• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

canım günaydın :) işyerinde her zaman giremiyorum maalesef.o yüzden yeni gördüm yazdıklarını.ne yaptın geri dönüş yaptılar mı ?
Bir kaç kez ısrarla aradım baktım mesaja olmuyor doktor açtı şükür konuştum hormon lar dan öyle olması normaldir dedi. Adet olduğumu anlamamış zannetmiş sadece negatif gebelik. Salı günü çağırdı takip için. 12. Gün oluyor zaten.hayırlısı

Kızlar bana neden cevap vermiyorsunuz ya hiç kimse mi görmüyor yazdigimi 9 gun oldu bugün hala adet olmadım normalde düzenli âdetlerim ama 7 aydır korunmadigimiz halde gebelik oluşmadı gecikmenin 6. Gününde predictor early testi yaptım negatif çıktı ama kasik batnalarim ve gogus uclarimda agri var icimde de bi umut :KK46:gec dollenme kanda ne zaman belli olur test yapmaya da korkuyorum negatif çıkcak diye gec dollenme olanlar bi cevap verebilir mi lütfen günlerdir yazıyorum ama kimse bana dönmüyor :110: isteyen herkese rabbim en kısa zamanda hayırlı saglikli evlatlar nasip etsin hamile olanlarida tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın insallah :nazar:
Canım ben hamile değilim ama bildiklerimi aktarayım. Gebelik, şüpheli ilişkinin üstünden en erken 5-6 gün sonra kanda, 14-15 gün sonra da idrarda çıkar. Geç döllenme ihitmalini düşündüğüne göre süpheli ilişki tarihine göre bu hesaplamayı yapıp ona göre bir yorumda bulunabilirsin. Ama baktın vakit çok geçmiş ve testlerde çıkmıyor, o zamn kan verip öğrenmende fayda var. Havalar, psikoloji değişimleri etken olabiliyor böyle gecikmelerde. Kendini rahatlatmaya çalış canım...

canım benm geç döllenme olmuştu ve adet gecikmemin 5. gününde kan testiyle öğrenmiştim.
6. Günde idrarda çıkmadı ama başka belirtin var miydi canım çok saol bu arada cevabın icin :)
Ben görmemisim msg'ınızı...9 gunluk bi gecikme cok uzun, teste hic bakmayın, dogrudan kan testi yaptırın bence....
Yarın gitcez insallah ama korkuyorum negatif çıkcak diye yine de teşekkür ederim :)
Canım ben hamile değilim ama bildiklerimi aktarayım. Gebelik, şüpheli ilişkinin üstünden en erken 5-6 gün sonra kanda, 14-15 gün sonra da idrarda çıkar. Geç döllenme ihitmalini düşündüğüne göre süpheli ilişki tarihine göre bu hesaplamayı yapıp ona göre bir yorumda bulunabilirsin. Ama baktın vakit çok geçmiş ve testlerde çıkmıyor, o zamn kan verip öğrenmende fayda var. Havalar, psikoloji değişimleri etken olabiliyor böyle gecikmelerde. Kendini rahatlatmaya çalış canım...
O zaman eğer varsa su an kanda çıkma ihtimali var yarın gitcem kan vermeye çok teşekkür ederim insalah müjdeli haberi sizlerle paylaşabilirim :anne:

Mrb, 3,5 senedir evliyim ve yaklasik 1,5 yildir korunmadim. hala
bir bebek sahibi olamadim. 4 kere farkli doktorlarda muayene oldum ve hic bi sikintim olmadigi soylendi. esime test yaptirdik ondad herhangi bisey cikmadi. Son olrak gecen hafta doktora gittigimde rahim emari istedi. bu rahim emari niye istenir? suandada adetime 4 gun var igne batmasi gibi bi his var kasiklarimda tuaf hissediyorum kendimi piskolojik olarak. yinede umutla bekliyorum. sizdende dua bekliyorum canlar..
tüplerin acikmi diye bakcaklar sanırım bendende istediler bn yapmadm doktorum soncare o olur dedi ama şükür gerek kalmadı hamileyim şuan inşallah sanada gerek kalmaz cnm

Bir kaç kez ısrarla aradım baktım mesaja olmuyor doktor açtı şükür konuştum hormon lar dan öyle olması normaldir dedi. Adet olduğumu anlamamış zannetmiş sadece negatif gebelik. Salı günü çağırdı takip için. 12. Gün oluyor zaten.hayırlısı
ohh çok şükür doktora ulaşabildin yahu.sen incir kürüne devam ediyorsun dimi bakalım yumurtalıklar ne durumda ? tam da istediğin güne denk gelmiş kuzum bak varmış herşeyde bir hayır.inşallah güzel güzel haberler verir sana doktorun

Kızlar bana neden cevap vermiyorsunuz ya hiç kimse mi görmüyor yazdigimi 9 gun oldu bugün hala adet olmadım normalde düzenli âdetlerim ama 7 aydır korunmadigimiz halde gebelik oluşmadı gecikmenin 6. Gününde predictor early testi yaptım negatif çıktı ama kasik batnalarim ve gogus uclarimda agri var icimde de bi umut :KK46:gec dollenme kanda ne zaman belli olur test yapmaya da korkuyorum negatif çıkcak diye gec dollenme olanlar bi cevap verebilir mi lütfen günlerdir yazıyorum ama kimse bana dönmüyor :110: isteyen herkese rabbim en kısa zamanda hayırlı saglikli evlatlar nasip etsin hamile olanlarida tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın insallah :nazar:
Canım emin olmak için kan testi yaptır. Psikolojik olarak adetini engelliyor olabilirsin.

