• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Inan sakinlesemiyorum icim cikti aglamaktan esimde perisan oldu bn boyle yaptikca.bu sabah ki deger 196 cikti bi onceki 1.5 gun once 147 di. Aksam is cikisi doktora gittim son tahlili kabul etmedi baska hastanede yaptirdim diye.tekrar kan verdim ama sonucu aciklanmadi daha netten bekliyorum.ama buda ayni sekilde artmissa doktora gore dis gebelik.belki baska doktora giderim bilmiyorum ama gercekten cok uzgunum mutsuzum.. butun yasama sevincim gitti sanki.. bi yandan diyorum bunada sukur ama bi yandan icim parcalaniyor
Allah herseyin en iyisini bilir bulupta kaybetmek eminim dusuncesi bile kotudur senin icin Allaha sigin o hakkinda hayrlisini verir uzulme lutfen insAllah bebegindir o

Canim bat kacti lekelenmen nezamn oldu yani

Canım benim bat 13 deydi 15 nde adetim geldi ama ilk gün normladen çok çok az geldi sonraki gün lekeye dönüştü kahve pembe sonraki gün 2 damla ve son ben normalde 5 gün olurdum ve ilk defa böyle olmuştu

Tebrik ederimmmmm :)) çok sevindim darısı bize inşallahhhhh.... Sımsıkı tutunsun sana bebişin Allahın izniyle... Nerende ağrı var karnın alt kısmında sertlik var mı seninde

Çok teşekkür ederim inşallah yarın kan testi ile bide ben inansam buna :) şuanda adet olacak gibi hissediyom ne tuhaf bide bel ağrım sağ kasıkta ağrı var batma şeklinde göğislerim şiş

Benim göbek altımdada sertlik var bu arada önce düzdü şimdi şiş ve sert bide o çizgi sanki netleşmiş karın çizgisi varya göbek deliğinden aşağı

Yani 3 haftalik olsa cok koyu cikardi..2. haftanin orta ve sonlarinda olabilirsin.buda normal adet tarihine 1 hafta kala yumurtladigini yani gec yumurtladigini gosterir canim..aman olsunda ne farkeder :halay:darisi basimiza

:)) ayy yaaa yerim kız seni ne güzel yazmış inşallah aynen olsunda bebemiz inşallah inşallah Rabbim bekletmesin anne adaylarını inşallah Rabbim yüzümüzü hep güldürsün

Inan sakinlesemiyorum icim cikti aglamaktan esimde perisan oldu bn boyle yaptikca.bu sabah ki deger 196 cikti bi onceki 1.5 gun once 147 di. Aksam is cikisi doktora gittim son tahlili kabul etmedi baska hastanede yaptirdim diye.tekrar kan verdim ama sonucu aciklanmadi daha netten bekliyorum.ama buda ayni sekilde artmissa doktora gore dis gebelik.belki baska doktora giderim bilmiyorum ama gercekten cok uzgunum mutsuzum.. butun yasama sevincim gitti sanki.. bi yandan diyorum bunada sukur ama bi yandan icim parcalaniyor
canim sonuc cikinca haber ver. belkide farkli hastanede yaptirdigin ici deger boyle. insallah sonuc guzel olcak canim.

Gamzecannn Gamzecannn
Canim cok sevindim bende bu ay supheliyim ama bakalım öylemi cikicak test yapmicam hemen yarin güzel haberlerini görelim insaAllah canım:KK200:

Şüpheliysen bekle canım test sadece morâl bozuyo ben eşim çok istedi diye yaptım yoksa ağrılardan şüphelenip giderdim kan vermeye kesin bakalım çok heyecanlıyım inşallah bebeğim benimledir :anne::KK200:

Günaydın kızlar bu sabah yaptim

Eklentiler

• IMG_20161122_064728_942.webp
    IMG_20161122_064728_942.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 65
Back
X