erkek) yaptırdık onu gebe çıktı :KK70:
Cok guldum yaa:))))
Ben görmemisim msg'ınızı...9 gunluk bi gecikme cok uzun, teste hic bakmayın, dogrudan kan testi yaptırın bence....

kızlar hepinize ayrı ayrı tesekkür ediyorum rabbim tüm isteyenlere hayırlısı versin hepinize teker teker yazamadm kusura bakmayın bide bence tek yapmanız gereken içten allaha çok dua etmektir ben umudumu hiç kesmedim hepinizi inşallah bu sene hamis görürüm

Back
X