Mrb, 3,5 senedir evliyim ve yaklasik 1,5 yildir korunmadim. hala
bir bebek sahibi olamadim. 4 kere farkli doktorlarda muayene oldum ve hic bi sikintim olmadigi soylendi. esime test yaptirdik ondad herhangi bisey cikmadi. Son olrak gecen hafta doktora gittigimde rahim emari istedi. bu rahim emari niye istenir? suandada adetime 4 gun var igne batmasi gibi bi his var kasiklarimda tuaf hissediyorum kendimi piskolojik olarak. yinede umutla bekliyorum. sizdende dua bekliyorum canlar..
Rabbim gönlüne göre versin canım inşalllah en kısa zamanda hayırlısıyla güzel haberler alırsın.

Kızlar kesemizi gördük bugün miniş miniş :) ama alttan baktı karından görünmedi.zararlı diye sakın baktırma demişti annem söylemeye korkuyorum :) zararlı değil dimi vajinal ultrason
Değildir ama biz çok evhamlıyız :anne: doktorum sırf evhamlıyım diye hiç bakmadı alttan :KK48: hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah

Değildir ama biz çok evhamlıyız :anne: doktorum sırf evhamlıyım diye hiç bakmadı alttan :KK48: hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah
Sağol canım inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız :) ya annem sakın baktırma iyi değilmiş diye tembihlediydi beni ama arastırdım değil diyor olsa bakmazlr zaten de .birinin düşmüş Allah korusun alttan baktılarda ondandır demişler o yüzden korktm bende ama baktı artık :)

Kızlar kesemizi gördük bugün miniş miniş :) ama alttan baktı karından görünmedi.zararlı diye sakın baktırma demişti annem söylemeye korkuyorum :) zararlı değil dimi vajinal ultrason
Maşallah canım hep böyle devam etsin inşallah :)

Ben hamile değilim ama, muayene için doktora gittiğimde hamilelik şüphem vardı. Alttan bakmak istedi, ben de emin olamadım sordum zararı olur mu eğer gebelik varsa diye. hiç bir şey olmayacağını, aletin sadece 4-5 cm'lik bir kısmının gireceğini söyledi. Kaldı ki bebek rahimde oluşuyor. Oraya kadar zaten alet ulaşmıyor, rahim yolundan bakıyorlar sadece :KK66: Merak etme canım için rahat olsun :KK66:

kızlar bata iki gün kaldı normalde 28 günde bir olurdum iki üç aydır döngü 30 güne çıktı o yüzden takvimim batı otuz gün olarak aldı yanı normalde bugün 28. günüm adet takvimim 30. günü gösteriyo yanı cumartesi oluyor o da. iki gündür sıvı akıntım oluyordu hafif sarımsı. açık kahverengi bi akıntı gördüm yeni sankı adet başlangıcı gibi çok moralım bozuldu.

9 gün baya uzun bi süre canım kan testi yaptır gebelik yoksa da dr a git prolaktin baktır yükselmiş olabilir

ohh çok şükür doktora ulaşabildin yahu.sen incir kürüne devam ediyorsun dimi bakalım yumurtalıklar ne durumda ? tam da istediğin güne denk gelmiş kuzum bak varmış herşeyde bir hayır.inşallah güzel güzel haberler verir sana doktorun
Evet o gündem itibaren gitmek istiyordum. Dün bıraktım canım incir i eğer kist varsa ters tepki yapar diye korktum. Görünmeden içmek istemedim. Birkaç gün içmiş oldum yani. Bu konu istediğim gibi olmadı ama vardır bir hayır mutlaka. Doktor bana pko teşhisi koymadı şans faktörü arttırmak için ilaç veriyor diye düşünüyorum o yüzden biraz müsterih im ama bu ay da boş geçerse çok üzüleceğim geç en ay çok üzülmedim ama. Sakin olmaya çalıştım. İnşallah hayırlısı olur sana teşhis koydu mu klomen verirken?

Gözün aydın canım:) biz de ptesi gördük 4+2 de..doktorum hiç alttan bakmıyor cihaza bağlı sanırım iyi cihazlar üstten gösteriyor

Benim doktor da ilk çocuğumu kalp atışı karından duyurulma digg için alttan bakmıştı. Ben nasıl olacak zarar etmez mi dediğimde sence zararlı birseyi ben yapar mıyım demişti. Birşey olmaz inşallah canım gönlünü ferah tut. Hayırlısı olsun.

Back
X